czar0wnica 04.12.10, 12:10 Witam. Mam pytanie do osób, które odwiedzily butik Joanny Przetakiewicz la mania w gal. mokotów: Jak oceniacie kolekcje "na zywo"/jakość , krój, wygląd? Jakie są ceny sukienek? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakbycos Re: la mania 04.12.10, 20:05 czy mają jakąś stronę internetową bo jakoś się nie dokopałam... Odpowiedz Link Zgłoś
czar0wnica Re: la mania 04.12.10, 23:42 maja strone: lamania.eu Nie ma jednak butiku on-line, zatem cen takze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
silvanka Re: la mania 05.12.10, 10:37 bylam widzialam moge cos powiedzec. projekty cudowne, wykonanie wydaje sie byc dobre. ceny niefajne. przyklad sukienka zwykla casual-1700. kozuszek ok 6000 itd podalam tylko ceny rzeczy ktore mi sie spodobaly na reszte juz nie patrzylam i z zalem serca opuscilam butik :) Odpowiedz Link Zgłoś
czar0wnica Re: la mania 05.12.10, 11:38 Silvanko, dziekuje bardzo za informacje. Czyli ceny poziom max mary, szkoda; celowałam raczej w poziom marella/penny black czy guess by marciano... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: la mania 05.12.10, 14:21 Oj, od wczoraj przekopuję internet w poszukiwaniu cennika La Manii i nawet miałam tu wątek zakładać;) Dużo, oj dużu, choć wyczytałam, że one w fabrykach Prady i Jil Sander szyją, więc tego się w sumie spodziewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kati792 Re: la mania 06.12.10, 08:59 Butiku nie ma,ale ceny są:-) czar0wnica napisała: > maja strone: > lamania.eu > Nie ma jednak butiku on-line, zatem cen takze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
czar0wnica Re: la mania 07.12.10, 20:04 kati, dzieki za info. Przegladalam strone w sobote i nie bylo tych cen. Dodali. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: la mania 06.12.10, 13:52 o matko, ceny jak z kosmosu - sukieneczka mini - nieznanej nikomu marki - ponad 2 tysiace. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: la mania 06.12.10, 13:57 co tam ceny. poczytajcie sobie tekst w zakładce butik: sercem miejsca uczynilismy konceptualną rzeźbę Anisha Kapoora. Połyskując metaliczną czerwienią tworzy osobną przestrzeń niczym niezbadana planeta. ha ha ha Nagroda roku za bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: la mania 06.12.10, 14:55 Może połyskiwanie czerwienią (metaliczną:D) jest jakby rodem z opisów tryptyków na Allegro, ale poza tym znam dzieła, które faktycznie tworzą ową "osobną przestrzeń" i trafniej owego efektu nie da się opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: la mania 06.12.10, 15:07 Jak patrzę na zdjęcia tej rzeźby to jakoś nie widzę "osobnej przestrzeni". Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: la mania 06.12.10, 15:17 Z rzeźbą najlepiej obcować na żywo, zdjęcie nie ma 3 wymiarów i wiele rzeczy ucieka:) Nie bronię La Mani, możliwe, że przegięli z opisem (doczytałam na stronie dalszy ciąg:d). Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: la mania 06.12.10, 14:59 Marynarka Agnes żywcem ściągnięta ze Stelli McCartney... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: la mania 06.12.10, 15:43 szukalam kiecki na urodziny, poza ceną jest problem z rozmiarem dla drobnych dziewczynek :( Wykonanie i materiały super! Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: la mania 06.12.10, 17:13 wybiorę się tam jak będę w lutym w Warszawie.nie żeby zaraz kupować (bo pewnie dla dużych dziewczynek też nie szyją) ale po prostu zwiedzić, zobaczyć te zacne włoskie kaszmiry...interesuje mnie też ta lampa którą zawieszał osobisty asystent Maurera wraz z ekipą. Pani Przetakiewicz dużo opowiada o La manii w ostatniej Vivie (z 25 listopada) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: la mania 06.12.10, 17:39 aha :)) Ja na lampę nie zwróciłam uwagi :) Zwiedzania w GM nie jest dużo, bo sklep ma może z 20m2. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: la mania 06.12.10, 20:17 To co widzę na stronie bardzo mi się podoba, zwłaszcza jasne sukienki-Nicole(cudna) i Dafne. Ceny zdecydowanie nie dla przeciętnie zarabiających. Ja klientką niestety nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś