Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pończochy

17.01.11, 19:21
    Uch. Po godzinie spędzonej na Allegro zwracam się z pomocą do Was.

Obiekt poszukiwany, nie-znaleziony (pani nr 2, po środku)
    i53.tinypic.com/wcbdyo.jpg
    Pończochy BEZ koronki (brrr), proste, gładkie, bez wzorów, w dwóch wariantach:
    1) transparentne, jak na zdjęciu, z wyraźnym ściągaczem
    2) kryjące

Macie wiedzę, gdzie mogę takowe znaleźć?
    Z góry dzięki. :)
    Obserwuj wątek
      • rei-ko Re: Pończochy 17.01.11, 20:17
        www.intymna.pl/p38,45,0,12,25,,capri-ponczochy-nylonowe-15-den - do pasa
        www.intymna.pl/p38,45,0,12,42,,radita-ponczochy-eh104-blk - napisali, że te też są do pasa, mimo że pani go nie ma ;)

www.intymna.pl/p38,45,0,12,16,,marla-01-ponczochy- te są samonośne, ale poza wyraźnym ściągaczem mają też jakąś falbanę...
        www.sisi.pl/bieliznaerotyczna/ponczochy-dreamgirl-0007/id/340/ - a tu bez koronki za to ze szwem

transparentne to łatwizna, szukanie zajęło mi 30 sekund ;) (chyba że nie o takie chodzi)

esensa.pl/product-pol-1761-Ponczochy-pielegniarki-z-kokarda-i-strzykawka.html - a tu nieprzezroczyste :D wystarczy oderwać strzykawkę i zafarbowac na jakiś ludzki kolor ;)
        www.sisi.pl/bieliznaerotyczna/ponczochy-leg-avenue---la-1004/id/1968/ - niestety mają "słodką malutką korardkę"
        www.sisi.pl/bieliznaerotyczna/ponczochy-smiffys-kamea---ponczochy-pokojowki/id/4712/ - są jeszcze takie, ale też musiałabyś zutylizować kokardkę

to tak na szybko :)
        • rei-ko Re: Pończochy 17.01.11, 20:19
          o... i się znalazły jeszcze takie: www.sisi.pl/bieliznaerotyczna/shirley-of-hollywood---90042/id/2218/
          • nessie-jp Re: Pończochy 17.01.11, 20:29
            Najłatwiej będzie ci znaleźć takie pończochy Veneziany. Mają na 100% wersję z jednolitym ściągaczem i imitacją "szwu" z tyłu (taka stylizacja retro), ale całkowicie transparentne też gdzieś widziałam.
            • dirtyhookah Re: Pończochy 17.01.11, 21:01
              Dziękuję Nessie,
              przeszperam więc Venezianę.
        • dirtyhookah Re: Pończochy 17.01.11, 21:01
          Z zalinkowanych właściwie tylko jedne wydają się ok (właśnie te, które są do pasa, choć pasa nie mają ;), natomiast reszta posiada extra detale, na których ani trochę mi nie zależy. Tego typu właśnie znalazłam mnóstwo w sieci, ale nie tego szukam.
          Bardzo nie lubię 'fikuśnych' pończoch, i te ze zdjęcia, które wrzuciłam, są idealne.

Niemniej, bardzo dziękuję za linki, poszukam trochę na stronach, które wrzuciłaś :)
          • kijek82 Re: Pończochy 19.01.11, 14:31
            Ja mam takowe z Veneziany. ALE jeśli zależy ci na stylistyce z ellen von unwerth (która wykonała to zdjęcie-supersesja,uwielbiam takie:)) to tylko nylony,bo one właśnie taki idealnie układają się do pasa i na tych zdjęciach właśnie są:)
            www.veneziana.com.pl/
            a tu (niestety drogie)nylony:

www.nylony.pl/SHOP/
            moj drugi ulubiony fotograf chyba też gustuje w nylonowych:):
            www.foto-info.pl/helmut-newton-1920-2004.html
      • jagoda_pl Re: Pończochy 20.01.11, 10:41
        Może tu pomogą?

forum.gazeta.pl/forum/f,87565,Ponczochy.html
        fiziaponczoszanka.blox.pl/html
      • mala_mi_mala Re: Pończochy 01.03.11, 09:46
        Sprawdź tutaj: e-marilyn.pl/pl/1284,ponczochy,kategoria.html Bardzo duży wybór pończoch i rajstop!
      • jej_torebka Re: Pończochy 15.06.11, 12:30
        dużo jeszcze odgrzebiesz wątków żeby spamować?
        masz ludzi za idiotów?
      • trzeci_horsemen Re: Pończochy 16.06.11, 14:27
        Na pewno znajdziesz takie, których szukasz :-) www.shoppydoo.pl/ceny-bielizna_damska-po$c5$84czochy.html
        swoją drogą, superzdjęcie!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka