lejdi35 16.02.11, 16:10 fotoforum.gazeta.pl/5,2,lejdi35.html to sa zdjecia z mojej galerii.sorry za zła jakość.nosiłybyscie taki zakiet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 16.02.11, 16:16 Ja- nie! Pomijając panterkę ma fason, którego nie nosiłabym nawet gdyby był to szary żakiet ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kluska0 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 16.02.11, 16:44 Te zdjęcia są niewyraźne nie widać jakości i rodzaju materiału a od tego też zależy czy to będzie kiczowato wyglądać czy nie. Zależy jaką masz urodę i figurę, bo takie wzory nie każdemu pasują. Ale podwinięte rękawy, szary lub czarny top i zgrabne rurki powinno całkiem fajnie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
kluska0 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 16.02.11, 16:48 A i dojrzałam, że ma taki mały kołnierzyk to ja bym się go pozbyła i pogłębiła łódkowy dekolt coś w stylu kardigana u góry. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 16.02.11, 17:08 Ten żakiet-kurtka wisi u mnie juz z 5 lat-i troche szkoda mi go wyrzucic,bo gatunkowo jest b dobry.Wcale nie zniszczony,ładny materiał,jakas franc.firma Sinequanone.Ma ładna podszewke,dobrze uszyty.Myslałam o noszeniu do czarnych gładkich ubrań.Sama mam urode delitatną;-)zaden za mnie wamp;-)Szczupła,niewysoka,ciemny blond włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 16.02.11, 17:15 Pięć lat nienoszone = nigdy nie założysz. Pozbądź się, na fali lansowania co chwilę zwierzęcych wzorków może spróbuj sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 16.02.11, 17:19 E,sprzedać?komu,gdzie...?predzej odam komus za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 17.02.11, 08:07 Spórbuj sprzedać na alledrogo albo na portalu typu szafa. Ktoś się znajdzie. Mi taki fason nie pasuje, ale wzór ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 17.02.11, 16:33 raczej nie bede sprzedawac w necie...wczesna wiosną ponosze go trochę,przekonuje mnie jego dobra jakość i wzor na czasie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 17.02.11, 16:38 Czemu nie:). Wzor ma fajny, do prostych zestawow moze wygladac fajnie. Ja akurat nie jestem fanka takiego fasonu, ale to na tobie zakiet ma dobrze lezec:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 16.02.11, 18:15 zakiet slabo widac ale buty w galerii fajne Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 16.02.11, 21:40 Wg mnie może wyglądać dobrze do np. czarnych rurek i niezobowiązującego topu. Oczywiście zależy jaki to materiał i jaki rozmiar nosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 17.02.11, 16:29 mili_vanili napisała: > Wg mnie może wyglądać dobrze do np. czarnych rurek i niezobowiązującego topu. O > czywiście zależy jaki to materiał i jaki rozmiar nosisz. Własnie nosiłabym do czarnych ubrań-spodni i topu..materiał jest dobry gatunowo i ładny,a ja sama jestem szczupła i niewysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 17.02.11, 09:25 ja bym nosiła:) do białego t-shirtu, albo podkoszulka i dżinsowych rurek (najbezpieczniej ciemnogranatowych) bardzo fajny żakiecik. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 17.02.11, 10:03 Nie, nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 17.02.11, 12:58 chyba tak, ale musiałabym 'pomacać' i sprawdzić jakiej jest długości, kiedy na mnie wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 17.02.11, 16:31 On nie wisi;-))))jest dopasowany w ramionach i biuscie,dół lekko rozszerzony,długość kekko za talię;-))na mnie wyglada na dopasowany. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 17.02.11, 16:57 to powiem tak: sam w sobie jest ok, ale łatwiej by mi było ocenić jego przydatność na zdjęciu, na którym masz go na sobie. być może krój jest niekorzystny dla Twojej figury i nie cętki powinny być tu tematem dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus rzeczy panterke, wg mnie dodam, 17.02.11, 17:15 zeby nie byly panciowate, musza miec w sobie cos nonszalanckiego wg mnie ten zakiet tego nie ma, ale to tylko ocena ze zdjecia pracowalam jako ekspedientka w butiku i wiem, ze czasem czlowiek mysli - co za badziewie, wchodzi kobita, ubiera i ta rzecz lezy niesamowice dobrze podaj zdjecie, kiedy masz ten zakiet na sobie (cchociaz fakt, ze 5 lat go nie nosilas swiadczy z kolei przeciw zakietowi, ale powtarzam - nie ma reguly) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: rzeczy panterke, wg mnie dodam, 17.02.11, 17:45 ten zakiet to kiedys był płaszczyk;-)długosci za tyek..krawcowa mi go obcięła,ale przyznaje sie ze 2 razy ten płaszczyk miłam na sobie-do czarnych ubrań-waskie czarne rurki,obcisły czarny golf,i przepasałam sie szerokim skórzanym paskiem ..nie wygladało tragicznie...poztaram sie wrzucic fotke siebie w tym zakiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: rzeczy panterke, wg mnie dodam, 17.02.11, 17:51 z tego co piszesz, czarne dodatki, rurki itepe, nadajesz mu nonszalancji - czyli moze byc dobrze, ale fotka ulatwilaby mi ocene widzialam swego czasu kobite w fajnym panterkowym plaszczyku, przewiazanym w talii, byla osa:) tak myslalam, ze Twoj zakiet to przerobka, jakos podejrzewalam w nim pierwotnie iny fason Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 17.02.11, 18:20 fotoforum.gazeta.pl/5,2,lejdi35.html pierwsze 5 zdjęć pokazuje jak ten zakiet leży na człowieku;-) zdjęcia sa b złej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus szczerze? 17.02.11, 18:42 wyrzuc. Albo przytyj, bo widac, ze to przerobiony plaszczyk. Nie lezy jak zakiet, a wlasnie jak skrocony i uciety plaszczyk. Gdyby to byl np. czarny ex-plaszczyk, to oki, ale wzor w panterke rzuca sie w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: szczerze? 17.02.11, 20:44 znana.jako.ggigus napisała: > wyrzuc. Albo przytyj, bo widac, ze to przerobiony plaszczyk. Nie lezy jak zakie > t, a wlasnie jak skrocony i uciety plaszczyk. > Gdyby to byl np. czarny ex-plaszczyk, to oki, ale wzor w panterke rzuca sie w o > czy. > Nie,wyrzucac nie bedę-jak juz,oddam komus;-) Przytyć tez nie mam zamiaru;-) ten zakiecik załozylam prawie na gołe ciało,jak mam pod nim coc konkretnego-np golf albo grubszy top na długi rekaw-inaczej sie układa.Podobnie z dołem-na fotce mam domowe ienkie legginsy-inaczej wyglada na spodniach... Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 17.02.11, 19:06 szkoda, że obcięłaś. tak sobie się układa. zwłaszcza z tyłu, na dole i na biuście. Odpowiedz Link Zgłoś
niefrasobliwa Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 17.02.11, 20:05 Nie nosiłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 18.02.11, 13:51 Hm, nie przekonuje mnie jego kroj. Jakis taki babciowaty. Za masywne te ramiona. I chyba troche po nim widac, ze by plaszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 18.02.11, 08:42 Jeśli reszta stroju i wizerunku jest stonowana, klasyczna, to tak. We Włoszech od kilku miesięcy panterka robi furorę. Tutaj nigdy nie miała ona tak negatywnej opinii jak w Polsce. Kobiety są bardziej otwarte. Odpowiednio zestawiona panterka może być gustowna. Odpowiedz Link Zgłoś
shilaa Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 20.02.11, 20:38 > Jeśli reszta stroju i wizerunku jest stonowana, klasyczna, to tak. > We Włoszech od kilku miesięcy panterka robi furorę. Tutaj nigdy nie miała ona t > ak negatywnej opinii jak w Polsce. Kobiety są bardziej otwarte. > Odpowiednio zestawiona panterka może być gustowna. Tu chyba nie o otwartosc chodzi. To prawda, ze we Wloszech panterka jest teraz szalenie popularna, ale przyjrzyj sie, jak Wloszki wygladaja 'w tej panterce' - te, ktore widze w Neapolu koszmarnie, z powodu, ktory wymienilas w ostatnim zdaniu - odpowiednie zestawienie i gust. Neapolitanki ogolnie nie maja za grosz gustu i samokrytyki, wiec tu panterka kroluje jako wzor na butach z 15 cm obcasami, na imprezowych sukienkach i topach, przez co dziewczyny wygladaja tandetnie i wulgarnie, a nie gustownie. Wracajac do watku, nie podoba mi sie fason zakietu, dlatego nie zalozylabym go (pomijajac panterke, ktorej nie znosze). Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 20.02.11, 20:48 Wybiłyscie mi z glowy ten zakiecik..zresztą,nie nosiłabym go czesto,bo nie jest za bardzo w moim stylu.Niedługo będe robic pozimowe porzadki w szafie,i wyniose go na smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry-cherry Jestem na NIE 18.02.11, 13:36 Ciuchy w zwierzece wzory to bardzo sliska sprawa. Musza byc przede wszystkim nienagannie skrojone i idealnie uszyte. Inaczej wygladaja bazarkowo i kiczowato. A u Sinequanone z tym dobrym krojem i szyciem roznie bywa, to przeciez sieciowka à la Morgan, Kookai czy Zara. Poza tym musza lezec idealnie na figurze i miec kroj na czasie. Wszelkie niemodne linie rowniez daja efekt jak powyzej. Z tym zalinkowanym dalabym sobie chyba na Twoim miejscu spokoj. Nie wyglada zbyt na czasie, widac, ze to jakis dinozaur wyciagniety z dna szafy. Takie dlugo lezakujace rzeczy srednio sie sprawdzaja : zobaczysz, ze zalozysz raz i stwierdzisz, ze to jednak nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: Jestem na NIE 18.02.11, 17:55 Chyba faktycznie ten ciuch nie jest zbytnio w moim stylu...gdyby był gorszy jakosciowo ,dawno bym go wyrzuciła na smieci,ale własnie dobra jakość mnie przed tym powstrzymuje...w kazdym razie,dzieki za opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus angielskie przyslowie: 18.02.11, 22:52 jak 3 osoby mowia, zes pijany, idz do domu i wytrzezwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: żakiet "w panterkę"-nosiłybyście go? 19.02.11, 13:14 spodziewalam sie czegos rockandrollowego, hehe, ale tego zakietu bym nie nosila. Odpowiedz Link Zgłoś