Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rubber duck

03.03.11, 10:53
    warto kupić? może jakieś użytkowniczki się wypowiedzą;) czy faktycznie nie przemakają?
    już po sezonie właściwie, ale to chyba dobry moment, żeby kupić na przyszły, kolorów już dużo nie ma, ale cena powiedzmy, że (nareszcie) miła...
    Obserwuj wątek
      • nowokaina123 Re: rubber duck 03.03.11, 17:04
        bardzo warto :)
        za taka cene.... jesli mowa o tej z schaffy...
        buty sa rewelacyjne
        • nientepaura Re: rubber duck 03.03.11, 19:24
          a ślizgają się? mierzyłam, faktycznie ciepłe, cena miła, aczkolwiek pomimo tego, że kupowałabym osobiście, i tak życzą sobie +20zł za przesyłkę - tzn. cena w sklepie jest ponoć o te 20zł wyższa;/ - dziwne zasady, no, ale jeśli rzeczywiście warto, to przełknę tę żabę
          • maitresse.d.un.francais Re: rubber duck 03.03.11, 19:31
            buuu nie ma mojego numeru
            • nientepaura Re: rubber duck 03.03.11, 19:43
              @ maitresse.d.un.francais:
              na stronie też tego modelu co mierzyłam w moim rozmiarze niet, a w sklepie i owszem, więc zrób rundkę po Ursynowie;) (coś mi się kojarzy, ześ ze stolicy)
              • maitresse.d.un.francais Re: rubber duck 03.03.11, 19:50
                nientepaura napisała:

> @ maitresse.d.un.francais:
                > na stronie też tego modelu co mierzyłam w moim rozmiarze niet, a w sklepie i ow
                > szem, więc zrób rundkę po Ursynowie;) (coś mi się kojarzy, ześ ze stolicy)

dzięki
                • nientepaura Re: rubber duck 04.03.11, 16:41
                  no i kicha;) tzn zaoszczędziłam 170zł;) pani w sklepie powiedziała, że się jednak ślizgają, a ja muszę mieć nieślizgające - więc pas
                  • maitresse.d.un.francais Re: rubber duck 04.03.11, 17:31
                    nientepaura napisała:

> no i kicha;) tzn zaoszczędziłam 170zł;) pani w sklepie powiedziała, że się jedn
                    > ak ślizgają, a ja muszę mieć nieślizgające - więc pas
                    >
                    kochana, nieślizgających się w ogóle to chyba nie ma, chyba że kolce taternicze czy jak im tam

możesz jedynie minimalizować ślizganie, a mają taką jakby "pociętą" podeszwę?
                    • nientepaura Re: rubber duck 04.03.11, 20:33
                      podeszwa jest w kaczuszki, wyguglujesz bez problemu;) no to teraz mam zagwozdkę: może jednak kupić i dodatkowo takie nakładki na buty jak np. te:
                      www.militaria.pl/nakladki_antyposlizgowe_na_obuwie_artimate_walk_%28jh-228%29_p5835.xml
                      nic, jutro pojadę na łowy;) kurtkę upolowałam, może gdzieś czekają na mnie śniegowce;)
                      • aldonus Re: rubber duck 06.03.11, 00:49
                        najcieplejsze buty jakie miałam, noszone całą zimę bez jakiegokolwiek upadku. sztywniałam na samą myśl o złamanej nodze, a te buty pozwoliły mi wreszcie bezstresowo przetrwa zimę. podeszwowe kaczuszki dobrze chronią;)
      • kamahi Re: rubber duck 10.03.11, 10:57
        Uważaj tylko z rozmiami - najlepiej jak przymierzysz na żywo. Ja kupiłam w sieci, jeszcze w sezonie zimowym ten model "moon boots" - takie czarne, błyszczące, do kolan. Standardowo noszę rozmiar 41, wszystkie buty (rozmaitych firm) mam włąśnie w tym rozmiarze. A Ruber Ducki w rozmiarze 41 okazały się co najmniej o numer za małe na mnie. Następnego dnia poszłam do stacjonarnego, autoryzowanego sprzedawcy Rubber Ducków w Poznaniu (w Browarze), pokazałam moje buty. Panie potwierdziły mi, że to na pewno oryginały i niestety dodały, ze według ich doświadczeń Ducki wypadają za małe i najlepiej kupować o numer większe.
        Odesłałam swoje zakupione w sieci buciki i niestety tak sie skończyła moja przygoda z Rubber Duckami, bo 42 nie produkują.
        Zwróć więc uwagę na rozmiar, żeby się nie rozczarowac.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka