Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ironia losu

14.03.11, 16:31
    To się nazywa dopiero ironia losu. Dziewczyna obdarzona tak śliczną twarzą, z tak fatalną figurą jednocześnie. Nawet te przesadnie wysokie szpilki niczego tu nie są w stanie uratować.

kobieta.wp.pl/gid,13218233,img,13218249,kat,52556,title,Czyja-to-pupa,galeriazdjecie.html
    kobieta.wp.pl/gid,13218233,img,13218251,kat,52556,title,Czyja-to-pupa-Kim-Kardashian,galeriazdjecie.html
    kobieta.wp.pl/gid,13218233,img,13218250,kat,52556,title,Czyja-to-pupa-Kim-Kardashian,galeriazdjecie.html
    Obserwuj wątek
      • retro-story Re: Ironia losu 14.03.11, 17:38
        E tam - gdyby się inaczej ubrała, to by ta figura tak się nie rzucała w oczy.
      • marre2 Re: Ironia losu 14.03.11, 17:50
        Czy ja wiem czy to dla niej nieszczęscie i ironia losu? Ona akurat słynie z tego wielkiego tyłka i robi na tym kase więc chyba nie narzeka :)
        JLo tez zrobiła z ogromnego tyłka atut.
      • dziewczynawitryna Re: Ironia losu 14.03.11, 19:25
        A co w niej fatalnego? Figura jak figura, dość przeciętna i niemało takich widać na ulicy, choć niekoniecznie w takich spodniach...
      • dakota77 Re: Ironia losu 14.03.11, 20:33
        Hm, mnie sie jej figura nie podoba. Jeszcze jak ma bardzo wysokie obcasy, to jakos wyglada, inaczej widac jej krociutkie nozki:). Ale jedna z tego wielkiego tylka jest slawna, nie brakuje ludzi, ktorzy uwazaja, ze ma cudowna fogure:). Rzecz gustu, zapewne.
        • krapheika Re: Ironia losu 14.03.11, 20:43
          Figura jak figura, sa gorsze, duzo gorsze.Dobrze, ze forumki maja zawsze perfekcyjne;-) akurat zauwazylam, ze bardzo podoba sie tutaj figura tego chudzielca Kasi T, Szczerze wole wiekszy tylek Kim niz calosc Kaski.
          • lonely.stoner Re: Ironia losu 14.03.11, 22:31
            wow, a ja uwazam ze Kim Kardashian ma super sexy figure! a z tego swojego tylka wlasnie zrobila mega atut. I powiem szczerze ze jakby mnie bozia taka dupka obdarzyla to pewnie tez bym zostala jakas celebrity ;) hehe. No ale nie mam takiego tylka, tylko calkiem zwyczajny.

Oczywiscie wszystkie panie co tu wyrazily zdanie ze KK ma fatalna figure pewnie same sa przepiekne i super laski, oczywiscie hehe, ja juz sie takich naogladalam w realu - Najczesciej zazdrosne i brzydkie raszple ;)
            • dakota77 Re: Ironia losu 14.03.11, 22:33
              Nie no, jasne, wszyscy zawsze krytykuja z zazdrosci...
              • lonely.stoner Re: Ironia losu 14.03.11, 23:27
                hehe, a nie wydaje ci sie ze nazwanie kim kardashian figury fatalna to dosc przesadne?? rozumiem ze sie komus moze nie podobac jej duza pupa, ale takie wredne teksty - bo ten post jest wredny, i przytyki o rzekomych krotkich nogach - nie wyplywaja ze zdrowego rozsadku, a raczej z jakis wlasnych brakow i zazdrosci. Poza tym to, zreszta, zazwyczaj kobietom o ladnej, sexownej figurze zazwyczaj sie obrywa od innych kobiet (mniej urodziwych albo mniej cokolwiek), faceci jakos mniej narzekaja i lepiej jednak ufac im w tej kwestii.
                • dakota77 Re: Ironia losu 15.03.11, 09:33
                  Fatalna figura to mzoe faktycznie przesadne okreslenie, ale nogi nie sa "rzekomo krotkie" i ni widze tu przytyku, to stwierdzenie faktu.
      • lonely.stoner Re: Ironia losu 14.03.11, 23:36
        Tekst linka
        normalna figura, sexy, mowy nie ma o wielkich defektach czy fatalnosci, mozna sobie kliknac i w powiekszeniu obejrzec te krotkie nogi haha
        • retro-story Re: Ironia losu 15.03.11, 00:10
          No czyli jednak kwestia ubioru :) Tu pięknie wydłuża nogi spódnica o wysokim stanie. Niestety skórzane rurki to dla Kim beznadziejny wybór.
        • dakota77 Re: Ironia losu 15.03.11, 09:36
          To chyba nie jest odkrycie dzisiejszego dnia, ze wysokie obcasy i pewne fasony ubran wydluzaja nogi? Prosze, zdjecie Kim bez obcasow:
          www.peoplestylewatch.com/people/stylewatch/gallery/0,,20202030_20208583_20472171,00.html
          No, nogi do nieba jak nic;-)
          • insignia928 Re: Ironia losu 15.03.11, 09:53
            tak, obcasy moze i wydłużają, ale w przypadku KK nie tylko krótkie nogi są porażające, ale ich kształt, forma i ogólne proporcje.
            można mieć krótkie nogi i być malutką jak Kylie M., ale...jest jedno ale: rzeźba.
      • ladyjm Re: Ironia losu 15.03.11, 09:24
        wcale nie uwazam zeby KK miala fatalna figure. po prostu nie powinna nosic blyszczacych rurek.
      • merda Re: Ironia losu 15.03.11, 10:32
        Proponuje zapytac facetow co sadza na jej temat...
        Ja jako kobieta, uwazam ,ze jest super laska. Sliczna twarz, duzy biust, wciecie w tali i krotkie nogi, wow nie jest idealna, ale zeby ja skreslic calkowicie,nazywac figura fatalna? Jasne, niech zakrywa te swoje okropne, krotkie nozki, a najlepiej aby z domu nie wychodzila ;-)
        Widuje za to kobiety, teoretycznie idealne, ale zupelnie bez polotu, ale kobiety nie potrafia zrozumiec, ze sexy nie znaczy idealnie i sie czepiaja zarowno wysokich i chudych jak i malych i kraglych,a tych pomiedzy nie zauwazaja ,bo nie ma co obgadywac ;-)
        • insignia928 Re: Ironia losu 15.03.11, 11:59
          oczywiście, można zapytać mężczyzn.
          miłośnikom długich, zgrabnych nóg raczej nie przypadnie do gustu.
          nie wszyscy również kochają duże biusty.
          a meżczyzni gustujący w typie Nicole Kidman zapewne określą ją jako "pasztet".
          zdania będą podzielone: jedni stwierdzą tak jak Ty, że to super laska, inni, że KK to "pasztet".
          • lonely.stoner Re: Ironia losu 15.03.11, 14:20
            w obrazie takich faktow to tym wszystkim prawdziwym pasztetom, nie pozostaje nic tylko ubrac sie w burke i zakryc te swoje pasztetowe ksztalty. Dziewczyny jestescie straszne, albo glupie. Byle facet jakby sie taka KK zgodzila z nim spotkac, pokazac nawet w gronie kumpli- chyba by pial z zachwytu, ale wlasnei jak ktos wyzej napsial- kobiety nie rozumieja ze sexy to nie znaczy ze musi byc idealnie, i potem sie dziwia ze ich nieidealna kolezanka, z przykrotkimi nogami czy malym biustem czy waskimi ustami ma duze powodzenie.
            • dakota77 Re: Ironia losu 15.03.11, 14:33
              A kto napisal, ze ona nie moze sie podobac? Na pewno nie ja. Strasznie przezywasz taka pie...wata dyskusje na forum:)
              • lonely.stoner Re: Ironia losu 15.03.11, 16:20
                ano przezywam, od pewnego czasu bardzo mnie irytuje wszelkiego rodzaju hipokryzja lub imputowanie wszystkim naokolo swej wlasnej brzydoty. Stalam sie wyczulona na wszelka zlosliwa i niesprawiedliwa krytyke.
            • insignia928 Re: Ironia losu 15.03.11, 21:18
              jasne, że piał by z zachwytu.
              a jeszcze bardziej by piał, gdyby to Oprah zgodziła by się z nim spotkać, nie mowię już o tym, żeby pokazać się z nią wśród kumpli:-DDD
              • nexstartelescope Re: Ironia losu 15.03.11, 21:33
                Ironią losu to można nazwać to wyrzekanie się kobiecości w imię chorych wytycznych projektantów-gejów :P Piękny przykład tego, jaką wodę z mózgu robią kobietom kolorowe magazyny i magia photoshopa. Normalna, KOBIECA, naturalna figura uważana jest za okropną, bo na topie są chudzielce bez biustu, talii i tyłka, ze skrzyżowanymi pokracznie nogami i wklęsłymi policzkami. Tysiąc razy bardziej wolałabym wyglądać jak ta pani, niż jak aseksualny kościotrup, na razie jestem pośrodku, ale dążę do takiego właśnie obleśnego tyłka :P
                • dakota77 Re: Ironia losu 15.03.11, 21:44
                  No wlasnie, grunt to zloty srodek. Ja uwazam, ze aseksulany kosciotrup, jak to ujelas, do tego z trzecim migdalem, jedna mina i belkoczacy, typu Anja Rubik, jest naprawde okropny i nie moge zrozumiec zachwytow nad nia. Z drugiej strony taka dupiasta, krzywonoga rzepa typu Kim tez nie kazdemu musi sie podobac. Kwestia gustu, i tyle. A tak czy siak generalna zenada, ze takie panny bez konekretnych zaslug, jedna rzekomo genialna modelka, druga corka obroncy O.J. Simpona sa dzis jakimis celebrities.
                  • insignia928 Re: Ironia losu 15.03.11, 22:06
                    Dakota77 w 100% się z Tobą zgadzam.
                    Anja Rubik z tym wyrazem twarzy i bezsensownym bełkotem wygląda na permanentnie naćpaną; To jedno wielkie zaprzeczenie klasycznego piękna, kobiecości. muza projektanta, potrzebującego terapii psychiatrycznej.
                    A Kim: okropne proporcje i budowa. widocznie natura sobie z niej zakpiła...

• nexstartelescope Re: Ironia losu 15.03.11, 22:38
                      > A Kim: okropne proporcje i budowa. widocznie natura sobie z niej zakpiła...

Nie, kochana, może to będzie dla Ciebie szokiem, ale tak wygląda kobieca figura. Może ciężko Ci w to uwierzyć, ale natura stworzyła nas właśnie takie. A kpi to sobie z wąskich bioder, które utrudniają poród.
                      • insignia928 Re: Ironia losu 16.03.11, 00:18
                        >A kpi t
                        > o sobie z wąskich bioder, które utrudniają poród.

Bzdura,stereotyp.
                        Wcale nie utrudniają. dowodem na to są gimnastyczki, baletnice, łyżwiarki i normalne porody. Liczy się elastyczność, a nie szerokość. Znam też inne przykłady:rozkoszne, szerokie biodra i bardzo trudne porody i cesarskie cięcia.
                        • nexstartelescope Re: Ironia losu 16.03.11, 00:30
                          Słyszałam to od doświadczonej położnej, ale spoko, skoro nie miała racji to jej przekażę. Niemniej uważam, że Twoje stwierdzenie, że figura i proporcje zalinkowanej kobiety są kpiną natury , jest zwyczajnie śmieszne.
                  • retro-story Re: Ironia losu 15.03.11, 22:07
                    No jedna przynajmniej ma talent do modelingu, oprócz trzeciego migdała :). To się liczy trochę bardziej, niż bycie sławnym dzięki tatuśkowi.
                    • dakota77 Re: Ironia losu 15.03.11, 22:12
                      Moze to i talent, ale wyglada zawsze tak samo, a strach otworzyc lodowke, zeby sie na Rubik nie natknac:). Jest masa o niebo ladniejszych i zdolniejszych-moim zdaniem- modelek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka