Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kontra okropności

IP: 195.117.147.* 30.04.04, 12:40
    Lista kontraokropności:
    1. biały stanik pod białą bluzką
    2. czarny stanik pod czarną
    3. zamiast kaszkietu???? berecik????kapelusik???
    4. czarny płaszcz lub kurtka zamiast białego
    5. siwe włosy i blada cera zamiast farbowanych i solarium
    6. buty z okrągłymi noskami zamiast szpicy
    7. i to tak mniej więcej
    8. szare maskujące kolory zamiast "oczojebów"(hi,hi,hi)
    Interesuje mnie skoro wymieniłyście okroponości to teraz może coś przeciwnego
    Obserwuj wątek
      • Gość: kochanica.anglika Re: Kontra okropności IP: 195.117.147.* 30.04.04, 12:42
        I jeszcze jedno:
        co do biegania? joggingu, skoro dres to okropność?
        Mam biegać w pantofelkach i sukience?
        • Gość: o. Re: Kontra okropności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 12:49
          dobrze sie czujesz? co to w ogole ma byc co wymienilas? co to jest? "czarny
          stanik pod czarna bluzka" - wez sie stuknij, a nie zasmiecaj forum takimi
          bzdurami. i nicka zmien, bo takie zjechanie pomyslu od kogos jest... zenujace.
          • Gość: kochanica.anglika Re: Kontra okropności IP: 195.117.147.* 30.04.04, 13:00
            Na głupie komentarze nie odpowiadam.
            A nick jest nie ściągnięty tylko przekorny, osoba inteligentna potraktuje to
            jako żart a imbecylka niestety nie.
            A temat nie jest głupi, tylko skoro są okropności to co jest rewelacyjne

A pytanie czarny stanik pod czarną bluzkę było ironiczne
            Ale jak mówiłam imbecyle nie złapią o co chodzi,
            sądząc po formie odpowiedzi z błędami gramt. i ortagraf. to chyba szkołę
            zawodową udało Ci się jakoś ukończyć, moze masz super zawód sprzedawczyni
            mięcha w sklepiku z wędlinami
          • Gość: kochanica.anglika Re: Kontra okropności IP: 195.117.147.* 30.04.04, 13:03
            Polecam również książkę pt" Słownik języka polskiego" bardzo przydatna lektura
            for you, mozna się nauczyć dużo porawnych polskich słówek. Niestety nie znam
            żadnej pozycji dot. zasad dobrego wychowania, bo rodzice wpoili mi
            wystarczająco te zasady, ale możesz popytać w księgarniach, jesli oczywiście
            wiesz gdzie takowe znależć oprócz sklepów z kiełbachą i gumofilcami
            • aleffka Re: Kontra okropności 30.04.04, 13:13
              Gość portalu: kochanica.anglika napisał(a):

> Polecam również książkę pt" Słownik języka polskiego" bardzo przydatna
              lektura
              > for you, mozna się nauczyć dużo porawnych polskich słówek. Niestety nie znam
              > żadnej pozycji dot. zasad dobrego wychowania, bo rodzice wpoili mi
              > wystarczająco te zasady, ale możesz popytać w księgarniach, jesli oczywiście
              > wiesz gdzie takowe znależć oprócz sklepów z kiełbachą i gumofilcami

ja troche nie na temat: dlaczego innych krytykujesz za brak kultury i dobrego
              wychowania a sama tego nie przestrzegasz? Obrzucanie inwektywami o kulturze nie
              swiadczy, podobnie jak wysmiewanie sie ze sprzedawczyn w sklepie miesnym.
              • Gość: kochanica.anglika Re: Kontra okropności IP: 195.117.147.* 30.04.04, 13:52
                Bo ja złą kobietą jestem, Skarbeńku
                A jak tam kiełbaska? sprzedaje się dzisiaj dobrze?
                • aleffka Re: Kontra okropności 30.04.04, 13:59
                  Gość portalu: kochanica.anglika napisał(a):

> Bo ja złą kobietą jestem, Skarbeńku
                  > A jak tam kiełbaska? sprzedaje się dzisiaj dobrze?

Przepraszam, czy to bylo do mnie? Chyba nie...
      • blondynka200 Re: Kontra okropności 30.04.04, 12:48
        mat pastele... pojedyncze elementy stroju nie rzucajace sie w oczy ale tworzace
        zgrabna a niejednokrotnie seksowna calosc
        • Gość: kochanica.anglika Re: Kontra okropności IP: 195.117.147.* 30.04.04, 13:05
          Też lubię pastele, są kobiece i dodają uroku,
          według mnie "bezpieczne" choć troszkę poważne są połączenia bieli z czernią,
        • Gość: kochanica.anglika Re: Kontra okropności IP: 195.117.147.* 30.04.04, 13:07
          I myślę, ze eleganckie jest też niesilenie się na oryginalność, to jest
          sztuczne , znalezienie własnego stylu, bez względu na trendy w modzie, i nie
          staranie się rzucać w oczy(np. za dużo biżuterii, za dużo ostrych barw)
          Fajnie jest łączyć swój styl wprowadzając do niego kilka "trendowych" elementów,
          nie zatraca się wtedy własnej osobowości.
      • Gość: rene Re: Kontra okropności IP: *.zapora / 212.160.172.* 30.04.04, 13:11
        ubrania we właściwym rozmiarze, zamiast ciaśniejszych od własnej skóry (i
        jeszcze z widocznymi "poduszeczkami" od gumek w stanikach czy majtkach...).
      • conena oto esencja poziomu forum :DDD 30.04.04, 13:25
        wątek rozwalił mnie poziomo i pionowo. jest dla mnie zbyt głęboki, ironiczny i
        podchwytliwy. polemika z kochanica.anglika - ponad sily mego umysłu.

a kochanica francuza ma coraz większe grono wielbicielek, ehhh...

;)
      • taquine <lol> 30.04.04, 14:06
        zachwycilas mnie swoja oryginalnoscia.
        • Gość: o. Re: <lol> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 15:36
          ej niesilacy sie na oryginalnosc koteczku, wskaz mi choc jeden blad
          ortograficzny w mojej wypowiedzi, a zwroce honor. co wiecej - gramatycznych nie
          popelnilam rowniez :))

imbecylka nie jestem, po prostu mam wyczucie smaku i Twoj post wyraznie mi nie
          odpowiada, z racji malo przemyslanej wypowiedzi, niesilenia sie na
          oryginalnosc, oraz zenujacego poziomu Twej kultury jak pokazaly nastepne Twoje
          posty. daj spokoj, albo uzyj konkretnych argumentow. i nie tlumacz sie tu
          ironia, bo poglebiasz swoj lekko tandeciarski w tej chwili wizerunek...

:] pozdrowienia dla prawdziwej Kochanicy!

xerujacym zawsze mowie nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka