erzac 24.03.11, 22:37 Czy wiecie może gdzie można dostać unikatowe torby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erzac Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 25.03.11, 11:21 Co myślicie o tych torbach? natkkaprojekt.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
funfashion.pl Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 27.04.11, 09:53 erzac napisał(a): > Co myślicie o tych torbach? > natkkaprojekt.blogspot.com/ Ta mała brązowa jest fajna, w zeszłym roku byłam na targach Etnodizajnu i tam było sporo ciekawych torebek np. z filcu albo uwaga........z torebek foliowych, te ostatnie rewelacyjne:-) patkasmirnow.blogspot.com/ :serce: sama kupiłam sobie jedną, bo nie mogłam się wprost powstrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacline Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? IP: *.telpol.net.pl 25.03.11, 23:31 1. Ciucholandy. 2. Szafa babci. 3. Stamps. 4.Szafa mamy. bacline Odpowiedz Link Zgłoś
arctic Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 26.03.11, 21:44 jeśli chodzi o znane marki to w Polsce jest ciężko coś dostać .. chyba, że zamawiając przez internet ( ale nie mamy pewności czy jest w 100% oryginalna ) ja osobiście polecam torby z H&M, Zary i New Looka, wytrzymałe, większość dobrze wykonanych, często kroje podobne do tych naj, naj .. i za stosunkowo niewielkie pieniądze :) lula.pl/lula/0,107670,8104472.html?user=arctic&photoId=299353 Odpowiedz Link Zgłoś
redgirl Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 29.03.11, 01:00 a ja odkrylam niedawno sklep www.trendsetterka.com/ Maja przepiekne, oryginalne torby polskich i zagranicznych projektantów. Przymierzam sie do zakupu conajmniej dwoch modeli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arctic Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 29.03.11, 14:26 redgirl napisał(a): > a ja odkrylam niedawno sklep www.trendsetterka.com/ > Maja przepiekne, oryginalne torby polskich i zagranicznych projektantów. Przymi > erzam sie do zakupu conajmniej dwoch modeli :-) jaki kupisz to koniecznie podziel się opinią! :) Odpowiedz Link Zgłoś
redgirl Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 29.03.11, 20:54 Tak zrobie! :-) Poki co nie moge sie zdecydowac tak wiele rzeczy mi sie w tym sklepie podoba! Chyba zagram w totka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pasjonarium.pl Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 29.03.11, 22:06 Zapraszamy do nowego butiku SecondHand / Vintage Pasjonarium.pl www.pasjonarium.pl/ ciekawe torebki w niskich cenach :) : www.pasjonarium.pl/prod612-niagara_part_2.html www.pasjonarium.pl/prod237-u2.html www.pasjonarium.pl/prod247-marynata_lisci.html Odpowiedz Link Zgłoś
redgirl Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 03.05.11, 08:55 > jaki kupisz to koniecznie podziel się opinią! :) zdecydowalam sie na tą :-0 www.trendsetterka.com/produkt/Torebka-tulipan-skora-naturalna-w-kolorze-fuksji/ jak przyjdzie, napisze jakie wrazenia na zywo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? IP: *.subscribers.sferia.net 31.03.11, 07:40 Czasami w sklepach internetowych można znaleźć coś fajnego. Niedawno widziałam ciekawe modele w www.torbi.pl. Jest tam duży wybór torebek modnych w tym sezonie, aczkolwiek takich, których nigdzie wcześniej nie widziałam=O. Odpowiedz Link Zgłoś
arkitekto sklep internetowy? 19.04.11, 11:22 Nie wiem o jaką torbę Ci chodzi. Ostatnio widziałem bardzo fajne torby na laptopy w sklepie portfelik - z tego co pamiętam mają tam też sporo zwykłych damskich torebek, możesz sobie zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmo_tyczka torby... 20.04.11, 11:06 SH - ale to raczej ciezkie-trzebaby przychodzic zaraz po wstawieniu nowego towaru, szafa babci - jesli chcesz naprawde oryginalne... poza tym.. fajne ma River Island, Mango, sOliver i Zara :) Odpowiedz Link Zgłoś
padam Re: torby... 17.05.11, 10:14 kosmo_tyczka napisał(a): > SH - ale to raczej ciezkie-trzebaby przychodzic zaraz po wstawieniu nowego towa > ru, szafa babci - jesli chcesz naprawde oryginalne... > poza tym.. fajne ma River Island, Mango, sOliver i Zara :) popieram 3 ostatnie! :-S Odpowiedz Link Zgłoś
parysa Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 26.04.11, 11:03 s.oliver! ja ostatnio kupilam tam odjechana zolta i popielata! polecam Ci bardzo. maja jeszcze mnostwo innych ciekawych wzorow! dodatkowo mango... przy tych firmach mozesz byc pewna ze jakosc bedzie pierwszorzedna... na jakies tanie sklepy, zakupy internetowe (ktore nie sa sprawdzone) czy bazary bym nie liczsyla... no chyba ze chodzi Ci o torebke na pol sezonu (daj Boze!) Odpowiedz Link Zgłoś
malwina1979 Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 26.04.11, 22:32 Każda torebka zwróci na siebie uwagę z takim dodatkiem: decor-sc.pl/ozdoba-torebki-lub-plecaka-p-5.html?cPath=1_3 Widziałam coś takiego u jednej kobiety - totalny odlot. Wygląda jakby prawdziwy psiak siedział w torebce :). Odpowiedz Link Zgłoś
redgirl Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 03.05.11, 08:47 ochydnie to wyglada jak dla mnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
padam Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 17.05.11, 10:13 redgirl napisał(a): > ochydnie to wyglada jak dla mnie :/ chyba cos w tym jest bo mi sie nawet to nie laduje :P:-S Odpowiedz Link Zgłoś
olakola Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 21.06.11, 12:50 viva-a-vida.pl/akcesoria_torebki.html przejrzyj te... moze cos Ci sie spodoba:) Maja markowe rzeczy, wszystkie najlepszej jakosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
marasimsim Re: Gdzie kupić oryginalną torbę? 23.06.11, 11:42 Polecam sopockie projektantki tworzące pod nazwą Miu Miu, no i oczywiście Sabrinę Pilewicz Odpowiedz Link Zgłoś