mesmery 21.05.11, 12:36 Dzień dobry :) Kupiłam w lumpeksie i chciałam zapytać osoby, które lepiej się na tym znają - czy to oryginalny Pucci? Foto1 Foto2 Foto3 Z góry dziękuję za odpowiedzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaleo Re: Pucci? 21.05.11, 12:55 Ja co prawda nie mam sukienki, ale mam kilka apaszek Pucci i metka wyglada tak samo, przyczepiona w dwu miejscach nitka. I tez jest ta sygnaturka wpisana we wzor. Jaki jest sklad materialu? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmery Re: Pucci? 21.05.11, 12:59 100% rayon, prać tylko chemicznie :) (mały włos a dziś rano wyprałabym ją w ciepłej wodzie z płynem, heh) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pucci? 21.05.11, 13:43 rayon to wiskoza, na upartego możesz prać ręcznie w letniej wodzie. To się ciężko prasuje i tak jakby kurczy po praniu w wysokiej temperaturze. Ja szmaty z lumpeksu bym nie dała do chemicznego czyszczenia, choćby i Pucci. Odpowiedz Link Zgłoś
torio.claven Re: Pucci? 21.05.11, 13:52 rayon spokojnie znosi 30 st i program welna w pralce... pewnie 40 tez zniesie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrinn Re: Pucci? 21.05.11, 13:57 Czy naprawdę ustawienie ostrości zdjęcia przekracza Wasze zdolności intelektualne? kolejny raz widzę fotki "do oceny", z których niewiele można wywnioskować bo autorka nie potrafi zrobić normalnego zdjęcia. I proszę mi nie wmawiać, ze to wina aparatu, bo dzisiaj każdy jeden, łacznie z tymi w telefonach potrafi zrobić przyzwoitej jakości, ostre zdjęcie, trzeba tylko umieć go obsłużyć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mesmery Re: Pucci? 21.05.11, 14:21 To nie tak! Słaba jakość zdjęcia wynika wyłącznie z lenistwa. Aparat w telefonie jest szybszy od klasycznej lustrzanki cyfrowej :) Ale już się poprawiam. Link poniżej. Mam nadzieję, że teraz jakość jest zadowalająca... :) Foto w lepszej jakości Kurcze, więc mówicie, że upolowałam taką ładną sztukę. No, no :) Dziękuję za odpowiedzi. Nadal boję się ją wyprać w pralce..... Ręcznie też.... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmery Re: Pucci? 21.05.11, 17:59 Hmm, a jakie dodatki do niej? Na jaką okazję się nada? Odpowiedz Link Zgłoś