ol69 23.05.04, 23:38 macie wyrobiona opinie na ich temat? napiszcie, prosze. i o ciuchach, i o dodatkach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ol69 Re: KappAhl? 24.05.04, 16:40 ludzie, nikt z was nie chadza do KappAhl? nie kupiliscie tam nigdy niczego? pytam o wasza opinie w kwestii ich kolekcji, o jakosc ciuchow i tym podobne sprawy. prosze, napiszcie cos na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: KappAhl? IP: 217.153.18.* 24.05.04, 16:47 czasem zaglądam, czasem coś udaje mi się znaleźć. jestem potem zadowolona ale tez bez fajerwerków:-))taki ok sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: KappAhl? 24.05.04, 16:54 W zasadzie to kupiłam u nich kilka T-shirtów (bardzo dobre jakościowo) oraz kilka rzeczy z lnu, np. długą, prostą spódnicę. Ostatnio białe, lniane spodnie i do tego białą, lnianą bluzę na suwak z kapturem oraze T-shirt w paski biało- granawote (żeglarki styl). Swojego czasu mieli fajne pidżamy z satyny w misie oraz długie, welurowe szlafroki. Rzeczy generalnie dobre jakościowo i wykończenie też OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yola66 Re: KappAhl? IP: 217.8.161.* 24.05.04, 17:24 kupilam tam zaledwie kilka rzezcy (i to w wiekszosci dla dziecka albo meza) - jakosc jest bardzo dobra (nie rozciagaja sie, nie traca kolorow po praniu), ale niestety nic tam dla siebie nie moge znalezc - nie moj styl...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenne Re: KappAhl? IP: *.icpnet.pl 24.05.04, 19:09 Ja z kolei na minus: bielizna się porozciągała b. szybko, zwłaszcza ramiączka od staników. Bawełniane bluzki spłowialy po kilkunastu praniach. Niespecjalnie mam ochotę tam coś kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: KappAhl? 24.05.04, 21:34 Kupowalam ciuchy parę lat temy jak byłam jeszcze puszysta.Muszę przyznać,że mają wg mnie bardzo fajną kolekcję xlnt dla grubszych.Fajne ciuchy modne kolory i fasony a nie jak na starsze panie.Rzeczy dobre gatunkowo i nawet po częstych praniach nie niszczyły się.Teraz leża na dnie szafy jako przestroga dla mnie ,żeby więcej nie utyć.Ceny dosyć wysokie ale wg mnie warto ,przynajmniej te serie xlnt kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
antymitnick Re: KappAhl? 07.06.04, 20:21 Ja kocham ten sklep!Są tam super przeceny i w ogóle kolekcje cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: KappAhl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:21 Byłam w Łodzi i wlazłysmy z kumpela do Galerii Łódzkiej-kupiłam bluzkę z przeceny(mniej niz 20zł), jestem bardzo zadowolona!!! Niestety nie zdażyłam się za bardzo przyjrzeć reszcie rzeczy bo się spieszyłam. ale myślę, że poszłabym tam jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś