Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    23.05.04, 23:38
    macie wyrobiona opinie na ich temat?
    napiszcie, prosze. i o ciuchach, i o dodatkach :)
    Obserwuj wątek
      • ol69 Re: KappAhl? 24.05.04, 16:40
        ludzie, nikt z was nie chadza do KappAhl? nie kupiliscie tam nigdy niczego?
        pytam o wasza opinie w kwestii ich kolekcji, o jakosc ciuchow i tym podobne
        sprawy. prosze, napiszcie cos na ten temat :)
        • Gość: Anusia Re: KappAhl? IP: 217.153.18.* 24.05.04, 16:47
          czasem zaglądam, czasem coś udaje mi się znaleźć. jestem potem zadowolona ale
          tez bez fajerwerków:-))taki ok sklep.
        • czarodziejka1 Re: KappAhl? 24.05.04, 16:54
          W zasadzie to kupiłam u nich kilka T-shirtów (bardzo dobre jakościowo) oraz
          kilka rzeczy z lnu, np. długą, prostą spódnicę. Ostatnio białe, lniane spodnie
          i do tego białą, lnianą bluzę na suwak z kapturem oraze T-shirt w paski biało-
          granawote (żeglarki styl). Swojego czasu mieli fajne pidżamy z satyny w misie
          oraz długie, welurowe szlafroki. Rzeczy generalnie dobre jakościowo i
          wykończenie też OK.
      • Gość: yola66 Re: KappAhl? IP: 217.8.161.* 24.05.04, 17:24
        kupilam tam zaledwie kilka rzezcy (i to w wiekszosci dla dziecka albo meza) -
        jakosc jest bardzo dobra (nie rozciagaja sie, nie traca kolorow po praniu), ale
        niestety nic tam dla siebie nie moge znalezc - nie moj styl......
      • Gość: nenne Re: KappAhl? IP: *.icpnet.pl 24.05.04, 19:09
        Ja z kolei na minus: bielizna się porozciągała b. szybko, zwłaszcza ramiączka
        od staników. Bawełniane bluzki spłowialy po kilkunastu praniach. Niespecjalnie
        mam ochotę tam coś kupić.
        • marta76 Re: KappAhl? 24.05.04, 21:34
          Kupowalam ciuchy parę lat temy jak byłam jeszcze puszysta.Muszę przyznać,że
          mają wg mnie bardzo fajną kolekcję xlnt dla grubszych.Fajne ciuchy modne kolory
          i fasony a nie jak na starsze panie.Rzeczy dobre gatunkowo i nawet po częstych
          praniach nie niszczyły się.Teraz leża na dnie szafy jako przestroga dla
          mnie ,żeby więcej nie utyć.Ceny dosyć wysokie ale wg mnie warto ,przynajmniej
          te serie xlnt kupić.
      • ol69 Re: KappAhl? 25.05.04, 02:16
        dziekuje wam wszystkim, dziewczyny, za odzew!
        • antymitnick Re: KappAhl? 07.06.04, 20:21
          Ja kocham ten sklep!Są tam super przeceny i w ogóle kolekcje cool.
        • Gość: inezja Re: KappAhl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:21
          Byłam w Łodzi i wlazłysmy z kumpela do Galerii Łódzkiej-kupiłam bluzkę z
          przeceny(mniej niz 20zł), jestem bardzo zadowolona!!! Niestety nie zdażyłam się
          za bardzo przyjrzeć reszcie rzeczy bo się spieszyłam. ale myślę, że poszłabym
          tam jeszcze:)
      • miska_malcova Re: KappAhl? 07.06.04, 22:30
        nie byłam tam nigdy
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka