Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

outlet factory modlniczka kraków

20.10.11, 11:19
    czy był ktoś wczoraj na otwarciu? jakie wrażenia?
    warto ???
    Obserwuj wątek
      • malwina79 Re: outlet factory modlniczka kraków 20.10.11, 19:16
        Na forum zakupy jest link o tym outlecie. Przeklejam Ci moją wypowiedź z wczoraj ;)

"Właśnie wróciłam, a pojechałam rano na otwarcie wink moim zdaniem warto jechać, ale z samego rana, kiedy wszystko ładnie poukładane i nie trzeba grzebać w stertach ciuchów. Ceny nawet fajne, duży wybór butów (Venezia, Gino Rossi, Kazar, Zebra, Ecco- bardzo dużo butów). Na plus zaskoczyły mnie ceny w Benettonie- płaszcze i kurtki po 99zł!!!! na dziecięcym mały wybór tanich rzeczy, dla dorosłych sporo - bluzki po 19zł, swetry wełniane po 39zł, więc jak na Bennetona ceny naprawdę niskie, no i jest tez mój ukochany Sisley. Ludzi sporo, parking pełen i nie ma gdzie zaparkować. W większości sklepów dodatkowe rabaty -20-30% do cen outletowych. W C&A (nie outletowy) wszystko -20%, fajne rzeczy w Simple i Calzedoni (rajstopki dla dzieci po 4,5 i 6,9). Jak chcesz jeszcze coś wiedzieć to pytaj "
        • milkavanilka Re: outlet factory modlniczka kraków 20.10.11, 22:39
          Dziękuję :)

• rominn_star Re: outlet factory modlniczka kraków 25.10.11, 23:42
            Szkoda,że nie miałam okazji tam być :(
      • magda19831 Re: outlet factory modlniczka kraków 05.11.11, 19:06
        byłam dziś po raz drugi i wrażenia pozytywne, jedyny minus jak dla mnie to masa ludzi. Ceny zróżnicowane w zależności od sklepu. Kupiłam np. w sisley jeansy za 59zł cena pierwotna z metki: 299zł i szary waterfall za 39 ze 199. Wg mnie warto jechać i zobaczyć.
      • pdopier Re: outlet factory modlniczka kraków 07.11.15, 16:18
        One Day Outlet w Krakowie 14.11 Pawia 34 (obok Bobby Burger)

Tylko jeden dzień mega wyprzedaży odzieży znanych marek takich jak Adidas, Nike, Reebok, North Face, G-Star, Only, Vila, Jack Wolfskin i wiele innych.
        Ceny od -50% do -80%.
        Zapraszam
        www.facebook.com/events/779019388911420/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka