Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty tamaris

22.10.11, 20:33
    www.butyk.pl/towar.13087.Kozaki_platformy_Tamaris_Roslyn_25136-37.html fajne? szukam czegoś nieprzekombinowanego, prostego, do spodni i czarnych rajstop. warte swojej ceny? nigdy nie widziałam na żywo żadnych butów tej firmy, czego się można po nich spodziewać?
    Obserwuj wątek
      • aqua48 Re: buty tamaris 23.10.11, 15:07
        Powinny być wygodne.
      • znana.jako.ggigus Re: buty tamaris 23.10.11, 16:08
        dobra, znana w Niemczech marka ze średniej półki
        • szarrak Re: buty tamaris 23.10.11, 18:15
          dzięki za info, chyba je kupię :)
      • ladyjm Re: buty tamaris 25.10.11, 11:55
        szału nie ma ale nie są złe IMHO :)
        • szarrak Re: buty tamaris 25.10.11, 12:48
          to może jakaś podpowiedź? przejrzałam cały butyk, a muszę wybrać coś stamtąd, bo mam do nich bon na 200zł, a specjalnie wiele dorzucić też nie mam jak - 100zł to max niestety. wszystkim moim bliskim się umaniło, aby się urodzić późną jesienią lub wczesną zimą, więc ze studenckiego budżetu muszę wyskrobać na prezenty ;)

wymagania to:
          - proste
          - obcas stabilny, max. 7-8cm, a jednocześnie nie płaskie - bo mam ochotę na buty na obcasie (mogą być koturny)
          - nie brązowe, ale i niekoniecznie czarne
          - muszą być dostępne w rozmiarze 37 albo 38 (a to jest główny problem...)
          :)
          • wildor Re: buty tamaris 25.10.11, 19:07
            www.butyk.pl/towar.13765.Kozaki_botki_koturny_saszki_Bronx_Jayda_33237.html
            Faktycznie mizerny wybór dla takich cech. Ale obcas 8,0 a 8,5 to nie jest wyczuwalna różnica.
            • szarrak Re: buty tamaris 26.10.11, 09:44
              chyba mi się nie podobają :)
              • wildor Re: buty tamaris 26.10.11, 20:15
                To czekaj na butykowe nowości i promocje :) albo zainwestuj te 200+100zł w jakieś klasyczne pantofle na inną porę roku.
                • szarrak Re: buty tamaris 26.10.11, 20:40
                  rozważałam już także inne możliwości, włącznie ze swetrami. na pewno te tamarisy są złe? mnie się podobają.
                  • dixi Re: buty tamaris 26.10.11, 21:02
                    mnie też :D
                  • wildor Re: buty tamaris 26.10.11, 21:02
                    Nie wybrałabym takich dla siebie, ale wyglądają dobrze. Lepiej prezentują się do spodni niż do spódnicy, tak myślę. No i tamarisy są wygodne.
                    • szarrak Re: buty tamaris 26.10.11, 21:52
                      na razie mam jedną spódnicę nadającą się do innych butów niż letnie sandałki, tak że to nie jest problem :) wezmę je chyba.
          • rannie.kirsted Re: buty tamaris 26.10.11, 21:16
            tamarisy sa ok. do 300zl mozna jeszcze znalezc buty w Bacie, ale to jest nierowna firma maja wielu producentow i mozna trafic na fajne buty, a mozna na badziew.
            tamarisy sa miekkie (tylko dosyc waskie w srodstopiu, nie na szeroka stope czy halluxy) i dobrze wykonane.
      • aniapet Re: buty tamaris 27.10.11, 13:37
        Mam kilka par Tamaris i są super. Rekord pobiły krótkie zimowe kozaczki, które nosiłam każdej zimy przez 4 lata i wyglądały jak nowe. Ze swojej strony jak najbardziej polecam.
        • sigrun Re: buty tamaris 27.10.11, 14:05
          Moje botki Tamaris też długo się trzymały (skubane!), a były eksploatowane nieprzerwanie przez wszystkie wiosny i jesienie na przełomie 3 i pół roku. Więcej nie wytrzymały: warszawskie chodniki i metro w godzinach szczytu, mimo moich najszczerszych starań, zrobiły swoje ;-) Także polecam obuwie Tamaris, przede wszystkim ze względu na wygodę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka