Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jeansy na zime

25.10.11, 18:24
    nie da sie ukryć, że jesien w pelni, a raz bedzie juz zima- rozpoczelam wlasnie przeglad szafy na ten nowy (okropny) sezon i nie da sie ukryc, ze brakuje mi porzadny klasycznych jeansow.
    nie wiem kiedy ostatnio kupowalam jakies dżiny, w zwiazku z tym nie mam pojecia gdzie szukas czegos fajnego. macie jakies sprawdzone adresy???
    tak naprawde tez, nie wiem jaki model wybrac na sezon simowy- po prostu rurki, czy moze cos fajniejszego- ostatnio widzialam duzo dzwonow? co myslicie?
    z gory dziekuje za pomoc!
    Obserwuj wątek
      • her.majesty.bonzee Re: jeansy na zime 25.10.11, 20:45
        Jak masz szczuple nogi to woskowane rurki np. j brand (zara tez ma niezle). Swietnie wygladaja do duzych welnianych cardiganow...
        • ciastko_z_kota Re: jeansy na zime 27.10.11, 17:25
          Mam te woskowane z Zary, są bardzo fajnie skrojone, dobrze dopasowane, ale nitki na szwach nie są najlepszej jakości. Trochę się mechacą.
      • dixi Re: jeansy na zime 25.10.11, 20:58
        a mnie zimno zimą w jeansach, ostatnio kupowałam dzinsy dla dziecka z bawełnianą podszewką i pomyślałam, że chętnie dla siebie kupiłabym takie... może wiecie czy można nabyć gdzieś ocieplane dzinsy w wersji dla dorosłych?
        • rominn_star Re: jeansy na zime 25.10.11, 23:20
          Interesujące fasony ma Levis - niedawno mieli kampanię promującą dopasowanie jeansów do kobiecych sylwetek :) Może warto tam zajrzeć?
          • vincentyna Re: jeansy na zime 26.10.11, 00:18
            G-star raw albo met ma fajne fasony.
      • aga.pier Re: jeansy na zime 26.10.11, 06:47
        jedynym krytetium jakim sie kieruję rozgraniczając jeansy na zimę i lato to jest kolor, zimowe wolę ciemniejsze.
        • aga.pier a ostatnim moim odkryciem są: 26.10.11, 06:48
          co do fasonu i innych sztuczek są Liu Jeans i Elisabetta Franchi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka