persephora 28.12.11, 15:27 Jak w temacie. Gdzie teraz (po świętach) można znaleźć fajne promocje na biżuterię, ciuchy, buty itp.? Uwielbiam kupować "po dobrym prajsie" i mam ochotę na porządny shopping bez wychodzenia z domu :) jakieś sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
purrfection Re: Internetowe przeceny 28.12.11, 17:54 Jak masz konto na fejsbuniu, to www.zielonykot.pl/promocje_zielonykot.php Podobno w zeszłym roku była wyprzedaż posylwestrowa, więc może i w tym roku coś się ugra. W temacie butów i odzieży nie pomogę, bo tego akurat nie kupuję w necie :( Odpowiedz Link Zgłoś
iza_ku Re: Internetowe przeceny 29.12.11, 12:44 Zajrzyj na: www.detoxdesign.pl Mają rabaty, promocje i przesyłkę gratis! A sprzedają obłędne rzeczy i w ogóle mają dobre ceny. Świetny sklep. Ja jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
iloveretro87 Re: Internetowe przeceny 03.01.12, 14:52 polecam privore.com ostatnio znalazłam tam bieliznę la perla i mają duże promocje. przeglądałam ich wcześniejsze oferty i praktycznie same markowe rzeczy. tylko trzeba się zarejestrować Odpowiedz Link Zgłoś
kate90 Re: Internetowe przeceny 13.01.12, 16:03 Najlepsze są teraz przeceny w Galeriach (sklepy typu: House, H&M, Terranova). Gorąco polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
karlaka Re: Internetowe przeceny 13.01.12, 23:17 polecam answear.com - dużo zniżek i fajnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bea699 Re:Internetowe przeceny-Odpowiedź której pożądasz! 15.01.12, 17:35 Ja osobiście proponuje stronę www.bizuteria-lola.pl - Jest to gwarancja najwyższej jakości i piękna za drobną cenę - dosłownie wychudzoną! Sprawdź!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marane175 Re: Internetowe przeceny 17.01.12, 09:25 w sieciówkach jest sporo przecen np. hm, zara, reserverd, mango, orsay ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda87 Re: Internetowe przeceny 03.02.12, 13:42 jeśli szukasz dobrych przecen w sieci, to uważam, że najlepiej zaglądać do klubów zakupowych , które maja co jakiś czas bardzo wielkie promocje, jednym z nich jest stilago, który co 3-5 dni ma nowe rzeczy w promocyjnych cenach nawet do -70% , są to rzeczy nowe, topowych marek Odpowiedz Link Zgłoś
nagchampa Re: Internetowe przeceny 17.02.12, 13:25 Jeżeli chodzi o bieliznę to polecam Avlo, a jeżeli o biżuterię, ciuchy, buty itp. to tutaj Ubieramy 24 Odpowiedz Link Zgłoś