Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Moda na Hello Kitty, Pucca; itp..

IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.04, 16:33
    Nie wiem, ale niebawem wejdzie do Polski, podejrzewam. Juz obleciala Japonie,
    USA, teraz podbija Niemcy. Osobiscie nie moge oprzec sie slicznej pluszowej
    rozowej torebce z wielka glowa kotka :)))
    Sa tez koszulki, posciel, reczniki, bryloczki, portfele, piorniki, bluzy,
    majteczki, kapcie, pizamki. W moim miescie coraz wiecej studentek nosi jakies
    akcesoria tych linii. Jakie jest Wasze zdanie ? Zalozylybyscie tego typu
    koszulke badz flip flopsy, torebke ?

Obserwuj wątek
      • Gość: daisy Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.04, 16:35
        Podaje linka, aby bylo wiadomo o co dokladnie chodzi :))
        ps. Wlasnie siostry Hilton, Cameron Diaz pokazaly sie z akcesoriami Hello Kitty

store.yahoo.com/sanriostore/categories.html
      • kochanica.francuza Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 06.06.04, 16:43
        Gość portalu: daisy napisał(a):

> Nie wiem, ale niebawem wejdzie do Polski, podejrzewam. Juz obleciala Japonie,
        > USA, teraz podbija Niemcy. Osobiscie nie moge oprzec sie slicznej pluszowej
        > rozowej torebce z wielka glowa kotka :)))
        eee tam, ja mogę;-)
        > Sa tez koszulki, posciel, reczniki, bryloczki, portfele, piorniki, bluzy,
        > majteczki, kapcie, pizamki. W moim miescie coraz wiecej studentek nosi jakies
        > akcesoria tych linii. Jakie jest Wasze zdanie ? Zalozylybyscie tego typu
        > koszulke badz flip flopsy, torebke ?
        >
        jeśli chodzi o mnie to no comments - właśnie nie mogę przerobić swoich
        ukochanych czarnych bojówek G-star na spokojniejszy(bez wypchanych kolan)fason i
        jestem zła...:-(((((((((((((((((((((((((
        więc w/w opieram się raczej bez bólu:-)
      • blinski Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 06.06.04, 16:51
        hahah, mnie się to podoba:)
        nie ma tego jeszcze w polsce? a widziałem już parę razy panienki w bluzkach i z
        torebkami kitty, już z rok czy nawet 2 lata temu.. może przeszmuglowały z
        niemiec;)?
        • Gość: daisy Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.04, 17:17
          No prosze a ja nie widzialam :) Za to dziwnie sie na mnie patrza ludzie, jak
          wyciagam przy kasie rozowy pluszowy portfelik. Za to wzbudza zazdrosc moj
          pluszowy notesik Nici (sa takie w Polsce) hehe
        • Gość: Anka Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. IP: *.acn.waw.pl 06.06.04, 19:21
          Niemki atakują! :-)
      • kochanica.francuza rany koguta 06.06.04, 16:53
        co to są flip flopsy? pytam serio
        • Gość: daisy Re: rany koguta IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.04, 17:15
          ups.. flip flopsy to takie sandalki, w Polsce zdaje sie jako "japonki"
          nazywane.
          • kochanica.francuza Re: rany koguta 06.06.04, 17:17

> ups.. flip flopsy to takie sandalki, w Polsce zdaje sie jako "japonki"
            > nazywane.

tzn.japonki,ale nie klapki,tylko sandały?
            czy muszą być bardzo "japonkowate",czy każde sandały z paskiem między palce to
            flip flopsy?
            • Gość: daisy Re: rany koguta IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.04, 17:20
              Rety, teraz to namieszalam. Wlasnie widze na stronie glamour.pl te klapki, i
              nazywaja sie japonki. Nie sandaly a klapki, pokrecilam na maksa :)))
              Nie wiem tylko, czemu w Polsce nazywaja sie japonki a w innych krajach flip
              flopsy. Oszalec mozna hehe
              • kochanica.francuza Re: rany koguta 06.06.04, 17:27

> Rety, teraz to namieszalam. Wlasnie widze na stronie glamour.pl te klapki, i
                > nazywaja sie japonki. Nie sandaly a klapki, pokrecilam na maksa :)))
                > Nie wiem tylko, czemu w Polsce nazywaja sie japonki a w innych krajach flip
                > flopsy.
                Pewnie onomatopeja. Od klapania przy chodzeniu.
      • conena Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 06.06.04, 18:19
        nie jest to takie złe, teraz jest moda na bajeczki, patrz koszulki z mychą miki
        z c&a, a puucy jest pełno na allegro, tylko, że ceny moim skromnym zdaniem ciut
        zawyżone.
      • ladyblue Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 06.06.04, 19:11
        Hello Kitty jest słodka :) pucca mniej, ale to moze kwestia moich upodobań.
        tego typu akcesoria widuję od dawna, trochę nawet mam ;) tylko drogie bywają
        niestety :(

dla mnie to zabawny akcent, rozjaśniający nieco szarą rzeczywistość. byle
        pozostał akcentem, bo przesada w każdej materii jest zła.
        • oladios Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 06.06.04, 19:35
          Tez lubie , ale z umiarem .
          Skarpetki z Hello Kitty i bluza z Miffy starczaja
          mi calkowicie :)
      • astoreth13 Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 07.06.04, 10:06
        Moiom zdaniem to bardzo fajne rzeczy, ale nie można przesadzić.
        Założyłam jedna rzecz ale nie zeby sie całkowicie ubrac w takie ciuchy.
        • justynnka Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 07.06.04, 10:14
          założyłabym bez zastanowienia:) koszulkę...a o torebce już marzę:)
      • xencia Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 07.06.04, 15:44
        Moda dla małych dziewczynek ewentualnie dla wyrośnietych nastolatkow. Przeciez
        jest infantylna. Odradzam pania pod 30tke koszulke z Kitty i pluszowe
        akcesoria. Az z zaskoczeniem czytam posty i wszyscy w zachwyceni, hmm.
      • gocha221 Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 07.06.04, 18:22
        noooo jezeli siostry Hilton sie juz POKAZAŁY to jade do Niemiec na zakupy!!!!
        w końcu dzieczyny maja niesamowity gust!!!!
        mnie sie to nie podoba, jakos nic super slodkiego i fajnego w tym nie widze....
      • Gość: inezja Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 18:33
        Ja i tak nie wygladam na 22 lata tylko na "góra siedemnaście" więc po co sobie
        jeszcze odejmować jakimiś duperelami?
      • lady_zombie Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 07.06.04, 18:49
        Czyżby się szykowała inwazja Hello Kitty tak jak nadeszła inwazja mysz Diddl??
        Mi się nie podoba.
      • Gość: kk mi sie nie podoba IP: *.jci.com 07.06.04, 18:57
        cukierkowo-rozowo-infantyna
        ble
      • miska_malcova Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 07.06.04, 22:08
        oj, za stara jestem na to...
        • Gość: ekler Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 07.06.04, 22:12
          e,hello kitty i te wszystkie japonskie bajki,manghi itd. do mnie nie
          trafiaja,ale infantylna bluzke czasem lubie wlozyc;)w liceum mialam np.okres
          chodzenia w koszulkach z endo;)teraz chyba wole napisy-ostatni zakup bluzka z
          napisem "smile!'.niby nic,a jaka optymistyczna;)
          • sigrun Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 08.06.04, 12:49
            Mam top z Hello Kitty zakupiony we Włoszech w '97. Jest to mój ulubiony fetysz-
            odstresowywacz oraz humorystyczny wtręt w gotycki image. Uwielbiam latem nosić
            Hello Kitty do bojówek i obróżki z ćwiekami. Robię sobie wtedy kitki i wychodzę
            na spacer z córką. Wtedy słyszę jaka ze mnie młoda mama i takie tam. Od razu
            robi mi się miło i przestaję myśleć o coraz wyraźniejszych zmarszczkach
            mimicznych i kolejnym pasemku siwizny. Mąż mawia wtedy że wyglądam mangowato i
            mnie się to podoba. Generalnie mam sentyment do Hello Kitty i My Melody od
            kiedy w '82 zobaczyłam je w zagranicznych sklepach. Cieszę się że ta moda
            powraca, bo mój top trochę się zwecował przez siedem lat używania i wymaga
            rychłej wymiany.
      • k3ffy Re: Moda na Hello Kitty, Pucca; itp.. 08.06.04, 14:50
        Kitty i pucca odpadają, ale...
        ... królestwo za namiary na gadżety Happy Tree Friends :)
        • Gość: Ida Te gadżety są przecudne.... IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 08.06.04, 15:02
          Ja osobiście się w nich nie widzę,ale dla mojej córy to bym kupiła torebkę
          truskawkę.A tak wogóle to bym wszystko kupiła byle tylko mieć i patrzeć.Te
          zwierzątka są przecudne:))))))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka