Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prośba o opinie

13.01.12, 23:33
    Proszę o Wasze opinie:
    fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3001357,2,2,2050752607.html
    Okazja: ślub i wesele w typie bankietu popołudniowego w czerwcu, matka pana młodego.

Fason sukienki idealny dla mojej figury, w takich czuję się i wyglądam najlepiej; rozmiar 40/42. Gdzie takie cudo dobrej jakości kupić? Czy czarny kapelusz z dużym rondem to będzie zbytnia ekstrawagancja (do kościoła)?
    Wszystkie rady i podpowiedzi gdzie szukać sukienek w typie jak wyżej mile widziane i nagradzane dozgonną wdzięcznością:)
    Obserwuj wątek
      • aqua48 Re: Prośba o opinie 14.01.12, 09:42
        Nie wkładałabym BIAŁEJ sukienki, nawet z czarnymi dodatkami, BEZ uzgodnienia tego z panną młodą. Przemyśl jeszcze raz kolor. A czarny kapelusz to raczej na pogrzeb i nie na czerwiec. Jeśli będzie gorąco to się upieczesz.
        • zolzatoja Re: Prośba o opinie 14.01.12, 11:31
          Panna młoda nie ma zastrzeżeń; o letnim kapeluszu myślałam, lekkim i eleganckim. Ale to tylko opcja, rozważana na razie.
          • leebanka Re: Prośba o opinie 14.01.12, 11:49
            Nie wiem o co chodzi z białym kolorem.Skąd taki pomysł?
            Że co? Że ktoś pomyli pannę młodą z jej matką?:D
            Sukienka ok,ale wybrałabym coś z rękawem,bo goła pacha wygląda nieelegancko i po prostu źle.
            Dokładnie takiej samej sukienki nie widziałam,ale zajrzyj do Hery,mają spory wybór tego typu fasonów i doskonałą jakość.
            Z tym że jeszcze jest za wcześnie na wiosenno-letnią kolekcję,na razie trwają wyprzedaże.
      • zolzatoja Re: Prośba o opinie 14.01.12, 12:45
        Aby zakończyc dyskusję o tym, czy wypada w białej czy nie - sukienka jest kremowa, a nie biała, a panna młoda akurat w bieli/kremie/ecru nie wystąpi.

leebanka - też wolałabym rękaw, tak do łokcia. Dzięki :)
      • chat_calin Re: Prośba o opinie 14.01.12, 16:03
        Jestem fanka kapeluszy. Obawiam sie, ze duze rondo do tej sunkienki nie bedzie pasowalo.
        Oczywiscie sama ocenisz, bo zobaczysz siebie w konkretnym kapeluszu i konkretnej sukience. Powodzenia.
      • zolzatoja Re: Prośba o opinie 16.01.12, 07:21
        up
      • p_estka1 Re: Prośba o opinie 16.01.12, 18:00
        Sukienka jest prześliczna! Jeśli masz szczupłe ramiona nie widzę przeciwwskazań. Kolor i fason bardzo ok, kapelusz odradzam, wystarczy ładnie upiąć włosy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka