Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:07
    Słuchajcie!mam ogromny problem!strasznie sie poce,ale nigdzie indziej tylko
    pod pachami i jak gdzies wychodze to nie moge ubrac takiej bluzki na ktorej
    bedzie widac plamy pod pachami,a mam je caly czas ,nie tylko w stresie ale
    zawsze!i caly czas musze zwracac uwage na to jak duze mam plamy.co mi
    radzicie,bo juz nie daje rady z tym!bede naprawde wdzieczna.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ekler Re: stres IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 10.06.04, 20:36
        etiaxil albo antidral,wejdz na forum uroda albo zdrowie i wpisz do wyszukiwarki:)
      • Gość: inezja Re: stres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:45
        zgadzam się tylko etiaxil, pytaj w aptekach. mnie pomogło:)
        • kasiunia62 ANTIDRAL 10.06.04, 22:34
          100% skuteczność!!
          • Gość: ja Re: ANTIDRAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:53
            ale dziewczyny jeszcze takie pytanieto jest jakis antyperspiratn czy co to
            jest?? to pachnie jakos?? i jaka ma cene??
            • ameteora ANTIDRAL i ETIAXIL 11.06.04, 14:10
              Etiaxil to dezodorant w kulce,kosztuje ok45 zetek,ale warto.polecam ci stronę
              www.wizaz.pl, wpisz tam w wyszukiwarce Etiaxil i poczytaj sobie te wszystkie
              opinie,to moze sie zdecydujesz.Chyba warto sprobowac.Zyczę powodzenia :)

ps.chyba osobnego watku o antidralu tam nie ma,ale sporo przewija sie o nim w
              wyupowiedziach o etiaxilu,wiec na pewno cos znajdziesz.pozdrofki jeszcze raz ;)
              • Gość: polka Re: ANTIDRAL i ETIAXIL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 14:00
                DZieki wielkie!a nie wiecie moze przez jaki okres czasu mam go stosowac aby
                byly skutki?czekam na odpowiedzi i z gory dziekuje Wam wszystkim.:)
            • Gość: inezja Re: ETIAXIL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:14
              Etiaxil to jest takie małe cos w kulce.Nakładasz to np. na pachy wieczór po
              myciu, idziesz z tym spać a rano dokładnie spłukujesz. Do stóp tez takie jest.
              ale uprzedzam-nie nakładaj na świeżo wygolone pachy, bo nie zasniesz z powodu
              szczypania niemiłosiernego.
              • Gość: Kasia Re: ETIAXIL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 17:21
                Jesli chodzi o szczypanie to na swieżo wygolone ciało niczego nie polecam.
                Chemia podrażnia. Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka