Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bokserki czy stringi ;)

11.06.04, 10:47
    Mam do was pytanie, mój przyjaciel będzie miał niedługo urodziny i chciałam
    mu kupić coś fajnego na prezent.
    Mam już świetną książeczkę "Instrukcja obsługi kobiet - dla mężczyzn"
    (polecam, naprawdę badzo zabawna, równiez w odwrotnej wersji).
    Myślałam też o kupnie różowych bokserek z amorkami (nie chodzi o poważny
    prezent, tylko o jakiś taki zabawny), ale ostatnio zobaczyłam też w sklepie
    czerwone stringi. Można by na nich powyszywać banana i napisac cos zabawnego.

Jak myślicie który z tych pomysłów jest lepszy? :)
    Obserwuj wątek
      • naels Re: a nie lepiej kombinerki? 11.06.04, 12:29
        Wiesz co, nie gniewaj sie, ale mi sie zaden z tych pomyslow nie wydaje dobry.
        Po pierwsze, majtki dla faceta, szczegolnie bokserki, a juz zwlaszcza
        rozowe/czerwone/w amorki/w serduszka/w banany/w pieski itp. to prezent tak
        oklepany i kiczowaty, ze chyba gorzej juz byc nie moze; zabawne to bylo moze ze
        4 lata temu. Po drugie, nie wiem, w jakim wieku facet jest i jak powazny -
        jesli ze 16 lat, to moze sie ucieszy, ale jesli ze 20, to juz raczej nie
        wypada, no chyba ze masz go zamiar natychmiast po wreczeniu prezentu zaciagnac
        do lozka, oblac sokiem malinowym pod cisnieniem, zrobic zdjecia i rozeslac po
        znajomych w grupie dyskusyjnej 'Spank today'. Jak chcesz cos zabawnego, to kup
        mu moze zestaw 'Maly majsterkowicz' albo cos w tym stylu, a jak juz koniecznie
        musi byc z podtekstem, to moze T-shirt z napisem 'I would like to meet the guy
        who invented sex and ask him what he's working on now'. Milej imprezy.
        • astoreth13 Re: a nie lepiej kombinerki? 11.06.04, 16:01
          Nie no spoko, nie gniewam sie:)
          Wiem ze kiedys takie różne prezenty były na fali, bo sama jakieś półtora roku
          temu dostałam coś takiego i bardzo mi się podobało. Myślę że to lepsze niż np.
          ramka do zdjęć czy kolejna figurka do postawienia na parapet.
          Mój znajomy z gg równiez mniej więcej rok temu dostał od swojej przyjaciółki
          czerwone bokserki z Tweety'm i Sylwestrem, dlatego pomyślałam żeby sprezentować
          mojemu coś podobnego.
          Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że to już nie jest modne;)

Paweł będzie miał właśnie 21 lat, kiedys bylismy razem, dlatego wiem, że
          mogłabym sobie pozwolic na taki prezencik i że on nie czuł by się skrępowany.

W takim razie muszę pomyślec nad czymś nowym, zobaczymy jak mi to pójdzie,
          zawsze mam problemy z kupnem prezentów.

Dzięki za radę, jeśli ktos jeszcze ma propozycje co można wymyślić na 21
          urodzinki (dla mnie to takie bardziej znaczące - jak 18) to nie krępujcie się
          pisać:)

• tomasztomek1 A moze ksiazka? 11.06.04, 16:21
          • tomasztomek1 . 11.06.04, 16:25
            Bylem za szybki (z ta ksiazka),

Wesolutkie bokserki, stringi wyrzucamy na drugi dzien po urodzinach, raczej z
            niesmakiem odnosimy sie do takowych prezentow.

Nie gniewaj sie, jestes juz "duza", na pewno nie prymitywna (choc to wcale nie
            zle slowo)- pomysl naprawde o:
            ksiazce, plycie, koszulce, biletach do teatru (to moj typ) - tak?
          • Gość: kk Re: a nie lepiej kombinerki? IP: *.jci.com 11.06.04, 17:23
            to moze cos z lekka seksualnego, ale na serio nie dla jaj. cos co mozna
            naprawde wykorzystac, np. olejek do masazu (jeszcze lepiej: olejek plus
            masaz...)
      • miska_malcova Re: Bokserki czy stringi ;) 11.06.04, 19:45
        mój facet jakby dostał różowe bokserki w słoniki, to kazałby mi w nich
        chodzić :-(((( i jakos mu sie nie dziwie... to nie najlepszy pomysł...
      • astoreth13 rezygnacja... 11.06.04, 20:56
        Ok, chyba serio zrezygnuje z tego pomysłu, skoro sami chłopacy mówią że nie
        cieszyliby się za bardzo z takiego prezentu.

Książkę dam mu na pewno, mam nadzieje że mu się spodoba i może pomyślę
        poważniej nad jakąś koszulką z nadrukiem...

Masaż mi się podoba najbardziej, chętnie bym mu go zrobiła bo miło wspominam
        niegdysiejsze takie zabawy, ale nie sądzę, że mój obecny chłopak byłby z tego
        zadowolony ;)

No cóż, jeszcze dwa tygodnie, trzeba pomyśleć :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka