szarrak
28.02.12, 10:25
Ostatnio trochę schudłam i muszę sobie kupić jakieś spodnie, bo zostałam z jednymi, dotąd za małymi dżinsami i jednymi jasnymi, a reszta ze mnie spada. Planuję jeszcze zrzucić jakieś 4-5 kilo. "Planuję" nie oznacza oczywiście "zrzucę", trochę mi się już nie chce ;). Ostatnio mierzyłam jakieś dżinsy i mam w tym momencie rozmiar bodajże 28/31. Chudnę raczej równomiernie, ale bardziej z góry, więc na pewno nie poleci mi 10cm w udach i 15 w biodrach, ale pewnych rzeczy się nie przewidzi. Dlatego się zastanawiam: czy są jakieś kroje, którym nie robi wielkiej różnicy 4 kilo w tę czy we w tę? 4-5 kilo niby żadne schudnięcie, ale przy niewielkim wzroście (163) i nie biorąc pod uwagę różnic dobowych, tylko faktyczną utratę tłuszczu, to jednak czasem sporo.
Pewnie odpadają rurki i inne z założenia dopasowane kroje, nie lubię spodni typu alladynki, na cygaretki jestem chyba za niska. Szukać po szmateksach czegoś na przeczekanie czy jednak są jakieś kroje, którym parę kilo nie robi różnicy? Mam szerokie biodra i wąską talię, generalnie typowa klepsydra. Z bioder dużo nie zrzucę, ale pewnie stracę jeszcze centymetry z brzucha, więc spodnie z wysokim stanem jako takim raczej odpadają. Chodzi mi o spodnie na co dzień pasujące do koszul i topów, dobrze wyglądające z obcasami ORAZ płaskimi butami, raczej nie dżinsy. Pomocy!