Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co myślicie?

10.03.12, 10:32
    Widziałam w Zarze ostatnio tego typu spodnie , zaczęłam szperać w necie i trafiłam na te dośc porządnej marki , lepiej wykończone ... zastanawiam się właśnie czy takie czekoladowe błyszczące rurki wyglądają fajnie nie mogę się ostatecznie zdecydowac , co myślicie?

www.atriumnyc.com/shopping/women/item10117252.aspx
    Obserwuj wątek
      • hawa.etc Re: Co myślicie? 10.03.12, 11:07
        Fajnie wyglądają na długich, szczupłych i niewyrzeźbionych nogach. Jak np. biegasz i masz wykształcony mięsień czworogłowy, czy brzuchaty łydki, to nie będziesz wyglądać ładnie, nawet jeżeli jesteś szczupła. Nie kupiłabym na pewno takich spodni bez mierzenia, a i zastrzeżenie "dry clean only" nie zachęca.
        • tezee Re: Co myślicie? 10.03.12, 11:34
          figurę mam akurat fajną mogę chodzić nawet w legginsach i krótkich bluzkach bo mam dobry dół i jestem wysoko zawieszona ;-) pytanie czy takie spodnie błyszcząca czekolada nie wyglądają dziwnie ?
          • hawa.etc Re: Co myślicie? 10.03.12, 11:42
            Nie, nie wyglądają dziwnie. Ale jak chcesz je nosić na co dzień, to do białych, schludnych koszulek i raczej spokojnych dodatków, żeby nie było efektu żony ruskiego byznesmena. :)
            • tezee Re: Co myślicie? 10.03.12, 11:54
              dokładnie , proste i w miare neutralne rzeczy i już nic błyszczącego do tego.
              kupiłam kiedyś takie buty :
              www.jildorshoes.com/product.cfm/hurl/irina-platform-pump-black-leather/PI=77633
              i myślę że fajnie by wyglądały z tymi spodniami.
      • maitresse.d.un.francais Re: Co myślicie? 10.03.12, 16:58
        wyglądają jak zrobione z czekolady ;-)
        • tezee Re: Co myślicie? 10.03.12, 17:47
          Myślisz że można wyglądać w nich apetycznie ? ;-)
          • maitresse.d.un.francais Re: Co myślicie? 10.03.12, 18:00
            tezee napisał:

> Myślisz że można wyglądać w nich apetycznie ? ;-)

Jeśli lubisz być postrzegana na równi z kotletem, a tym wypadku czekoladą, to tak. :-P
            • ofelia1982 Re: Co myślicie? 10.03.12, 18:45
              przesadzasz, to sa ciemnobrązowe spodnie z połyskiem i tyle. Jak masz warunki fizyczne i fajnie zestawisz to git.
      • elioli Re: Co myślicie? 10.03.12, 22:31
        Bardzo fajne. Skoro mowisz, ze figure masz odpowiednia to kupuj.
        • ding_yun Re: Co myślicie? 10.03.12, 22:34
          Oj nie... strasznie tandetnie wyglądają moim zdaniem. I cena dość zabójcza jak za taki materiał.
          • tezee Re: Co myślicie? 10.03.12, 22:59
            Kupiłam w końcu i mam nadzieję że będą faktycznie dobrze wykończone i jednak nie tandetne jak na tę dobrą słynącą z jakości markę przystało.One sie chyba mniej świeca jednak bo porównywałam wiele zdjec on line... Udało mi się troche taniej w innym sklepie , nie mniej jednak cena nie jest niska licze wiec na to że bedą wyglądać porzadnie.
            • tezee Re: Co myślicie? 10.03.12, 23:01
              w zarze są takie woskowane czekoladowe portki za 169 zł ale według mnie kiepsko wykonczone a ja wole kupić raz a porządniej niż się rozdrabiać...
      • nessie-jp Re: Co myślicie? 10.03.12, 23:36
        Wyglądają ładnie, ale obcisłe spodnie, których nie można uprać, a należy czyścić wyłącznie chemicznie, to proszenie się o chorobę skóry. Pralnie chemiczne używają bardzo toksycznych związków. Nie kupiłabym czegoś takiego.
        • tezee Re: Co myślicie? 10.03.12, 23:41
          e tam przeżyje , gorzej jakbym miała same ciuchy do prania chemicznego , na szczęscie mam zaledwie kilka sztuk więc nie umrę na jakąś chorobę ani nie zbankrutuje na bank.
        • alpepe Re: Co myślicie? 11.03.12, 09:26
          ja bym je prała ręcznie, skład na to teoretycznie pozwala.
      • 5th_element Re: Co myślicie? 13.03.12, 11:17
        bardzo lubie nieczarne spodnie ale ten kolor i...kosystencja tego swiecenia przypomina mi swiezy krowi placek na łące. Przepraszam, ale cos w tym kolorze jest okropnego wrecz.
        • alpepe Re: Co myślicie? 13.03.12, 11:19
          jejku, a mnie lejącą się w reklamach czekoladę :)
          • supcik Re: Co myślicie? 13.03.12, 16:56
            spodnie nie w moim stylu, ale buty swietne
            • esceven Re: Co myślicie? 13.03.12, 18:17
              Bardzo fajne:) Mam podobne czarne i lubię siebie w nich (chociaż nie biegam :D)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka