Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    19.03.12, 15:12
    sklep.cropp.com/odziez-damska_5/plaszcze_30/plaszcz-damski_37072.html/s/pcreateddate
    kupic czy nie? wiem, ze to Cropp, jakosc pewnie zadna (nigdy nic u nich nie kupilam). Znalazlam rozmair, male XS a to dla mnie najwazniejsze. Wszytskie inne wisza na mnie jak na wieszaku a z ostatnich przyczyn zdrowotnych wygladam jak wieszak. Jak dojde do siebie to mam nadzieje, ze bedzie tak cieplo, ze plaszcz nie bedzie mi potrzebny:D

Kupic czy w tej cenie znajde cos ladniejszego?
    Obserwuj wątek
      • shellerka Re: Fajny?? 19.03.12, 15:32
        bierz, za 130 zł to chyba warto nawet jeśli miałby służyć tylko sezon.
        w przyszłym może przytyjesz ;)
        • oxy_gen_86 Re: Fajny?? 19.03.12, 16:05
          czyli wizualnie jest ok? kurde, kupno plaszcza/kurtki i okularów to najwiekszy problem:/
          • julia-1989 Re: Fajny?? 19.03.12, 17:55
            Szczerze mówiąc mi się ten pasek i kolor nie podoba...no ale każdy ma inny gust;)
            • supcik Re: Fajny?? 19.03.12, 18:14
              kupuj, warto.
      • fashion.plock Re: Fajny?? 19.03.12, 20:14
        Tak, klasyczny dwurzędowy płaszcz, który będzie dobrze wyglądał do każdej stylizacji. Kolor podobnie. Kupuj :)
        • aqua48 Re: Fajny?? 20.03.12, 09:56
          Bardzo fajny, z kolorowymi dodatkami będzie za każdym razem inaczej wyglądał, tylko dla mnie to raczej kurteczka niż płaszcz :) No i uważaj na ten rozmiar, z płaszczami to trochę inaczej jest. Ja się potrafię nie dopiąć w 38 i topić w 36, w zależności od producenta.
      • oxy_gen_86 Re: Fajny?? 21.03.12, 10:23
        dzięki:)

już go kupiłam ale nie przez neta tylko znalazłam w ich sklepie. Oby tylko dobrze się nosił...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka