Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

skórzane sandały

08.04.12, 23:40
    Sandałki tego typu poszukuję
    www.ebay.de/itm/Timberland-Schuhe-Sandalen-ESLA-Gr-37-5-6-5-Hellbraun-/280498501959
    szafa.pl/c613366-sandaly-lasocki.html
    Widziałyście może gdzieś...?
    Obserwuj wątek
      • lora_c Re: skórzane sandały 09.04.12, 13:44
        Też szukam podobnych, tyle że z odkrytymi palcami. Mnie chodzą po głowie sandałki z ecco. Czekam na promocję, bo są trochę za drogie.
        shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-marseille_614808/614811?navId=180
        • b-b1 Re: skórzane sandały 09.04.12, 15:40
          Z odkrytymi palcami jest całe multum, z zakrytymi (ale w paseczki)nie ma...szukam od kilku lat, mam wąską stopę(bardzo, bardzo) muszę mieć opór z przodu, aby stopa nie wyleciała. Udało mi się kupić kilka lat temu podobne skórzane polskiej firmy Sender-ale nie mają już takich modeli, bo chętnie kupiłabym następne, chociaż były tylko czerwone.
          Te pierwsze zalinkowane piękne.

• lora_c Re: skórzane sandały 09.04.12, 16:19
            To prawda, trudno znaleźć te z zakrytymi palcami, chociaż szukając butów dla siebie, natrafiłam na takie: www.butyk.pl/towar.11373.Sandaly_Blink_Lizan_601033.html
            Nie wiem co to za firma, i jak z wykonaniem. Może się spodobają.

A co do wąskiej stopy, to mam tak samo, a na dodatek mam wysokie podbicie. Wybór butów na lato to ciężka przeprawa.
            Życzę powodzenia, jak coś znajdę to zalinkuję.

Ps. Te pierwsze sandałki rzeczywiście świetne. :-)M.
            • evi_saska Re: skórzane sandały 09.04.12, 18:28
              O, te też sensowne, ale kurcze, tamtym urodą niestety nie dorównują:(
              • julia-1989 Re: skórzane sandały 09.04.12, 19:32
                Oj niestety nigdzie nie widziałam, chyba ciężko takie znaleźć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka