yeenna 13.04.12, 11:45 jak w temacie, czy takie rajstopy to obciach?? mam jutro zdj i kolezanka namawia mnie na grubość 20 den bo lepiej wyjda na zdj niz np 40den, a mi sie takie kojarzą ze starą kobieta , ehhhh nosicie cienkie czarne rajstopy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: rajstopy czarne 20 den ze szwem - obciach?? 13.04.12, 12:41 yeenna napisała: > > jak w temacie, czy takie rajstopy to obciach?? > mam jutro zdj i kolezanka namawia mnie na grubość 20 den bo lepiej wyjda na zdj > niz np 40den, a mi sie takie kojarzą ze starą kobieta , ehhhh nosicie cienkie > czarne rajstopy???? Pewnie, że noszę cienkie czarne rajstopy, ale bez szwów, dla mnie taki szew to obciach. Grubsze tylko zimą. A co to jest "zdj"? Odpowiedz Link Zgłoś
julia-1989 Re: rajstopy czarne 20 den ze szwem - obciach?? 13.04.12, 12:56 Hmmm mi osobiście się nie podobają;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: rajstopy czarne 20 den ze szwem - obciach?? 13.04.12, 13:27 ale co to maja byc za zdjecia? i jaka reszta stroju? do takiej wersji pin up girl beda extra. Kojarza ci sie pewnie ze stara kobieta bo wlasnie w erze pin up girl byly popularne i sporo kobiet je nosilo (i nosi do tej pory). A w ogole to wez sobie kilka par rajstop i ciuchy na zmiane. Skoro masz miec zdjecia to pewnie bedziesz sie przebierac. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus to zalezy 13.04.12, 13:57 moze byc i obciach,. moze byc i fajnie. jak je ubierzesz z przekonaniem i bedziesz pamietac o tym, zeby szew byl prosto, moze byc niezle. Ale nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
yeenna Re: rajstopy czarne 20 den ze szwem - obciach?? 13.04.12, 16:18 zdjecia w plenerze, miasto, dwie stylizacje jedna klasyczna:www.we-dwoje.pl/sukienka;new;yorker;-;wiosna;lato;2012,24,foto,61005.html taka sukienka, czarne szpilki i trencz i problem rajstop :( Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: rajstopy czarne 20 den ze szwem - obciach?? 13.04.12, 18:05 ja bym sobie darowala. sukienka jest seksowna i rajstopy tez, co razem daje efekt uwodzicielki zolnierza. cienkie klasyczne szpilki i normalne rajstopy, czyli cieliste Odpowiedz Link Zgłoś