Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dobry deal

22.05.12, 11:41
    Mam kilka takich okazyjnych nabytków , które wyłowiłam w sieci.
    Ostatnio np nabyłam sukienkę jednej z moich ulubionych marek prawie 10 razy taniej niż cena wyjściowa.
    Czy Wam zdarza się kupic jakiś górn półkowy dodatek / ubranie w relatywnie śmiesznej cenie ?

Dla ciekawych linkuje mój nabytek w wyjściowej cenie 290 funtów

www.flannelsfashion.com/products/new/women/details/i/23607-b6bkk/n/wool-twill-long-sleeve-dress.aspx?awc=3805_1337679215_550d90c7b1354f288d2a8e1377cab70d
    Obserwuj wątek
      • amb-ona Re: Dobry deal 22.05.12, 11:52
        Musze jeszcze dodać że najlepsze okazje jak dotąd wyłowiłam na amerykańskim ebayu gdzie skąpiradła licytują po 1$ , zanim więc ktoś przebije moją ofertę ,aukcja się kończy
        a ja zgarniam rzecz za relatywnie niewielkie pieniądze.
        Łatwy sposób na tanie zakupy w sieci.
        • cherry-cherry Re: Dobry deal 22.05.12, 12:01
          Niedawno udalo mi sie upolowac na e-bay prawie nowy pasek H Hermesa za 1/10 ceny sklepowej. Az nie wierzylam wlasnym oczom i kiedy tylko przesylka przyszla, zanioslam do firmowego butiku, zeby zdiagnozowali czy aby nie podroba. No i udalo sie, mam oryginal H za 50 euro !
      • eny-style Re: Dobry deal 22.05.12, 12:15
        Kurczę, to ze mnie to chyba jakiś dziwoląg, bo zazwyczaj coś kupię na Allegro, a później okazuje się, że przepłaciłam :-(
        Dziewczyny, takie okazje trafiacie na ebayu PL czy jakim? Będę wdzięczna za info ;-)
        • anka-akna Re: Dobry deal 22.05.12, 20:26
          Na niemieckim ebay mozna perelki kupic np torebki Furla lub Guess za 20 euro...
          Allegro to pomylka. Kupilam kurtke Pleina i okazala sie podroba.
          Ale mialo byc o dobrych rzeczach a wiec super extra tanio na ebay lub ebaykleinanzeigen mozna kupic meble:-) jak mieszkalam w berlinie to co chwile kupywalam jakas komode...lozko, i lampy
          • amb-ona Re: Dobry deal 22.05.12, 21:01
            Zgadza się niemiecki jest jednym z najlepszych odsłon serwisu ebay,
            można nabyć świetne rzeczy
            choć ja generalnie nie lubię zakupów w euro ;)
          • maitresse.d.un.francais Re: Dobry deal 22.05.12, 23:35
            kupOwalam
      • lonely.stoner Re: Dobry deal 22.05.12, 21:33
        ja bedac ostatnio w miejscowym ciucholandzie wygrzebalam bluzke BIBA za 2 zl. Ale jej nie kupilam bo jakos zle na mnie lezala hehe.
        • ela4591 Re: Dobry deal 22.05.12, 21:51
          Przepraszam, ale jak czytam, słyszę,że ktoś pieje z zachwytu, że udało mu się kupić jakiś markowy ciuch, to śmiać mi się chce.
          Niektóre to by nawet chętnie kupiły gó... w "pazłotku" od np. Karla Lagerfelda. W końcu markowe by było :-D.
          • anka33_online Re: Dobry deal 23.05.12, 11:10
            ela4591 napisała:

> Przepraszam, ale jak czytam, słyszę,że ktoś pieje z zachwytu, że udało mu się k
            > upić jakiś markowy ciuch, to śmiać mi się chce.
            > Niektóre to by nawet chętnie kupiły gó... w "pazłotku" od np. Karla Lagerfelda.
            > W końcu markowe by było :-D.

Chyba pomyliłaś fora :)
            • black_magic_women Re: Dobry deal 23.05.12, 12:44
              Parę lat temu mama upolowała piękną torbę-worek Bottega Veneta.Mięciuteńka skórka,oryginalny fason i tylko charakterystyczna plecionka +maleńka blaszka w środku dla wtajemniczonych świadczą o firmie.Ale są i minusy(z powodu których pewnie trafiła do drugiego obiegu)-Wyściółka torby wykonana była z tej samej skórki-zbyt delikatnej aby normalnie ją użytkować(normalnie tzn bez noszenia ostrych/cięzkich przedmiotów),aktualnie została jedynie tkanina.Drugi minus to koszmarne paski-rzemyki.Zamiast szerszego paska na ramie są 3,czy 4 rzemyki-paski skóry niemiłosiernie wpinające się w ramie.Także nie takie to złoto...
      • merda Re: Dobry deal 23.05.12, 15:25
        Nie lubie ebay'a bo wedlug mnie, jest tam po prostu drogo. Nie dosc, ze kupuje sie troche w ciemno, nie mozna ani przymierzyc ani dotknac, to jeszcze ceny sa wygorowane. Wystarczy aby bylo cos markowe i juz sie rzucaja jak hieny.Szczerze nie rozumiem tego fenomenu, ale oczywiscie kto co lubi.
        Na gornopolkowe rzeczy wole sobie polowac w realu :-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka