Gość: kati IP: *.8.14.vie.surfer.at 21.06.04, 15:32 Poogladajcie sobie jakie sliczne buciki. www.ginashoes.com/uk/ Polecam, sa swietne i naprawde super wygodne. Ale niestety drogie :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misae Re: super buciki 21.06.04, 17:46 www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod14370106&parentId=cat000210&masterId=cat000209&index=8&cmCat= mnie sie takie baardzo podobaja, ale tez drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: super buciki 21.06.04, 19:56 ano właśnie! wytłumaczcie mi ten szał n/t Blahnika... wlazłam kiedyś na jego stronę - no,szpilki.i co? Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: super buciki 22.06.04, 10:12 pod wplywem Blahnika powrocila moja milosc do szpilek :o) Nie wszystkie jego buty sa w moim guscie, ale te czerwone ehh jak masz troche czasu to przegladnij ta strone, niektore rzeczy powalaja z nog (bynajmniej mnie powalaja). A odnosnie szalu, to zawsze ktos tam musi byc bardziej trendy niz inni, przyszla kolej na niego (moze za sprawa Sex & the City). Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: super buciki 21.06.04, 18:07 Gość portalu: kati napisał(a): > Poogladajcie sobie jakie sliczne buciki. Polecam, sa swietne i naprawde super wygodne. Ale niestety drogie :-( widze ze tez z wiednia stukasz.... a buty niktore fantastyczne, Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: super buciki 21.06.04, 21:40 > Polecam, sa swietne i naprawde super wygodne. Ale niestety drogie :-( Ja bym polemizowala czy takie wygodne. ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris oops 21.06.04, 21:44 pomieszaly mi sie posty, mialo byc o innych butach. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek sublustris 21.06.04, 22:15 sublustris napisała: > > Polecam, sa swietne i naprawde super wygodne. Ale niestety drogie :-( > > Ja bym polemizowala czy takie wygodne. > ha ha. o zobacz jakie fajne: www.ginashoes.com/uk/products/mia-pistatio.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: sublustris 22.06.04, 00:06 tralalumpek napisała: > sublustris napisała: > > > > Polecam, sa swietne i naprawde super wygodne. Ale niestety drogie :-( > > > > Ja bym polemizowala czy takie wygodne. > > ha ha. > > > > > o zobacz jakie fajne: > <a href="http://www.ginashoes.com/uk/products/mia-pistatio.htm"target="_blank">www.ginashoes.com/uk/products/mia-pistatio.htm</a> > > haha nie chciałabym nawet za darmo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: super buciki IP: *.proxy.astra-net.com 21.06.04, 19:51 super sa!!! sliczniutkie! mnie sie bardzo podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: super buciki 21.06.04, 20:09 taki styl zamożnej gospodyni domowej te szkiełka, kropeczki, kokardeczki świetne dla podstarzałych paniuś Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: super buciki 21.06.04, 20:41 wymienimy grzeczności i ja Twojego gustu też nie skomentuję bo przecież nie to jest ładne co jest ładne, lecz co się komu podoba Odpowiedz Link Zgłoś
seria Re: Gina 21.06.04, 20:48 Niestety nie mój styl zupełnie. Też nie rozumiem szału na Blahnika Ja lubię takie (niekoniecznie żółte). Też drogie i też sobie nie kupię! www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod14260109&parentId=cat000269&masterId=cat000266&index=36&cmCat= Odpowiedz Link Zgłoś
maua_julii Re: super buciki 21.06.04, 21:12 rzeczywiscie sliczne te buciczki... aaahhh :-). chetnie "poczlapalabym" w takich w te lato... gdzie mozna takie kupic? moze niezbyt dokladnie przejzalam te stronke i stad moja niewiedza :D. pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: super buciki 22.06.04, 10:16 Normlane są...a moze już się napatrzyłam, bo w kazdym sklepie są teraz takie. W sumie żadne mi się nie podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: super buciki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 13:31 Jak dla mnie: za wysokie i za cienkie obcasy (niezdrowo), zbyt monotonna kolorystyka, za duzo swiecidełek i innych takich. Zdecydowanie nie mój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: super buciki IP: *.dsl.pipex.com 22.06.04, 13:40 Faktycznie, troche za duzo swiecidelek, ale na pewno mozna cos wybrac. Nie jestem pewna czy sa naprawde wygodne, mierzylam te pare www.ginashoes.com/uk/products/heartplatinum.htm i stopa sie w nich przesuwa dziwnie, palce mialam na ziemi zamiast w bucie. Odpowiedz Link Zgłoś