Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kluby Zakupowe

06.06.12, 01:14
    Kochani, od jakiegoś czasu obserwuje kilka klubów zakupowych, zwłaszcza ich profile na FB. Zastanawiam się nad ich funkcjonowaniem...

Czy ktoś ma doświadczenia w zakupach na klubach zakupowych? Widziałam, że przy rejestracji i poleceniu znajomemu który się zarejestruje można uzyskać jakieś profity?

Jeśli macie godny polecenia klub dajcie linka, zarejestruję się chętnie (z Waszego polecenia- może to da jakiś rabat na zakupy) i przetestuję. Mile widziane są również opinie i Wasze doświadczenia.
    Obserwuj wątek
      • pamana Re: Kluby Zakupowe 22.06.12, 20:55
        Chodzi o cos jak np. zlotewyprzedaze.pl ?
        mam tam profil,zaglądam czasami i zadziwa mnie jakie szmaty tam sprzedają za bajońskie kwoty, zegarki po 800 i napis :"prawie wyprzedany" tiaa jasne ....chyba, że było ich sztuk 2.
        Do tego koszty przesylki 20 zl co czasami sie zwyczajnie nie opłaca.
        p.
        • sun-chy Re: Kluby Zakupowe 15.08.12, 19:09
          Sprawdź Privore.com - mają najniższe koszty przesylki, nawet za 0zł przy zakupach za 140, a ceny też, w porównaniu z innymi są niższe (czasami niewiele, ale zawsze coś).

--
          Daleki ten raj utracony
      • doroti1983 Re: Kluby Zakupowe 25.07.12, 23:56

Meluska... założyłam ten wątek dość dawno i na pewno nie po to by stał się śmietniskiem bezużytecznych reklam. Niestety nie daję wiary w Twój post. Takie wypowiedzi obniżają wartość forum... i trochę smucą...
        • hugo43 Re: Kluby Zakupowe 03.08.12, 23:10
          ja zagladam na mimomento.pl.nawet kupilam tam conversy dla meza za 149pln.
          • meluska11 Re: Kluby Zakupowe 09.08.12, 15:10
            Ja właśnie zapolowałam na koszulkę Amplified w Privore. Uwielbiam tą markę, ale jakoś wcześniej mnie cena przerażała, a tutaj jeszcze udało się złapać taniej.
      • jo-asiunka Re: Kluby Zakupowe 15.08.12, 20:02
        Czasem kupuję buty na markafoni, limango albo zlotewyprzedaze.
        Kupiłam na przykład duuuzo taniej crocsy, ecco dla dzieci a dla siebie emu.
      • tigronne358 Re: Kluby Zakupowe 25.08.12, 17:06
        choć czytałam różne opinie na jego temat, to ze swojej strony mogę polecić Ci ten
      • krzysiek_wr Re: Kluby Zakupowe 04.12.12, 16:18
        Zwykle w klubach produkty dostępne są tylko przez jakiś czas (takie kampanie), ale za to możesz je kupić po lepszych cenach niż w sklepach. Oni też nie mają zwykle własnych magazynów, więc czeka się dłużej na przesyłkę niż w sklepie.

Ale jeśli Ci się nie śpieszy, to lepiej wybrać klub, gdzie kupisz taniej.

Rzeczy do domu i prezenty kupuję w Cuanto.pl, na ciuchy zaglądam czasami do Markafoni.
        • mow_mi_dobrusia Re: Kluby Zakupowe 13.02.13, 21:03
          na zlotych zdarzalo mi sie kupowac odzież sportową, naprawdę w dobrej jakości, ale w 'normalnych' cenach to bym nawet na te rzeczy nie spojrzala...
          limango-piękna kampania i to wszystko... żadnych ciekawych ofert, wypisałam się z newsletera bo mi spamowali skrzynkę.
          baby's secret - tylko albo prawie tylko rzeczy dla dzieci i matek , wiec zakupy robiłam tam raz (grubo) przed swietami dla dzieciaczków z rodziny, bo swoich nie mam.
          To chyba tyle z moich własnych doświadczeń. No i to że trzeba czekać niestety na przesylkę - jak się komuś spieszy, to niech sobie daruje
          • martucha984 Re: Kluby Zakupowe 18.03.13, 14:08
            podobne tematy - baby's secret klub dla mam
            forum.gazeta.pl/forum/w,382,142984004,142984004,klub_zakupowy_tylko_dla_mam_Baby_s_Secret.html
            oraz forum.gazeta.pl/forum/w,650,118865331,118865331,Stilago_pl_co_sadzicie_.html o stilago
      • jo-an-na-29 Re: Kluby Zakupowe 18.03.13, 21:06
        A mogłaby któraś z Was napisać dokładnie jakie są zasady takich klubów? Bo ja pierwszy raz o czymś takim w ogóle słyszę, a moze to byc fajna okazja, zeby coś markowego taniej kupić.
        • varna771 Re: Kluby Zakupowe 18.03.13, 21:18
          jo-an-na-29 napisała:

> A mogłaby któraś z Was napisać dokładnie jakie są zasady takich klubów? Bo ja p
          > ierwszy raz o czymś takim w ogóle słyszę, a moze to byc fajna okazja, zeby coś
          > markowego taniej kupić.
          polecam fashion days. Mam koleżanke, która pracuje w Fd i zapewniała mnie, że ciuchy są oryginalne, bo na początku podchodziłam sceptycznie. Wiec tak: kupiłam dwie torebki moschino oraz CK, bielizne Triumpha. Musisz sobie założyć konto, na stronie podane są kampanie. Kampania tzn. sprzedaz zaczyna sie o godz.7.00 musisz byc zdecydowana i szybko uwijać sie bo towaru jest np. po 2 sztuki i jak dojdzie się do opcji zapłać to czesto pojawia sie napis "wyprzedane" mnie sie udało jestem bardzo zadowolona z towaru.następne sprzedaże o godz.12.00 oraz 18.00. Towar dostarczany jest przez firmę kurierską DPD i czas oczekiwania ok 4 tygodni o przebiegu wysyłki jestes regularnie powiadamiana w statusie swojego konta. Szczerze polecam:)
          • waffeleczka Re: Kluby Zakupowe 19.03.13, 11:13
            Z kolei jeśli mogę to polecam Baby's Secret. Specyficzny, bo to klub zakupowy, który przygotowuje oferty dla mam i dzieci. Sporo fajnych marek, nie spotkałam się z problemami w realizacji, zamawiałam kilka razy. Na przesyłki czekałam coś od tygodnia do trzech. Jak pewnie w każdym klubie trzeba się zapisać na newsletter i wtedy można podglądać i kupować. Jedne kampanie króciutko, inne dłużej. Nie zawsze uda się trafić na niewyprzedane produkty (wiadomo fajne idą najszybciej...). Są zabawki i ubranka, ale spotkać można biżuterię, gadżety do domu itp. Ostatnio fajna kampania z ubraniami w stylu takim jak Desigual, nie pamiętam niestety nazwy, ale były bajecznie kolorowe.
            • krzysiek_wr Re: Kluby Zakupowe 11.06.13, 11:46
              Podobnie w Cuanto
      • kasienka_79 [...] 03.04.13, 20:03
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • emiliahelena [...] 11.04.13, 10:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • 14kj Re: Kluby Zakupowe 17.06.13, 18:19
        Zanim coś kupie w klubie zakupowym to sprawdzam w internecie ceny oferowanych towarów. W 98% przypadków rzeczy tam oferowane są ze starych kolekcji (nawet 4-5 lat wstecz!), a ceny zawyżone o 20-30%. Zdarzają się perełki, ale nie jest to częste. Moim zdaniem np. limango powinien zająć się UOKIK, bo nagminnie nie podają prawdziwych cen wyjściowych.Takie kluby liczą na niewiedze i naiwność kupujących. Nie polecam takich sklepów!
      • kateg Re: Kluby Zakupowe 05.11.13, 00:12
        Hej, ja gorąco polecam Goldroom.pl, nie trzeba mieć od nikogo polecenia żeby się zalogować a kampanie są bardzo ciekawe. Wiele designerskich produktów wyposażenia najwyższej jakości - w bardzo atrakcyjnych cenach....
        Polecam!!!!
      • pasywa Re: Kluby Zakupowe 13.03.16, 11:37
        Dla wszystkich osób , którzy lubią wygodne zakupy przez internet mam propozycje. Buduje grupę prosumentów, czyli osób , które nie tylko oszczedzaja na swoich zakupach ale i jednoczesnie mogą zarobić pieniążki za to że kupują .Mamy drogerię internetową z nowoczesnym programem partnerskim. Powołałam do zycia automatyczna rekrutację osób , które dokonują regularnych zakupów w tej drogerii. Osiagamy z tego tutułu najpierw tańsze zakupy , nawet do 80% a w konsekwencji bedziemy zarabiac. Program jest nowy. Ruszył 1 marca. Pomagamy kazdemu uzyskać po 2 osoby polecone. Tym sposobem nasza grupa zakupowa buduje sie bardzo szybko i szczelnie.
        Zapisz sie na tej stronie: app.mailerlite.com/webforms/landing/d4c9z0
        Kolejna osoba może już być w Twojej strukturze.
        W ofercie sklepu tysiace znanych marek produktów w bardzo atrakcyjnych cenach.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka