mal-sia Re: białe spodnie 02.09.12, 22:37 a buty? moje spodnie nie są rurkami takie proste są. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: białe spodnie 03.09.12, 06:23 Biały dobrze komponuje się z czarnym i jest to dobry letni zestaw. Z granatem też i np. z wzorami w białe groszki. Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja.figowa Re: białe spodnie 03.09.12, 10:10 To właśnie ich zaleta, że zazwyczaj dobrze współgrają ze wszystkimi kolorami tęczy, poza bardzo jasnymi, rozmytymi, ale najlepiej prezentują sie z granatem, ale to już klasyka:) W kwestii butów jest podobnie, lepiej wyglądają kolory wyraziste, barwne, ale z czarnym bym uważała. Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 Re: białe spodnie 03.09.12, 14:40 jeśli prześwitujące, to z cielistymi majtkami ;-) Ja do bieli najbardziej lubię granat, róż i różne bluzki biało-jakieśtam. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: białe spodnie 03.09.12, 15:03 Buty szare, niebieskie, brązowe. czarne raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
elioli Re: białe spodnie 04.09.12, 17:31 Bardzo ladnie komponuja sie z granatami, brazami, zielenia. Do tego japonki, sandalki, koturny - z ladnej skory, naturalnych materialow. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmanik Re: białe spodnie 04.09.12, 18:05 z białym i beżem w róznych tonacjach. do tego sandałki lub peep toe w wersji nude. plus złote dodatki. fajnie wyglądają z lekko połyskującymi ciuchami. z granatowym to tylko na marynarzach;) Odpowiedz Link Zgłoś
moo-n Re: białe spodnie 06.09.12, 07:55 A jak uważacie, pasują kobiecie po 40 -stce? Ciągle mam dylemat i całe lato przeleżały w szafie.Chyba jednak lepsze kremowe. Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja.figowa Re: białe spodnie 06.09.12, 09:53 Nie widzę związku. Serio:) Uważam, ze to idealny strój na lato dla kobiety w każdym wieku. Odpowiednia figura i dobór korzystnego fasonu - to jest istotne. Ale trzeba mieć na uwadze, to co ktoś wyżej wspomniał - bieliznę należy dobierać tak, aby jak najmniej prześwitywała i to jest akurat proporcjonalne do wieku. Odpowiedz Link Zgłoś