Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

białe spodnie

02.09.12, 22:07
    z czym nosic?
    Obserwuj wątek
      • aqua48 Re: białe spodnie 02.09.12, 22:35
        Z każdą kolorową bluzką.
        • mal-sia Re: białe spodnie 02.09.12, 22:37
          a buty? moje spodnie nie są rurkami takie proste są.
      • kol.3 Re: białe spodnie 03.09.12, 06:23
        Biały dobrze komponuje się z czarnym i jest to dobry letni zestaw. Z granatem też i np. z wzorami w białe groszki.
      • opuncja.figowa Re: białe spodnie 03.09.12, 10:10
        To właśnie ich zaleta, że zazwyczaj dobrze współgrają ze wszystkimi kolorami tęczy, poza bardzo jasnymi, rozmytymi, ale najlepiej prezentują sie z granatem, ale to już klasyka:) W kwestii butów jest podobnie, lepiej wyglądają kolory wyraziste, barwne, ale z czarnym bym uważała.
      • duchess85 Re: białe spodnie 03.09.12, 14:40
        jeśli prześwitujące, to z cielistymi majtkami ;-)
        Ja do bieli najbardziej lubię granat, róż i różne bluzki biało-jakieśtam.
        • aqua48 Re: białe spodnie 03.09.12, 15:03
          Buty szare, niebieskie, brązowe. czarne raczej nie.
      • elioli Re: białe spodnie 04.09.12, 17:31
        Bardzo ladnie komponuja sie z granatami, brazami, zielenia.
        Do tego japonki, sandalki, koturny - z ladnej skory, naturalnych materialow.
        • kajmanik Re: białe spodnie 04.09.12, 18:05
          z białym i beżem w róznych tonacjach. do tego sandałki lub peep toe w wersji nude. plus złote dodatki. fajnie wyglądają z lekko połyskującymi ciuchami. z granatowym to tylko na marynarzach;)
      • kbjsht Re: białe spodnie 05.09.12, 21:37
        zależy, jaki fason, materiał.
        • moo-n Re: białe spodnie 06.09.12, 07:55
          A jak uważacie, pasują kobiecie po 40 -stce? Ciągle mam dylemat i całe lato przeleżały w szafie.Chyba jednak lepsze kremowe.
          • opuncja.figowa Re: białe spodnie 06.09.12, 09:53
            Nie widzę związku. Serio:) Uważam, ze to idealny strój na lato dla kobiety w każdym wieku. Odpowiednia figura i dobór korzystnego fasonu - to jest istotne. Ale trzeba mieć na uwadze, to co ktoś wyżej wspomniał - bieliznę należy dobierać tak, aby jak najmniej prześwitywała i to jest akurat proporcjonalne do wieku.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka