Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Botki NESSI

14.09.12, 13:26
    Czy ktoraś z Was kupowała buty tej firmy ? Ja wybralam sobie model Nessi i mam klopot z rozmiarem ,noszę 37-38 ale w tym sklepie długość wkładki odpowiada rozmiarowi co najmniej 39 . Wydrukowałam wiec zamieszczoną na stronie kartkę z podzialką centymetrową dla ich butów ,przyłożyłam stopę no i wychodzi ,że powinnam kupić 39-40 ! ?Czy mozliwa jest aż taka rożnica ? Może macie doświadczenia - poradzcie ?
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: Botki NESSI 14.09.12, 15:20
        jak znam życie, tak ta podziałka nie odpowiada podziałce na linijce. Zmień ustawienia domyślne drukarni na bez zmniejszenia lub bez dopasowania i wydrukuj jeszcze raz.
        • alpepe Re: Botki NESSI 14.09.12, 15:21
          alpepe napisała:

> drukarKi
          • maranka Re: Botki NESSI 14.09.12, 16:08
            Tak, zrobiłam to , nie zgadza się o jakieś 0,5 cm, ale dalej pozostaje różnica ok. 2 rozmiarów . Potrzebny ktoś kto kupował tam buty ....
      • gaga-sie Re: Botki NESSI 19.09.12, 13:03
        Mam półbuty sznurowane, noszę 36 i taki rozmiar kupiłam. Jest ok. Do botków też się przymierzam, ale u mnie jest sklep stacjonarny z tymi butami, więc mam zamiar przymierzyć
        ( kupię w internecie, bo są sporo tańsze;))
      • 5th_element Re: Botki NESSI 19.09.12, 14:47
        mam dwie pary sandałków, mam 26,7 cm a i tak kupowalam rozm 40 wiec na pewno nie jest zanizone. Kupuj swoj zwyczajowy rozmiar.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka