Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

botki..prosba o pomoc

02.10.12, 12:02
    Witam,
    drogie kobietki możecie polecic sklep gdzie warto kupic botki na obcasie(12cm z platforma)
    chce na nie przeznaczyc kolo 300zl, kupowalam w zarze i stoja..w ccc to samo:(duzo chodze i potrzebuje naprawde wygodnych:(a nie chce znowu kupic by staly..
    bede wdzieczna za pomoc:)
    Obserwuj wątek
      • kbjsht Re: botki..prosba o pomoc 02.10.12, 15:09
        ALDO
        • abrudniak Re: botki..prosba o pomoc 02.10.12, 15:17
          dzieki:)))
          • nuta15 Re: botki..prosba o pomoc 02.10.12, 20:33
            Venezia
      • pamana Re: botki..prosba o pomoc 03.10.12, 09:10
        Ecco, Clarks wg mnie venezia to taki sam pażdzierz jak sieciówki ubraniowe.
        • jungga Re: botki..prosba o pomoc 03.10.12, 09:30
          W Aldo to chyba drożej jest niż 300zł? Mam ten sam problem, też szukam. W Zarze są fajne ale nie za wygodne..
      • czerwien35 Re: botki..prosba o pomoc 03.10.12, 11:37
        Rozumiem, że musi być obcas??? Bo ja osobiście lubię też koturny. Bardzo lubię sklep Bata, albo Ryłko. Może coś takiego wpadnie ci w oko. kosztują trochę więcej, bo 369zł, ale myślę, że są warte swojej ceny. www.e-rylko.com/produkt/w9ve9t1_ap6/2756/cat/70/c/0/r/0/k/0/pp/3
        • jungga Re: botki..prosba o pomoc 04.10.12, 12:41
          Ryłko piękne! Co do Baty to jest tam strasznie duży rozstrzał cenowy - są tanie buty ale są i skórzane strasznie drogie. Zdziwiłam się kiedy usłyszałam od pracownika Baty, że ich głównym konkurentem jest CCC.
          • ladyjm Re: botki..prosba o pomoc 05.10.12, 13:56
            tez mam na oku jedne botki Ryłko ale czarne :)
      • butterfly_girl Re: botki..prosba o pomoc 04.10.12, 14:56
        Venezia
        • ata.73 Re: botki..prosba o pomoc 05.10.12, 09:40
          Nie polecam Venezii . W ubiegłym roku kupiłam tam botki -klasyczne , czarne , na dosyć wysokim obcasie plus koturna. Model wymarzony, wygodne, ale buty nie wytrzymały nawet do końca sezonu. One się nie zepsuły, one się po prostu rozleciały. Skóra poprzecierała się tak ,że po trzech miesiącach buty nie nadawały się do noszenia. I nawet nie było czego reklamować...
          Za buty zapłaciłam prawie 500 złotych. Jak na niecały sezon - to chyba za drogo... W tym roku szukam takiego samego modelu, ale na pewno nie z Venezii. Podobne znalazłam w sklepie
          " zbiorczym" z polskimi markami. Skórzane, wyglądają na solidne - cena : 349 złotych. I te chyba kupie...
          I jeszcze a'propos Venezia. Mam stamtąd kilka par butów i były o.k. Mam też ze dwie torebki- i nic się z nimi nie dzieje. Ale w ubiegłym roku dwie koleżanki reklamowały kozaki i usłyszały że:
          a) za często w nich chodziły
          b) to nie są buty na śnieg i wilgoć
          To do czego są te buty??
          • lofmitender Re: botki..prosba o pomoc 05.10.12, 13:12
            a ja kupilam botki dosc plaskie venezia i sa bardzoi wygodne i idealnie przetrzymaly zime, solenie chodników etc...wszystko zalezy od mlodelu bo szyte sa w roznych miejscach :)
      • patrice6 Re: botki..prosba o pomoc 09.10.12, 11:28
        Ja ostatnio kupiłam botki w Conhpol'u i jak na razie spisują się idealnie!
        Obcas jest, ale nie za wysoki, więc spokojnie biegam w nich cały dzień ;)

To są dokładnie te, które ja mam ;)
        conhpol.pl/sklep/produkt/b-1115-czarny132132

p.s. No i cena mega pozytywna, bo w 300zł się zamyka ;)
        • anka33_online Re: botki..prosba o pomoc 09.10.12, 11:41
          Ja ostatnio kupiłam botki w Conhpol'u i jak na razie spisują się idealnie!
          Obcas jest, ale nie za wysoki, więc spokojnie biegam w nich cały dzień ;)

To są dokładnie te, które ja mam ;)
          conhpol.pl/sklep/produkt/b-1115-czarny132132

p.s. No i cena mega pozytywna, bo w 300zł się zamyka ;)

O matko co za koszmarki.....
      • bettybag Re: botki..prosba o pomoc 09.10.12, 16:06
        Mam buty Caprice, bardzo wygodne, w sumie to najwygodniejsze jakie miałam w życiu. Na pewno znajdzie je na allegro, ale uprzedzam, że raczej ciężko znaleźć coś ładnego. Ja akurat miałam ten fart, ale to były buty wiosenne ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka