Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Z cyklu "Gdzie kupić"

22.12.12, 23:06
    dużą kamizelę polarową dobrej jakości.

Wyłącznie w Warszawie w sklepie stacjonarnym, bo to na prezent.

Tak, wiem, że niemodne, ale na zdecydowane żądanie prezentobiorcy.

Za wszelkie informacje z góry dzięki.

Metresa
    Obserwuj wątek
      • orange_tail Re: Z cyklu "Gdzie kupić" 23.12.12, 00:03
        duża, to pojęcie względne.
        czy cena gra rolę? na allegro byłoby najtaniej, ale czas jest ważny, jak widzę.

kamizelki z pewnością ma sklep Jack Wolfskin w Złotych Tarasach, albo horyzont(y) - Plac Konstytucji lub Mariensztat 8. można zajrzeć do Hi-Mountain - Krakowskie Przedmieście lub Arkadia. trzeba się liczyć z wysoką ceną.
        można zajrzeć do Intersportu (Złote T.) albo do Decathlonu, który z pewnością będzie tańszy.
      • ciastko_z_kota Re: Z cyklu "Gdzie kupić" 23.12.12, 10:11
        może w decathlonie?
        • maitresse.d.un.francais W Decathlonie nie ma, w Intersporcie nie ma 23.12.12, 16:08
          Duża to tak koło rozm. 46-48 albo na średnio dużego chłopa.
          • maitresse.d.un.francais W Hi-Mountain nie mają, właśnie zadzwoniłam 23.12.12, 16:13
            Spróbuję w Wolfskinie, a ten na Konstytucji, nie wiecie może, do której on jutro?
      • lady-z-gaga Re: Z cyklu "Gdzie kupić" 23.12.12, 14:22
        Ostatnio widziałam takie w CH Reduta, w Al. Jerozolimskich. Na kiermaszu, ktory jest na parterze. Były "goralskie", były tez i polarowe. O jakości nic nie powiem, ale duże były na pewno :) w razie czego, na tyłach Reduty masz jeszcze wspomniany wyżej Decathlon.
        • batutka Re: Z cyklu "Gdzie kupić" 25.12.12, 23:56
          lady-z-gaga napisała:

> Ostatnio widziałam takie w CH Reduta, w Al. Jerozolimskich. Na kiermaszu, ktory
          > jest na parterze. Były "goralskie", były tez i polarowe. O jakości nic nie po
          > wiem, ale duże były na pewno :) w razie czego, na tyłach Reduty masz jeszcze ws
          > pomniany wyżej Decathlon.

chyba pomyliłas Redutę z Blue City (które jest naprzeciwko Reduty)
          • maitresse.d.un.francais Re: Z cyklu "Gdzie kupić" 26.12.12, 17:30
            Nie, nie pomyliła. Decathlon jest na tyłach Reduty.
          • lady-z-gaga Re: Z cyklu "Gdzie kupić" 27.12.12, 11:12
            Nie pomyliłam :) znam oba centra dość dobrze
      • cpt1 Torbę z filcu 27.12.12, 12:03
        Gdzie kupię w Warszawie w sklepie stacjonarnym?
        • myszmusia Re: Torbę z filcu 27.12.12, 16:56
          np. w alejach jerozolimskich obok salamandry jest taki sklep z ubraniami "artystycznymi";-) widzialma tez torby filcowe, poza tym sporo tego teraz mi migneła w kilku sklepach w arkadii
          • cpt1 Re: Torbę z filcu 27.12.12, 22:05
            Dzieki :)
            • pann_a_nikt Re: Torbę z filcu 28.12.12, 10:06
              moja bratowa ostatnio licytowała torebkę z filcu na allegro, więc pewnie tam jest kopalnia złota w tym zakresie i warto poszukać, ewentualnie w normalnych sklepach internetowych albo w klubie zakupowym Złote Wyprzedaże chociaż nie wiem czy akurat teraz jest na takie torebki oferta...swoją drogą to ciekawi mnie fenomen tych torebek...co takiego w nich ładnego, że akurat Wam się podoba?
              • myszmusia Re: Torbę z filcu 28.12.12, 10:40
                ładnego, że akurat Wam się podoba?

jesli ta liczba mnoga miała mnie dotyczyc - to mnie one sie nie podobaja i do tego moim zdaniem sa mega niepraktyczne.
                Odpowiedziałam bo widziałam;-) a nie bo szukałam chcac kupic:-)
              • lady-z-gaga Re: Torbę z filcu 28.12.12, 11:13
                To allegro jest sklepem stacjonarnym? nie wiedziałam
                • pann_a_nikt Re: Torbę z filcu 28.12.12, 11:50
                  nie jest stacjonarnym :P ale chyba lepiej mięć większy wybór niż wybierać spośród dwóch, trzech w jednym sklepie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka