xtrinn 28.12.12, 23:32 jak Wam się widzi? www.tkmaxx.com/view-all-accessories/large-hobo-bag/invt/11779929/&bklist=icat,4,shop,99,9911 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady-z-gaga Re: torebka do oceny 29.12.12, 19:38 mnie się widzi, że jest strasznie brzydka :) a co Tobie się w niej spodobało? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrinn Re: torebka do oceny 29.12.12, 20:35 :) szukam dużej, pojemnej torebki, nie kwadratowej i w miarę dobrej jakości. Będę w niej nosić głównie ciuchy na zmianę i kosmetyki (weekendowe wyjazdy) , więc nie musi dostosowana kształtem do papierów, notebooka itp. Ma być wygodna, a taka na ramię spełnia ten wymóg. Cena też mi się podobała, w stosunku do jakości nie jest źle. Jeszcze nie kupiłam, ale chyba się na nią zdecyduję. Faktycznie urodą nie grzeszy, ale liczę że zniknie w tłumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: torebka do oceny 29.12.12, 23:34 Moim zdaniem jest niezgrabna, ani to worek, ani kuferek, ani torba-jamnik, takie niewiadomoco :) widziałas ją na żywo? bo po wyjęciu tego, czym jest wypchana i włożeniu Twoich rzeczy może się okazac ,że jest niewygodna i źle się układa. Odpowiedz Link Zgłoś
martalis30 Re: torebka do oceny 29.12.12, 20:51 Nie wiem czy zniknie w tłumie bo wyróżnia sie brakiem urody, poszukaj jeszcze bo ta jest naprawdę nieciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś