Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić Prade?

23.01.13, 16:40
    Czy ktos z Was wie gdzie można nabyć przez internet oryginalną torebke Prady , szukam modelu Saffiano.Prada.com nie wysyła do PL, znalazłam trzy amerykanskie sklepy gdzie jest dostępna ale odechciało mi sie zakupu ponieważ trzeba tam zapłacić cenę torebki + około 1200 zł samego cła, co mi sie wogóle nie opłaca. Szukam jakies sklepu internetowego w Europie, pomóżcie.
    Obserwuj wątek
      • siog Re: Gdzie kupić Prade? 23.01.13, 16:48
        Wyjsciem jest chyba kupic bilet I pojechac do Niemiec, lub do Londynu, Dublina. Kup tani bilet lotniczy
        • kalinan Re: Gdzie kupić Prade? 23.01.13, 17:12
          Problem w tym że nie moge ruszyć sie za miasto a co dopiero gdzieś dalej, pozostaje mi tylko internet.
          • kasiabraun Re: Gdzie kupić Prade? 24.01.13, 09:23
            Ciezko bedzie. A patrzylas w raffaello-network.com? Tylko od razu mowie, ze nigdy tam nie zamawialam i nie wiem czy to dobry sklep. Odradzam na pewno kupno u tzw Personal shopper bo strasznie drogo!
            Jakbys nie bala sie wyslac mi pieniedzy to moglabym Ci kupic i wyslac bo mieszkam w niemczech.:-)))
      • lonely.stoner Re: Gdzie kupić Prade? 24.01.13, 14:26
        ja bym sprawdzila dobre domy handlowe w UK i Niemczech- w UK znam Harvey Nichols i House of Fraser, ah no i Selfridges.
        www.harveynichols.com/
        www.houseoffraser.co.uk/
        www.selfridges.com/
        jesli na stronie nie ma konkretnego modelu i koloru to napisz do nich email czy by dla Ciebie po prostu nie sprowadzili i juz.
        • lonely.stoner Re: Gdzie kupić Prade? 24.01.13, 14:29
          hm, sama sprawdzilam te sklepy- z Prady oferuja jedynie perfumy i okulary. No wiec- kup bilet i lec do Londynu albo gdzies do Niemiec, wyjdzie taniej niz 1200 zl a przy okazji moze cos zwiedzisz ;)
          • rocambolesca Re: Gdzie kupić Prade? 24.01.13, 20:28
            Skontaktowałabym się z ich głównym sklepem w Mediolanie, sprawdziła czy model jest i kupiła bilet z Katowic do Włoch. Wyjdzie taniej niż cło ze Stanów. ;-)
      • martalis30 Re: Gdzie kupić Prade? 25.01.13, 18:21
        rent-a-bag sprzedają i wypożyczają torebki pewnie by sprowadzili. Jesli jestes klientką prady to mozesz spróbować zadzwonic do sklepu moze wyslą wyjątkowo, mi sami zaproponowali takie rozwiązanie w sklepie gucci.
        • kalinan Re: Gdzie kupić Prade? 26.01.13, 12:21
          Tak wiem, najlepiej jest się wybrać na zakupy za granicę, pewnie bym tak zrobiła gdyby nie moja sytuacja rodzinno życiowa,nie wyjadę w najblizszym czasie choćbym chciała.
          • siog Re: Gdzie kupić Prade? 26.01.13, 12:35
            sprobuj zadzwonic do ich sklepu i pogadaj z nimi. Czasem jest tak ze sie zgodza wyslac tylko podasz im swoja karte i adres a oni reszte zorganizuja.
            • kalinan Re: Gdzie kupić Prade? 26.01.13, 12:49
              Tak chyba zrobię skontaktuje sie z obsługą klienta na prada.com i zapytam o możliwość zakupu. Przeglądam własnie ebay z ciekawości, ceny trochę niższe bo można nabyć torebkę już od 4 tys ale jednak ryzyko jest zbyt duże.
              • siog Re: Gdzie kupić Prade? 26.01.13, 13:07
                na ebauy wiekszos jak nie wszystko to podroby. Skontaktuj sie z nimi i juz. i nie tylko z prada.com. zadzwon tez po ich sklepach w De czy Uk.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka