Gość: Ewa IP: 195.205.253.* 20.07.04, 11:02 Witam wszystkie forumowiczki. Mam pytanie: czy lubicie ubrania firmy SOLAR. Chociaż nie należą do najtańszych bardzo je lubie. Odznaczają się również super jakością. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penelope_75 Re: firma SOLAR 20.07.04, 11:07 od czasu do czasu można coś ładnego znaleźć w Solarze. Mam kika rzeczy, które świetnie się 'noszą' i piorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: firma SOLAR IP: 217.153.18.* 20.07.04, 14:38 lubicie:-))szczególnie w czasie przecen, bo "normalne" ceny ciut wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: firma SOLAR 20.07.04, 20:26 ja czasem znajduje tam cos ciekawego, choc wiekszosc ich 'koncepcji' pasuje bardziej mojej mamie :). te rzeczy, ktore mam, w tym kilka spodnic, nadal swietnie sie trzymaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sitc Re: firma SOLAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 09:34 Bardzo lubie najbardziej ziomowe ciuszki (sweterki!!!!!!!!) Tylko u mnie jest problem z rozmiarówką- solar ma bardzo zawyżoną i czasem nawet XS jest na mnie za szwerokie, choć udało mi się kupić przepiękne ściągane spodenki 3/4 które nie są za duże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: firma SOLAR IP: *.neutron-it.com 21.07.04, 12:02 Ja mam podobnie - nie wiem, dlaczego nie szyjąna bardzo szczupłe kobiety. Ostatnio kupiłam spodnie w rozmiarze 34 i musiałam przerabiać w pasie. Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: firma SOLAR 21.07.04, 15:13 Nie przepadam, kiepska jakość za absurdalne ceny. Ładne są tylko swetry, spodnie fatalnie skrojone. Odpowiedz Link Zgłoś