Gość: kochanica.francuza IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 15:36 Quand le dieu a distribué l'intelligence, tu étais probablement un degré sur WC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kochanica francuza Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 15:37 Si tu obstrues une mouche, tu as plus de cerveau dans le ventre que dans la tête Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica francuza Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 15:38 En tant qu'enfant te ta mère a quand même un Kotelett umgehaengt, afin que le chien joue au moins avec te Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica francuza Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 15:40 Avec te, le chirurgien de beauté a toutefois construit le fumier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica francuza Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 15:42 Si l'ignorance faisait mal, tu pleurerais le jour entier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 15:44 Des Fur te sont ceux rédigent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 16:15 Leaking me at the ass kochanica francuza Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: kochanica francuza 25.07.04, 16:54 hm.. niby nie było do mnie, ale ciekawi mnie, co miało to niby znaczyć?:) 'przeciekając mi w dupie kochanica francuza'??:)) chyba miałaś na myśli 'kiss my ass, kochanico francuza'? przy ass w angielskim nie używasz żadnych prepositions. francuskei teksty też z brodą, np. 'gdy bóg rozdawał rozumy, ty poszłaś do toalety'.. poza tym co ci kochanica zrobiła? i dlaczego nie wylejesz swoich żalów po polsku i z sensem? Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: kochanica francuza 25.07.04, 16:56 haha, moze tej osobie chodzilo o 'licking', tylko z pisownia jak widac sa trudnosci ;). no i to 'at' tez jakoby nie pasuje...:D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: kochanica francuza 25.07.04, 17:33 blinski napisał: > hm.. niby nie było do mnie, ale ciekawi mnie, co miało to niby znaczyć?:) > 'przeciekając mi w dupie kochanica francuza'??:)) >ROTFL tego nawet Topor by nie wymyślił!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kochanica francuza 25.07.04, 16:29 a tak poza tym to wszyscy w domu zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chirurgien de beau Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 17:01 Ton anniversaire est dans le livre comme des après Hiroshima et Tchernobyl kochanica francuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chirurgien de beau Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 17:05 Tu es si gras que ta photo de conclusion à l'école de l'air devait être prise kochanica francuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rio Re: kochanica francuza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.07.04, 17:20 Gorzej wam!??...hmm a bylo lepiej??!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mouche Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.04, 19:11 Si tu obstrues une mouche, tu as plus de cerveau dans le ventre que dans la tête kochanica francuza Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: kochanica francuza 26.07.04, 09:15 et toi t`es vachement nul... franchement, vas te faire foutre ou quelque chose de pareil.. ca va te relaxer mon cher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: kochanica francuza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:29 Fermez-vous toutes les filles idiotes. Quiet svp ! Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: kochanica francuza 26.07.04, 11:46 jak juz cos to" taisez-vous (albo fermez-la) toutes les filles idiotes to raczej niegramatyczne a quiet to raczej silence z francuskim pozdrowieniem (pamietasz mnie kochanica ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pour te kochanica Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.04, 12:24 J'aurais porté plainte contre le conducteur de réservoir qui t'a conduit le visage pour te kochanica francuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pour te Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.04, 15:53 J'aurais porté plainte contre le conducteur de réservoir qui t'a conduit le visage pour te kochanica francuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.04, 17:04 Tu peus , sur notre route es fois libre encore quelques trous d'impact Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tombé Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.04, 17:55 Celui qui t'a avec ta naissance écarté en réalité, quand le médecin te rit en avant, a pu être tombé? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: For you Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.04, 09:59 For you kochanica.francuza. Ide sobie raz przez wies, jakas kurwa krzyczy CZESC. To ja zdjalem z członka serek i wyrznałem kurwe w beret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.04, 16:18 For you kochanica.francuza. Ide sobie raz przez wies, jakas kurwa krzyczy CZESC. To ja zdjalem z członka serek i wyrznałem kurwe w beret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.04, 17:10 imperium strikes back imperium strikes back imperium strikes back imperium strikes back imperium strikes back Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 20:30 Are You Ready? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 20:35 home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oki Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 20:40 doki home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___--____---____ Re: kochanica francuza IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 20:42 home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś