kochanica.francuza 29.07.04, 20:18 gdzie dorwać dość sztywną czarną bawełnę bez domieszek,taką z jakiej się szyje męskie bojówki? ewentualnie tkaniny ,z których się szyje ciuchy wojskowe? (czarne) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mr.X Re: Tkaniny IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 20:27 oczywiscie na ibizy Mr.X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKI Re: Tkaniny IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 20:37 home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Tkaniny 29.07.04, 21:05 Gość portalu: OKI napisał(a): > home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Tak,tak wygląda naprawdę ten,kto zamieścił tego linka... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ö_ Re: Tkaniny IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 21:11 TO TY TAK WYGLADASZ !!! Ty powiedialas ze jestem pedalem A na zdjeciu pedala nie widze !!! home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Tkaniny 29.07.04, 21:35 Gość portalu: _ö_ napisał(a): > TO TY TAK WYGLADASZ !!! > Ty powiedialas ze jestem pedalem nie przypominam sobie,czy uważasz,że wszyscy forumowicze na tym forum to ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ö_ Re: Tkaniny IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 21:38 nie wszyscy Ale duzo nikow uzywasz ty jako jedna osoba Ja widze to czego ty nie widzisz !!!! home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Tkaniny 29.07.04, 21:43 Gość portalu: _ö_ napisał(a): > nie wszyscy > Ale duzo nikow uzywasz ty jako jedna osoba Aha,a konkretnie których? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ö_ Re: Tkaniny IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 21:47 Ty sama wiesz A jak chcesz to mozemy sie prywatnie spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Tkaniny 29.07.04, 21:56 Gość portalu: _ö_ napisał(a): > Ty sama wiesz Ja wiem,że używam wyłącznie nicka "kochanica Francuza" > > A jak chcesz to mozemy sie prywatnie spotkac Nie chcę,zdecydowanie nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Tkaniny 29.07.04, 22:22 > > A jak chcesz to mozemy sie prywatnie spotkac Wiesz,nie wiem,jakie masz doświadczenie w kontaktach międzyludzkich...ale propozycja spotkania po tygodniu bluzgania,wrzucania i obrażania to paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Tkaniny 29.07.04, 20:39 niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie :(. za to nie omieszkam zauwazyc, ze jakis kretyn [vide mr.x etc.] sie przyblakal pod Twoim postem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ______ Re: Tkaniny IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 20:41 ona jest kretynka home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Tkaniny 29.07.04, 20:55 Popytaj w sklepach z tkaninami, może akurat będzie. P.S. Nie da się nie zauważyć, że masz wielbiciela. Co prawda chyba jest chory psychicznie, ale zawsze to jeden wielbiciel więcej. ;) Chyba jednak zamiast zazdrościć, współczuję. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ö_ Re: Tkaniny IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 21:00 Nie udawaj to ty jestes !!!!!! Ty jestes chora!!! Ty stawiasz pytania i na nie odpowiadasz !!!!!!!!! home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Tkaniny 29.07.04, 21:36 > Ty stawiasz pytania i na nie odpowiadasz !!!!!!!!! Gdzie,na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Tkaniny 29.07.04, 21:03 b_bb napisała: > Popytaj w sklepach z tkaninami, może akurat będzie. > > P.S. Nie da się nie zauważyć, że masz wielbiciela. Co prawda chyba jest chory > psychicznie, ale zawsze to jeden wielbiciel więcej. ;) A pies-że go drapał... Richelieu miała anduu;-),fakt,że był fajniejszy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Tkaniny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:58 Ostatnio kupilam sobie taki materiał, tyle że zielony(na spódnice, ale taki bardzo sztywny) w zwykłym sklepie z tkaninami. Byłam w 3 takich sklepach i wszędzie mieli coś w tym stylu (najwięcej w kolorze czarnym i moro) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Tkaniny 29.07.04, 21:02 Gość portalu: JULKA napisał(a): > Ostatnio kupilam sobie taki materiał, tyle że zielony(na spódnice, ale taki > bardzo sztywny) w zwykłym sklepie z tkaninami. Byłam w 3 takich sklepach i > wszędzie mieli coś w tym stylu (najwięcej w kolorze czarnym i moro) Gdzie???Gdzie??? Bo ja byłam na Puławskiej 24 i mieli taką bawełnę tylko we wzorek niby-moro,tudzież delich khaki i szary,hehe Nie wiem też,czy jako indywidualna klientka mogę kupić niewiele materiału dla siebie w hurtowni tkanin. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Tkaniny 29.07.04, 21:10 O tej porze roku może być trudniej z grubym, czarnym materiałem, obawiam się. W sklepach z tkaninami towar dostosowują do pory roku, teraz pełno jest kwiatków, łączek itp, ale popytać nie zaszkodzi, może jak trafisz na sensowną sprzedawczynię, to poda Ci jakieś adresy hurtowni. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Tkaniny 29.07.04, 21:34 b_bb napisała: > O tej porze roku może być trudniej z grubym, czarnym materiałem, obawiam się. W > sklepach z tkaninami towar dostosowują do pory roku, teraz pełno jest kwiatków, > łączek itp, ale popytać nie zaszkodzi, może jak trafisz na sensowną > sprzedawczynię, to poda Ci jakieś adresy hurtowni. dzięki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Tkaniny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 08:27 Ale ja z Gdańska jestem, więc nic Ci po adresie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Tkaniny 30.07.04, 14:36 Gość portalu: JULKA napisał(a): > Ale ja z Gdańska jestem, więc nic Ci po adresie :) :-( pozdrawiam 3miasto Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Tkaniny 30.07.04, 14:42 kochanica.francuza napisała: > pozdrawiam 3miasto > a dziękuję przy okazji! i też pozdrawiam najpopularniejsza osobo na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Tkaniny 30.07.04, 15:05 fritzek napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > pozdrawiam 3miasto > > > > a dziękuję przy okazji! > i też pozdrawiam najpopularniejsza osobo na forum;) no nie???czyżbym zagrażała w tym względzie blinskiemu?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Tkaniny 30.07.04, 15:29 kochanica.francuza napisała: > no nie???czyżbym zagrażała w tym względzie blinskiemu?;-) > >no nie wiem ale blinski tak zagorzałych 'wielbicieli' jak ty,to chyba nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś