Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dżinsy do pary

31.07.04, 01:12
    A jakie dzinsy dla ciezarnych? Kocham je i nie wyobrazam sobie, abym przez
    cala ciaze ich nie nosila.
    Obserwuj wątek
      • Gość: huhu Re: Dżinsy do pary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 09:16
        najlepiej ze szmurkiem zamiast paska, szerokie w pasie
      • Gość: AnA Re: Dżinsy do pary IP: *.crowley.pl 04.08.04, 00:06
        a jesli ktos ma zarazem krotkie,grube nogi,duza pupe i wystajacy brzuch?? jakie
        spodnie powinien nosic?? albo moze wogole nie powinien sie pokazywac na ulicy
        zeby nie wzbudzac smiechu?? ja uwazam ze kazdy nosi to co lubi... wiekszosc sie
        nie zastanawia nad takimi szczegolami. jak sie cos podoba to sie idzie i
        kupuje. a jesli jest to rzecz bardzo pozadana to od razu sie wydaje,ze sie
        ladnie wyglada. tak to jest.
        • Gość: Domelka Re: Dżinsy do pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:44
          no tak ... nastepny problem to długie szczuple nogi ale tu : duze biodra
          niezbyt duza pupa ( praktyczny brak pośladków ) brzuszka równiez nie ma
          dobre na długosc nie sa dopasowane natomiast gdy juz sa dopasowane nie dopinaja
          sie na biodrach :(
      • Gość: Joan Re: Dżinsy do pary IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 04.08.04, 00:36
        Sprawdzaja sie tez dzinsowe spodnice z rozcieciami. Oczywiscie sznurek zamiast
        paska. Wlasnie nosze taka jedna, aczkolwiek w ciazy nie jestem :)
      • dominika8 Re: Dżinsy do pary 04.08.04, 11:30
        jestem w 5 miesiącu ciąży i mam 2 pary specjalnych dźinsów dla kobiet w ciąży.
        Jedne kupiłam w 5-10-15, mają podwyższany stan, zapinane z boku i są trochę
        elastyczne, a na póżniej kupiłam sobie większe, w Mothercare na wyprzedaży-z
        gumowanymi klinami z boku.
        Jakoś do spodni-ogrodniczek w ciąży nie mogę się przekonać;)
        a jak pisałam w innym poście-byłam wczoraj w Big Starze w wawie, w poszukiwaniu
        sukieneczki dżinsowej z Avanti, i obsługa w ogóle na oczy ich nie widziała,
        wkurzyłam się. Ktoś napisał, że to podobno kolekcja z minionego lata, więc po
        co pokazują i ludzi denerwują!!
      • Gość: małgo Re: Dżinsy do pary IP: *.compower.pl 04.08.04, 13:02
        W ciązy nosiłam bardzo niskie biodrówki ,duzo ponizej brzuszka z tym ze jestem
        osobą drobną i moj brzuszek nie był wielki.
      • Gość: zan Re: Dżinsy do pary IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.04, 21:58
        nie zgadzam sie z opinia, ze kieszenie wyszczuplaja optycznie! waskie biodra
        wygladaja najgorzej w spodniach bez kieszeni z tylu! wtedy dopiero chlopieca
        sylwetka jest wyszczuplona na calego!!!
      • Gość: NERW Re: Dżinsy do pary IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 22.08.04, 17:27
        Chciałabym dowiedzieć się mniej więcej o cenach marek wrangler i Levi's. Są to
        wzoroe jakościowo jeansy , ale jednak bardzo drogie. Czy można znaleźć jakieś
        godne poswięcenia przeceny w tym czasie??
        • monami_1979 Re: Dżinsy do pary 10.04.05, 10:20
          nie wiem jakie są ceny Wranglera, ale w Levi'sie kształtują się one w
          przedziale 200-300 zł. Ja wypatrzyłam sobie spodnie za 269 zł, ale czekam na
          jakieś przeceny, wtedy można kupić spodnie do 200zł.
      • Gość: Aśka Re: Dżinsy do pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:31
        Żadna z tych sylwetek nie pasuje do mojej.Jakie dżinsy mam więc nosić? Jestem
        szczupła, średniego wzrostu i nie zbyt duże biodra. :-)
        • Gość: @@@ Re: Dżinsy do pary IP: 193.95.186.* 04.10.04, 16:11
          tn artykul jest do du..!!! mowia czego nie nosic, ale moze tak podac przyklady
          co zalozyc ze zdjeciami a nie takie rysuneczki osmieszajace sylwetke!!! i
          jeszcze temat niewyczerany!!! partactwo jednym slowem
          • Gość: @@@ Re: Dżinsy do pary IP: 193.95.186.* 04.10.04, 16:17
            zwracam honor! nie kliknelam na link
            ale i tak troche za malo na ten temat powinno byc cos wiecej bo typow sylwetek
            jest wiecej
      • Gość: ciekawska Re: Dżinsy do pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:15
        a jakie dzinsy gdy jest sie bardzo szczyplym , jednak nie majacej chlopiecej
        sylwetki??
      • Gość: edmonton Re: Dżinsy do pary IP: *.abhsia.telus.net 10.04.05, 02:28
        Aja uwielbiam na dole poszerzane jeansy, wspaniale podkreslaja figure.
      • Gość: gio Re: Dżinsy do pary IP: 153.19.192.* 16.05.05, 13:27
        a co dla dlugisz szczuplych nog?dla niewystajacego brzucha i nie zbyt duzej
        pupy?ludzie a co dla mnie?
      • Gość: gio Re: Dżinsy do pary IP: 153.19.192.* 16.05.05, 13:27
        a co dla dlugisz szczuplych nog?dla niewystajacego brzucha i nie zbyt duzej
        pupy?ludzie a co dla mnie?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka