nalewka1 31.07.04, 01:12 A jakie dzinsy dla ciezarnych? Kocham je i nie wyobrazam sobie, abym przez cala ciaze ich nie nosila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: huhu Re: Dżinsy do pary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 09:16 najlepiej ze szmurkiem zamiast paska, szerokie w pasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnA Re: Dżinsy do pary IP: *.crowley.pl 04.08.04, 00:06 a jesli ktos ma zarazem krotkie,grube nogi,duza pupe i wystajacy brzuch?? jakie spodnie powinien nosic?? albo moze wogole nie powinien sie pokazywac na ulicy zeby nie wzbudzac smiechu?? ja uwazam ze kazdy nosi to co lubi... wiekszosc sie nie zastanawia nad takimi szczegolami. jak sie cos podoba to sie idzie i kupuje. a jesli jest to rzecz bardzo pozadana to od razu sie wydaje,ze sie ladnie wyglada. tak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domelka Re: Dżinsy do pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:44 no tak ... nastepny problem to długie szczuple nogi ale tu : duze biodra niezbyt duza pupa ( praktyczny brak pośladków ) brzuszka równiez nie ma dobre na długosc nie sa dopasowane natomiast gdy juz sa dopasowane nie dopinaja sie na biodrach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joan Re: Dżinsy do pary IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 04.08.04, 00:36 Sprawdzaja sie tez dzinsowe spodnice z rozcieciami. Oczywiscie sznurek zamiast paska. Wlasnie nosze taka jedna, aczkolwiek w ciazy nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Dżinsy do pary 04.08.04, 11:30 jestem w 5 miesiącu ciąży i mam 2 pary specjalnych dźinsów dla kobiet w ciąży. Jedne kupiłam w 5-10-15, mają podwyższany stan, zapinane z boku i są trochę elastyczne, a na póżniej kupiłam sobie większe, w Mothercare na wyprzedaży-z gumowanymi klinami z boku. Jakoś do spodni-ogrodniczek w ciąży nie mogę się przekonać;) a jak pisałam w innym poście-byłam wczoraj w Big Starze w wawie, w poszukiwaniu sukieneczki dżinsowej z Avanti, i obsługa w ogóle na oczy ich nie widziała, wkurzyłam się. Ktoś napisał, że to podobno kolekcja z minionego lata, więc po co pokazują i ludzi denerwują!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Dżinsy do pary IP: *.compower.pl 04.08.04, 13:02 W ciązy nosiłam bardzo niskie biodrówki ,duzo ponizej brzuszka z tym ze jestem osobą drobną i moj brzuszek nie był wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zan Re: Dżinsy do pary IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.04, 21:58 nie zgadzam sie z opinia, ze kieszenie wyszczuplaja optycznie! waskie biodra wygladaja najgorzej w spodniach bez kieszeni z tylu! wtedy dopiero chlopieca sylwetka jest wyszczuplona na calego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NERW Re: Dżinsy do pary IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 22.08.04, 17:27 Chciałabym dowiedzieć się mniej więcej o cenach marek wrangler i Levi's. Są to wzoroe jakościowo jeansy , ale jednak bardzo drogie. Czy można znaleźć jakieś godne poswięcenia przeceny w tym czasie?? Odpowiedz Link Zgłoś
monami_1979 Re: Dżinsy do pary 10.04.05, 10:20 nie wiem jakie są ceny Wranglera, ale w Levi'sie kształtują się one w przedziale 200-300 zł. Ja wypatrzyłam sobie spodnie za 269 zł, ale czekam na jakieś przeceny, wtedy można kupić spodnie do 200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Dżinsy do pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:31 Żadna z tych sylwetek nie pasuje do mojej.Jakie dżinsy mam więc nosić? Jestem szczupła, średniego wzrostu i nie zbyt duże biodra. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Dżinsy do pary IP: 193.95.186.* 04.10.04, 16:11 tn artykul jest do du..!!! mowia czego nie nosic, ale moze tak podac przyklady co zalozyc ze zdjeciami a nie takie rysuneczki osmieszajace sylwetke!!! i jeszcze temat niewyczerany!!! partactwo jednym slowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Dżinsy do pary IP: 193.95.186.* 04.10.04, 16:17 zwracam honor! nie kliknelam na link ale i tak troche za malo na ten temat powinno byc cos wiecej bo typow sylwetek jest wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Dżinsy do pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:15 a jakie dzinsy gdy jest sie bardzo szczyplym , jednak nie majacej chlopiecej sylwetki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmonton Re: Dżinsy do pary IP: *.abhsia.telus.net 10.04.05, 02:28 Aja uwielbiam na dole poszerzane jeansy, wspaniale podkreslaja figure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: Dżinsy do pary IP: 153.19.192.* 16.05.05, 13:27 a co dla dlugisz szczuplych nog?dla niewystajacego brzucha i nie zbyt duzej pupy?ludzie a co dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Re: Dżinsy do pary IP: 153.19.192.* 16.05.05, 13:27 a co dla dlugisz szczuplych nog?dla niewystajacego brzucha i nie zbyt duzej pupy?ludzie a co dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś