Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.zamosc.mm.pl 08.08.04, 21:24
    Chciała bym sie dowiedzieć co o nim sądzicie i o dziewczynach grających na
    nim. Nie piszcie mi, że powinnam zadać to pytanie na forum muzyka ponieważ
    chciałabym sie dowiedzieć co forumowiczki "mody" myślą na ten temat :)
    Obserwuj wątek
      • kochanica.francuza Re: klarnet 08.08.04, 21:26
        Gość portalu: Gosiaczek napisał(a):

> Chciała bym sie dowiedzieć co o nim sądzicie i o dziewczynach grających na
        > nim. Nie piszcie mi, że powinnam zadać to pytanie na forum muzyka ponieważ
        > chciałabym sie dowiedzieć co forumowiczki "mody" myślą na ten temat :)

Zazdroszczę im,bo są spełnionymi artystkami. Podobnie jak grającym na wszystkim
        innym.
      • lunalovelight Re: klarnet 08.08.04, 21:32
        lubie brzmienie klarnetu. kto na nim gra, nie ma znaczenia, byle gral dobrze.
      • enixx Re: klarnet 09.08.04, 00:18
        Gość portalu: Gosiaczek napisał(a):
        > Chciała bym sie dowiedzieć co o nim sądzicie i o dziewczynach grających na
        > nim.

Nie znam nikogo, kto gra na klarnecie, wiec nie sadze NIC.
      • Gość: inezja Re: klarnet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:45
        Ja ci odpowiem bo jestem studentką AMuz.-klarnety są COOL,sama uwielbiam ten
        instrument i uważam, że jeśli dziewczyna ma na tyle siły w przeponie-niech gra.
        Skończyły się już czasy instrumentów wyłącznie męskich-osobiście znałam kilka
        puzonistek,klarnecistek,trębaczek i jedną kontrabasistkę (co prawda z Austrii).
        Pozdrawiam!!!
        • Gość: sharon.kam Re: klarnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 22:19
          jestem klarnecistką, więc pewnie nie będę obiektywna. Zresztą - po co tu
          obiektywizm. Klarnet jest obok wiolonczeli najpiękniejszym i najbardziej
          seksownym instrumentem, jest bardzo kobiecy, nie to co np. puzon:) Poza tym
          ładnie komponuje się z czarnym strojem:)) Hm...tyle o klarnecie mogę napisać w
          forum o modzie.
          Konkluzja? Nie ważne kto gra, ale jak gra.
          • Gość: Aska Re: klarnet i wiolonczela IP: *.zamosc.mm.pl 09.08.04, 22:29
            Z tą wiolonczelą to sie z tobą zgadzam w stu procentach, bo sama gram na
            wiolonczeli :)
          • inezja21 Re: klarnet 10.08.04, 10:24
            Gość portalu: sharon.kam napisał(a):

> jestem klarnecistką, więc pewnie nie będę obiektywna. Zresztą - po co tu
            > obiektywizm. Klarnet jest obok wiolonczeli najpiękniejszym i najbardziej
            > seksownym instrumentem, jest bardzo kobiecy, nie to co np. puzon:) Poza tym
            > ładnie komponuje się z czarnym strojem:)) Hm...tyle o klarnecie mogę napisać
            w
            > forum o modzie.

Puzon też może być interesujący, to zalezy od dziewczyny która na nim gra!!!
            > Konkluzja? Nie ważne kto gra, ale jak gra.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka