Gość: talcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:01 Jakie perfumy waszym zdaniem najlepiej pachną???Moim zdanie najpiekniejsze sa Dolce&Gabbana "Light Blue" i Hugo Boss "Deep Red" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szafa.bojowa Re: Perfumy 25.08.04, 14:39 ten temat bardzio czesto gosci na fu, ale mi sie z tych tanszych podoba Puma Jamaica- bardziej mlodzezowy zapach, a z tych drozszych Léau D´Issey Issey Miyake. Chociaz to ostatnie wg niektorych smierdzi. Ja nie wiem, w ktorym miejscu?? No ale De gustibus non est disputantum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Perfumy IP: 212.160.106.* 25.08.04, 14:51 Chyba ze dwa takie wątki są na URODZIE... Ale jak juz pytasz: Contradiction CK L'eau par Kenzo Time for pleasure VERSACE Island Kiss ESCADA Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Perfumy 25.08.04, 14:53 no wlasnie, na urodzie w cholere jest takich watkow... co nie znaczy, ze sie nie wypowiem ;) dalimania - salvador dali island kiss - escada poison - dior jungle elephant - kenzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Perfumy IP: 212.160.106.* 25.08.04, 15:19 Wyjątkowo mnie męczą te perfumy. Trzeba mieć dużo odwagi żeby ich używać. Są makabrycznie ciężkie. Jeszcze we flakonie cos mi się w nich podoba, ale nie spotkałam osoby, która by je dobrze na sobie nosiła. Może jesteś pierwsza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Perfumy 25.08.04, 15:22 kurcze, mi sie wlasnie wydawaly takie delikatne, na lato:) ale jeśli angel jest dla ciebie ciężki, to co myślisz o kashmirze DK? to dla mnie są perfumy dla wyjątkowych kobiet i na wyjątkowe chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Perfumy IP: 212.160.106.* 25.08.04, 15:23 Patrz : opinia o ANGEL :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Perfumy IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 25.08.04, 17:35 Ligt Blue D&G Jamajca Puma DKNY Tommy Girl TH J'adore CHD Emporio Femme GA Contradiction CK Good life Davidoff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Perfumy IP: 195.117.187.* 25.08.04, 19:15 Envy GUCCI Chance CHANEL Chanson d'Eau i inne z tej seri Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Perfumy 25.08.04, 20:13 tez envy mania armani gucci rush 2 esencia de duende mont blanc presence light blue..nie wiem co z nich wyjatkowego, ladne, ale..-podobnie jak niektore osoby nie rozumiem ich fenomenu Odpowiedz Link Zgłoś