koperrek 02.09.04, 12:11 Mam pytanie. Czy ktos zamawial moze ubrania z internetowej strony 3suisses? Czy oni dostarczaja rzeczy poza Francje? Z moim francuskim raczej kiepsko.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: 3suisses.fr IP: 217.98.107.* 02.09.04, 13:43 przecież w kioskach można kupić ich katalog, więc chyba nie przesyłają katalogów do Polaski tylko do oglądania z drugiej strony, masz Ty koperrko determinację, ceny tam są astronomiczne Odpowiedz Link Zgłoś
koperrek Re: 3suisses.fr 02.09.04, 13:53 Jest katalog w kioskach????? Szczerze mowiac w kilkunastu kioskach powiedzieli mi ze juz od 2 lat nie ma... A co do determinacji to mam rzeczywiscie.. na dwie sukienki. MUSZE JE MIEC! Odpowiedz Link Zgłoś
k3ffy Re: 3suisses.fr 02.09.04, 13:55 Ja również zostałam poinformowana, że firma wycofała się z Polski i nigdzie nie dostaję już ich katalogów. A szkoda, bo chętnie je kupowałam (choć raczej, żeby pomaszerować z nimi do krawcowej niż robić zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: 3suisses.fr 02.09.04, 13:58 Ja dwa razy się skusiłam i nie byłam zachwycona. Za taką cenę mogliby utrzymywać jakość i normalną rozmiarówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
penelope_75 Re: 3suisses.fr 02.09.04, 14:13 kiedys, kilka lat temu kupiłam u nich top. eee, straszna ścierka a nie top :( drugiej przesyłki juz nie odebrałam, bo bałam się kolejnego rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
k3ffy Re: 3suisses.fr 02.09.04, 14:13 Przejrzałam stronkę. Większość tych sukienek (a w każdym razie identyczne zdjęcia) widziałam w katalogu Freemans, a oni prowadzą sprzedaż na Polskę. Pojawiały się również na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: 3suisses.fr 02.09.04, 15:11 3 Suisses chyba już sie wycofało z Poslki. Mieli porąbane ceny na rzeczy dostępne normalnie w sklepach, więc nikt u nich nie kupował:) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: 3suisses.fr 03.09.04, 13:27 Od kilku lat nie ma juz 3suisses w Polsce, z tego, co ja wiem. Natomiast ja osobiście razem z moja mamą sksiłyśmy sie na parę bluzek - są super, naprawde ładne i eleganckie i do dziś nosze je tylko na szczególne okazje:) Odpowiedz Link Zgłoś