kochanica.francuza 03.09.04, 14:37 Nie mam pończoch i mieć nie będę. Kto jeszcze tak ma,niech się dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Info dla fetyszysty 03.09.04, 15:02 Mam czy nie mam - moja sprawa a nie jakiegoś młodego onanisty. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Info dla fetyszysty 03.09.04, 15:09 papryczka_ag napisała: > Mam czy nie mam - moja sprawa a nie jakiegoś młodego onanisty. Też może być.:-).Podrzucam wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Info dla fetyszysty 03.09.04, 15:11 Nazywam się papryczka i nie mam 12 lat... Pokaż rodzicom jak wykorzystujesz swój komunijny prezent - komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Info dla fetyszysty IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:23 no tak wy gadacie same ciekawe rzeczy skad wiecie ile mam lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Info dla fetyszysty 03.09.04, 15:29 Gość portalu: ciekawski napisał(a): > no tak wy gadacie same ciekawe rzeczy skad wiecie ile mam lat?? To widać. W metryce możesz mieć nawet 58, ale mentalnie jesteś chłopczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Info dla fetyszysty IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:34 a wiec ty nawet mnie widzisz zaraz sie dowiem ze ktoras z was mnie zna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunee Re: Info dla fetyszysty IP: 65.110.6.* 03.09.04, 15:47 a to co ? wy kobiety jestescie glupie fetyszystki www.pantyhosexperience.com/viewtopic.php?t=3342 Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Info dla fetyszysty 03.09.04, 15:49 Hehe, ja tez nie mam a nawet gdybym miała to i tak nikomu nic do tego... Faceci mają o nas dziwne wyobrażenie (niektórzy).Wydaje im się że my nosimy wyłącznie stringi, wyłącznie ponczochy (najlepiej kabaretki),które nam widac spod rozciętej i półd... mini, do tego szpilki i stanik koronkowy, z push-upem, wydekoltowana bluzkę i Bóg wie co jeszcze. I że tylko takie pojawią się na forum moda. A na dodatek, wiedzą rózni zboczeńcy, żemożna na tym forum spotkac wiele kobiet i stąd te wszystkie posty - ja nawet nie wiem, czy to nie zgraja zboczeńców z róznymi komputerami i nickami.Eeeeeeech. Trzeba zacząc bojkotowac wszystkie te watki. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Info dla fetyszysty 04.09.04, 09:44 a mi się od dawna wydaje, że takiej jaką tu opisałaś nie ma ni jednej na tym forum.. nawet zbliżonej do tego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Info dla fetyszysty 04.09.04, 12:52 Toż ja wiem o tym!!! Ale poza tobą inni faceci chyba nie wiedzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Info dla fetyszysty 04.09.04, 14:04 a trochę szkoda że nie ma.. w sumie miło by było porozprawiać o ubraniowych fetyszach nie będąc nazywanym 'zboczeńcem' czy czytać co jakiś czas 'bo normalni faceci to..':) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glup Re: Info dla fetyszysty IP: 65.110.6.* 03.09.04, 16:01 to wy kobiety jestescie chore fetyszystki co robicie na tych zdjeciach wy chore baby www.pantyhosexperience.com/viewtopic.php?t=2384 naprawde jestescie chore Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Info dla fetyszysty 03.09.04, 16:08 Chciałabym zaznaczyć, że to nie my... Nie porównujcie nas do jakichś dziwnych kobiet, tak jak my was do normalnych mężczyzn nie porównujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Info dla fetyszysty 03.09.04, 21:38 papryczka_ag napisała: > Chciałabym zaznaczyć, że to nie my... Nie porównujcie nas do jakichś dziwnych > kobiet, tak jak my was do normalnych mężczyzn nie porównujemy... Chciałam zaznaczyć,że te zdjęcia są robione z myślą o odbiorcach FETYSZYSTACH-FACETACH,a nie dla przyjemności modelek... Odpowiedz Link Zgłoś