Gość: agga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 18:13 co sadzisz?jak Ci sie podoba?"miasto kobiet'-jak dla mnie fajne,ale Horodyńska...dajcie spokój...co za pustota:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 15:28 wlasnie ogladalam ten program. uwazam ze te trzy panny prowadzace to chyba z jakiejs rodziny wlasciciela stacji bo sa okropne!! a jak beznadziejnie ubrane, o je.... . a ta horodynska? ogladalam jakas gadke o tancu a potem nauke dwu podstawowych krokow, ona nawet nie potrafila tego powtorzyc!! taka tępa!! no i za ladna tez nie jest jak i jej dwie kolezanki prowadzace. a no i na smierc bym zapomniala o panie Jacykow, a moze pani? bo to przeciez taaaki pedal ze wstyd takich w telewizji pokazywac.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: TVN Style IP: 212.56.240.* 04.09.04, 15:51 Rogalska moze nie jestes ładna, ale za to madra i umie prowadzic dyskusje..natomiast Horodynska? ładna..ale na odległosc widac ze pusta:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mankalita Re: TVN Style 04.09.04, 16:57 A ja uważam, że Horodyńska jest paskudna (twarz), ale inteligentna i na pewno nie pusta (wnioskuję to po kilku wywiadach z nią). Niestety formuła miasta kobiet nie zakłada, by panie prowadzące popisywały się swoją inteligencją. Program jest beznadziejny, maksymalnie sztuczny, wymuszony i aż męczy oglądanie tych pseudospontanicznych, radosnych wypowiedzi i okrzyków prowadzących pań. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: TVN Style 04.09.04, 17:25 mankalita napisała: > A ja uważam, że Horodyńska jest paskudna (twarz), ale inteligentna i na pewno > nie pusta (wnioskuję to po kilku wywiadach z nią) O urodzie Horodyńskiej dyskutować nie będę, kwestia gustu... Ale nie wiem czy inteligentną i "nie pustą" można określić kobietę, która w jakimś kolorowym czasopiśmie dla kobiet mówi, że chciała by być matką ale raczej nie zdecyduje się na normalne zajście w ciąże i poród bo to zepsuło by jej figurę, która jest tak istotna w branży w której się obraca.... Ot to tylko jeden przykład jej inteligencji który można wywnioskować z wywiadów. Przecież jej pustota jest aż nadmiernie uderzająca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: TVN Style IP: 195.117.187.* 04.09.04, 18:30 Ale nie wiem czy inteligentną i "nie pustą" można określić kobietę, która w jakimś kolorowym > czasopiśmie dla kobiet mówi, że chciała by być matką ale raczej nie zdecyduje > się na normalne zajście w ciąże i poród bo to zepsuło by jej figurę, która jest > tak istotna w branży w której się obraca.... Ot to tylko jeden przykład jej > inteligencji który można wywnioskować z wywiadów. Jaki to ma związek z jej inteligencją? Czy użyła jakiejś nieprawidłowej składni, powiedziała, że stolicją Francji jest Londyn, albo przyznała się, że jej ulubionymi książkami są Harlequiny? Nie, z jej powyższej wypowiedzi możemy co najwyżej wywnioskować, że jest próżna, zależy jej na pracy i popularności i duże znaczenie ma dla niej wygląd. Ale nie jestem w stanie stwierdzić, na podstawie tego jednego zdania, czy jest inteligentna, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: TVN Style 05.09.04, 11:31 Jeśli była by inteligentna to w wywiadzie do gazety nie wygadywałaby takich bredni na podstawie których można ją posądzić o bezgraniczną próżność, bo to chyba też nie wpływa pozytywnie na jej wizerunek, który sądzę w branży też by się jej przydał Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: TVN Style 05.09.04, 11:34 Gość portalu: anka napisał(a): Czy użyła jakiejś nieprawidłowej > składni, powiedziała, że stolicją Francji jest Londyn, albo przyznała się, że > jej ulubionymi książkami są Harlequiny? Jeśli by użyła nieprawidłowej składni to gazeta napewno by to skorygowała. O ulubione książki nikt się jej nie pytał, z geografi też nie zadawali pytań, więc na tym polu na szczęście nie miała się okazji wykazać. Pytano tylko na temat macierzyństwa i Horodyńska wykazała swoją mądrość w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: TVN Style 05.09.04, 17:28 Juz tak niesmialo wtrace, ze inteligencja nie musi isc w parze z wyksztalceniem (to tak a propos pytan np z geografii). W przypadku wysokiego IQ i EQ - ta druga - konkretnie tutaj - pomocna bardziej niz sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: TVN Style IP: *.tvkgsm.net / 195.205.187.* 05.09.04, 20:32 tez nie widze zwiazku z inteligencja. nie kazda kobieta musi chciec miec dzieci, to ze ktoras nie chce miec, to nie jest zaden grzech ani zbrodnia, a jedynie kwestia wyboru i wolnej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: TVN Style 06.09.04, 12:43 Nie chodzi o to, że ona nie chce miec dzieci (bo to akurat faktycznei nie ma nic wspólnego z inteligencją). Ona akurat w wywiadzie mówiła że chce, ale boi się ze ciąża jej figurkę zepsuje. Więc skoro tak, to niech poszuka w kapuście albo niech bocian jej przyniesie. Chodzi mi o to że daje pokaz swojej głupoty mówiąc o tym publicznie. Wyjaśniałam to juz powyżej, jednak czytanie ze zrozumieniem tekstu jest widać sztuką wciąz trudną do opanowania dla niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
mankalita Re: TVN Style 08.09.04, 18:14 Wiekszość kobiet boi się o swoją figurę, biorąc pod uwagę nie tylko takie zagrozenia jak ciąża (która rzeczywiście figure może zepsuć) ale i starzenie się. Uważasz zatem, że te wszystkie kobiety, które umartwiają się o swoją figurę są głupie i nieinteligentne? Nie znam kobiety, która będąc w ciąży choć raz nie napomknęła o tym, że jest gruba i że boi się, że po porodzie nie zdoła wrócić do dawnej figury. >Chodzi mi o to że daje pokaz swojej głupoty > mówiąc o tym publicznie. Inteligentnie wg ciebie zachowa sie osoba która prywatnie myśli co innego a publicznie mówi co innego? Jest szczera, co w tym głupiego? A próżność to naturalna cecha, szczególnie wśród kobiet (bo niby skąd to forum?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juss Re: TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 16:59 natomiast Wy na pewno jestescie piekne , zgrabne i inteligentne ; i pewnie niedoceniane; zal mi Was, typowe zakompleksione Poleczki , nastawione na krytyke wszystkich i wszystkiego ; wyluzujcie troche Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: TVN Style 04.09.04, 17:37 Gość portalu: juss napisał(a): > natomiast Wy na pewno jestescie piekne , zgrabne i inteligentne ; i pewnie > niedoceniane; zal mi Was, typowe zakompleksione Poleczki , nastawione na > krytyke wszystkich i wszystkiego ; wyluzujcie troche No, juss, jestem pod wrażeniem! To się nazywa konstruktywna krytyka! W przeciwieństwie do piszących wyżej dziewczyn użyłaś znakomitych argumentów. Jesteś psychologiem, prawda? "Zakompleksione Poleczki"- brawo! Gratuluję doskonałej znajomości polskiego, bo rozumiem, że nie jesteś Polką. Szlachetna juss, która nigdy nie skalała się krytykowaniem czegokolwiek lub kogokolwiek. P.S. Wyluzuj, juss, forum jest po to, by między innymi krytykować to, co się nam nie podoba w zastanej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 18:46 nie rozumiem cie! kazdy ma prawo pisac ze mu sie cos nie podoba! i ja tez napisalam! nie uwazam sie za zakompleksioną, po prostu chcialabym ogladac w polskiej tv cos porzadnego a nie takie ..... panny ani ladne ani za mądre! i ot tyle! a wg. ciebie juss mam piać z zachwytu nad wszystkim abyś mnie nie nazwała jednym chodzącym komplexem którym nie jestem?? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: TVN Style 04.09.04, 19:58 nie oglądam tego... Szkoda mi czasu na duperele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: TVN Style IP: *.elk.mm.pl 05.09.04, 20:53 Nie mam tak krytycznego zdania o 3 skrytykowanych paniach,program oglądam od czasu do czasu (jak ćwiczę na rowerku).Śmieszy mnie za to program "Musisz to mieć":to namaszczenie z wybieraniem ciuchów(bardzo drogich i często wątpliwej urody,jednak niewątpliwej firmowej metce),potem filozoficzne dywagacje pani Jagi Hupało nad fryzurą (jest fryzjerką i ma po prostu porządnie uczesać,a nie dorabiać myśl głęboką do czesania).Najfajniejszy był program,kiedy to 2 panny prezentowały na basenie modne stroje kąpielowe,jedna z nich była najprawdziwszą anorektyczką,żal było patrzeć na te okrutnie kościste biodra i ramionka.Sama stacja jednak się rozwija i może sprawić,że kobiety chętnie będą ją oglądać,chociaż zagorzałą fanką raczej nie zostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: TVN Style IP: 212.160.106.* 06.09.04, 13:01 Dla mnie koszmarek TV... A Horodyńska jest dla mnie poniżej wszelkiej krytyki. Nie dość, że intelektu brakuje to urody też - owszem zgrabna ale twarz wyjątkowo mi nie pasuje. Poziom inteligencji prowadzonych tam rozmów doprowadził mnie do paroksyzmów rozpaczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: TVN Style 10.09.04, 21:03 tak rozreklamowałyście tę cudowną stację ;-) że wczoraj całą godzine oglądałam! I chyba wystarczy mi to do końca życia :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia Re: TVN Style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 14:52 Wypowiadałam się już na ten temat na forum uroda(tam również jest podobny wątek).Według mnie Horodyńska jest najbardziej inteligentną prowadzacą spośród trzech Pań.Jej pytania i wypowiedzi są przemyślane,czego nie można powiedzieć np.o Marzenie Rogalskiej,która to wtrąca się w kwestie innych i nierzadko przerywa wypowiedzi gości w sposób,który raczej trudno nazwać eleganckim(w dodatku robi baaardzo dziwne rzeczy z ustami).Poza tym wybaczcie drogie Dziewczyny,ale gdyby Horodyńska rzeczywiście była takim potworkiem jak to tutaj przedstawiacie,to kariery modelki by raczej nie zrobiła.A co do inteligencji?Z tego co wiem jest absolwentką socjologii UJ w trakcie doktoryzacji,a do tego pewne predyspozycje intelektualne są potrzebne,prawda?Sądzę,że większość obraźliwych opinii na jej temat jest wynikiem Waszej kobiecej zawiści i zazdrości,bo dlaczego najwięcej dostaje się najładniejszej i najzgrabniejszej z pań prowadzących?:)Poza tym zalecam Wam troszeczkę pomyśleć nad doborem słów jakich tu używacie do opisu Horodyńskiej,bo jest to jednak forum publiczne i ona również może to czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: TVN Style 11.09.04, 15:02 to że zrobiła (jako taką) karierę modelki wskazuje właśnie na to, że nie może być zbyt piękna. przecież jakie są modelki każdy widzi - można wiele o nich powiedzić, ale na pewno nie to że są ładne. tak w ogóle to twój post wydaje mi się prowokacją - w końcu co to za argumenty że ona to forum może czytać? albo powtarzający się do usranej śmierci motyw zazdrośći i zawiśći; tak jakby był jedynym możliwym powodem wygłaszania niepochlebnych opinii. już mnie to irytuje, zmieńcie płytę i wrzućcie jakieś sensowniejsze argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś