Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 18:13
    co sadzisz?jak Ci sie podoba?"miasto kobiet'-jak dla mnie fajne,ale
    Horodyńska...dajcie spokój...co za pustota:)
    Obserwuj wątek
      • diastema Re: TVN Style 03.09.04, 18:30
        program jest beznadziejny:)
        • Gość: majka Re: TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 15:28
          wlasnie ogladalam ten program. uwazam ze te trzy panny prowadzace to chyba z
          jakiejs rodziny wlasciciela stacji bo sa okropne!! a jak beznadziejnie ubrane, o
          je.... . a ta horodynska? ogladalam jakas gadke o tancu a potem nauke dwu
          podstawowych krokow, ona nawet nie potrafila tego powtorzyc!! taka tępa!! no i
          za ladna tez nie jest jak i jej dwie kolezanki prowadzace. a no i na smierc bym
          zapomniala o panie Jacykow, a moze pani? bo to przeciez taaaki pedal ze wstyd
          takich w telewizji pokazywac.... pozdrawiam
          • Gość: ola Re: TVN Style IP: 212.56.240.* 04.09.04, 15:51
            Rogalska moze nie jestes ładna, ale za to madra i umie prowadzic
            dyskusje..natomiast Horodynska? ładna..ale na odległosc widac ze pusta:/
            • mankalita Re: TVN Style 04.09.04, 16:57
              A ja uważam, że Horodyńska jest paskudna (twarz), ale inteligentna i na pewno
              nie pusta (wnioskuję to po kilku wywiadach z nią). Niestety formuła miasta
              kobiet nie zakłada, by panie prowadzące popisywały się swoją inteligencją.
              Program jest beznadziejny, maksymalnie sztuczny, wymuszony i aż męczy oglądanie
              tych pseudospontanicznych, radosnych wypowiedzi i okrzyków prowadzących pań.
              • ruda_80 Re: TVN Style 04.09.04, 17:25
                mankalita napisała:

> A ja uważam, że Horodyńska jest paskudna (twarz), ale inteligentna i na pewno
                > nie pusta (wnioskuję to po kilku wywiadach z nią)

O urodzie Horodyńskiej dyskutować nie będę, kwestia gustu... Ale nie wiem czy
                inteligentną i "nie pustą" można określić kobietę, która w jakimś kolorowym
                czasopiśmie dla kobiet mówi, że chciała by być matką ale raczej nie zdecyduje
                się na normalne zajście w ciąże i poród bo to zepsuło by jej figurę, która jest
                tak istotna w branży w której się obraca.... Ot to tylko jeden przykład jej
                inteligencji który można wywnioskować z wywiadów. Przecież jej pustota jest aż
                nadmiernie uderzająca
                • Gość: anka Re: TVN Style IP: 195.117.187.* 04.09.04, 18:30
                  Ale nie wiem czy inteligentną i "nie pustą" można określić kobietę, która w
                  jakimś kolorowym
                  > czasopiśmie dla kobiet mówi, że chciała by być matką ale raczej nie zdecyduje
                  > się na normalne zajście w ciąże i poród bo to zepsuło by jej figurę, która
                  jest
                  > tak istotna w branży w której się obraca.... Ot to tylko jeden przykład jej
                  > inteligencji który można wywnioskować z wywiadów.

Jaki to ma związek z jej inteligencją? Czy użyła jakiejś nieprawidłowej
                  składni, powiedziała, że stolicją Francji jest Londyn, albo przyznała się, że
                  jej ulubionymi książkami są Harlequiny? Nie, z jej powyższej wypowiedzi możemy
                  co najwyżej wywnioskować, że jest próżna, zależy jej na pracy i popularności i
                  duże znaczenie ma dla niej wygląd. Ale nie jestem w stanie stwierdzić, na
                  podstawie tego jednego zdania, czy jest inteligentna, czy nie.
                  • ruda_80 Re: TVN Style 05.09.04, 11:31
                    Jeśli była by inteligentna to w wywiadzie do gazety nie wygadywałaby takich
                    bredni na podstawie których można ją posądzić o bezgraniczną próżność, bo to
                    chyba też nie wpływa pozytywnie na jej wizerunek, który sądzę w branży też by
                    się jej przydał
                  • ruda_80 Re: TVN Style 05.09.04, 11:34
                    Gość portalu: anka napisał(a):
                    Czy użyła jakiejś nieprawidłowej
                    > składni, powiedziała, że stolicją Francji jest Londyn, albo przyznała się, że
                    > jej ulubionymi książkami są Harlequiny?

Jeśli by użyła nieprawidłowej składni to gazeta napewno by to skorygowała. O
                    ulubione książki nikt się jej nie pytał, z geografi też nie zadawali pytań,
                    więc na tym polu na szczęście nie miała się okazji wykazać. Pytano tylko na
                    temat macierzyństwa i Horodyńska wykazała swoją mądrość w tej kwestii
                    • sublustris Re: TVN Style 05.09.04, 17:28
                      Juz tak niesmialo wtrace, ze inteligencja nie musi isc w parze z wyksztalceniem
                      (to tak a propos pytan np z geografii). W przypadku wysokiego IQ i EQ - ta
                      druga - konkretnie tutaj - pomocna bardziej niz sie wydaje.
                • Gość: eve Re: TVN Style IP: *.tvkgsm.net / 195.205.187.* 05.09.04, 20:32
                  tez nie widze zwiazku z inteligencja. nie kazda kobieta musi chciec miec
                  dzieci, to ze ktoras nie chce miec, to nie jest zaden grzech ani zbrodnia, a
                  jedynie kwestia wyboru i wolnej woli.
                  • ruda_80 Re: TVN Style 06.09.04, 12:43
                    Nie chodzi o to, że ona nie chce miec dzieci (bo to akurat faktycznei nie ma
                    nic wspólnego z inteligencją). Ona akurat w wywiadzie mówiła że chce, ale boi
                    się ze ciąża jej figurkę zepsuje. Więc skoro tak, to niech poszuka w kapuście
                    albo niech bocian jej przyniesie. Chodzi mi o to że daje pokaz swojej głupoty
                    mówiąc o tym publicznie. Wyjaśniałam to juz powyżej, jednak czytanie ze
                    zrozumieniem tekstu jest widać sztuką wciąz trudną do opanowania dla niektórych.
                    • mankalita Re: TVN Style 08.09.04, 18:14
                      Wiekszość kobiet boi się o swoją figurę, biorąc pod uwagę nie tylko takie
                      zagrozenia jak ciąża (która rzeczywiście figure może zepsuć) ale i starzenie
                      się. Uważasz zatem, że te wszystkie kobiety, które umartwiają się o swoją
                      figurę są głupie i nieinteligentne? Nie znam kobiety, która będąc w ciąży choć
                      raz nie napomknęła o tym, że jest gruba i że boi się, że po porodzie nie zdoła
                      wrócić do dawnej figury.

>Chodzi mi o to że daje pokaz swojej głupoty
                      > mówiąc o tym publicznie.

Inteligentnie wg ciebie zachowa sie osoba która prywatnie myśli co innego a
                      publicznie mówi co innego? Jest szczera, co w tym głupiego? A próżność to
                      naturalna cecha, szczególnie wśród kobiet (bo niby skąd to forum?)
            • Gość: juss Re: TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 16:59
              natomiast Wy na pewno jestescie piekne , zgrabne i inteligentne ; i pewnie
              niedoceniane; zal mi Was, typowe zakompleksione Poleczki , nastawione na
              krytyke wszystkich i wszystkiego ; wyluzujcie troche
              • b_bb Re: TVN Style 04.09.04, 17:37
                Gość portalu: juss napisał(a):

> natomiast Wy na pewno jestescie piekne , zgrabne i inteligentne ; i pewnie
                > niedoceniane; zal mi Was, typowe zakompleksione Poleczki , nastawione na
                > krytyke wszystkich i wszystkiego ; wyluzujcie troche

No, juss, jestem pod wrażeniem! To się nazywa konstruktywna krytyka! W
                przeciwieństwie do piszących wyżej dziewczyn użyłaś znakomitych argumentów.
                Jesteś psychologiem, prawda? "Zakompleksione Poleczki"- brawo! Gratuluję
                doskonałej znajomości polskiego, bo rozumiem, że nie jesteś Polką. Szlachetna
                juss, która nigdy nie skalała się krytykowaniem czegokolwiek lub kogokolwiek.

P.S. Wyluzuj, juss, forum jest po to, by między innymi krytykować to, co się nam
                nie podoba w zastanej rzeczywistości.
              • Gość: majka Re: TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 18:46
                nie rozumiem cie! kazdy ma prawo pisac ze mu sie cos nie podoba! i ja tez
                napisalam! nie uwazam sie za zakompleksioną, po prostu chcialabym ogladac w
                polskiej tv cos porzadnego a nie takie ..... panny ani ladne ani za mądre! i ot
                tyle! a wg. ciebie juss mam piać z zachwytu nad wszystkim abyś mnie nie nazwała
                jednym chodzącym komplexem którym nie jestem??
                • miska_malcova Re: TVN Style 04.09.04, 19:58
                  nie oglądam tego... Szkoda mi czasu na duperele
      • Gość: M Re: TVN Style IP: *.elk.mm.pl 05.09.04, 20:53
        Nie mam tak krytycznego zdania o 3 skrytykowanych paniach,program oglądam od
        czasu do czasu (jak ćwiczę na rowerku).Śmieszy mnie za to program "Musisz to
        mieć":to namaszczenie z wybieraniem ciuchów(bardzo drogich i często wątpliwej
        urody,jednak niewątpliwej firmowej metce),potem filozoficzne dywagacje pani
        Jagi Hupało nad fryzurą (jest fryzjerką i ma po prostu porządnie uczesać,a nie
        dorabiać myśl głęboką do czesania).Najfajniejszy był program,kiedy to 2 panny
        prezentowały na basenie modne stroje kąpielowe,jedna z nich była najprawdziwszą
        anorektyczką,żal było patrzeć na te okrutnie kościste biodra i ramionka.Sama
        stacja jednak się rozwija i może sprawić,że kobiety chętnie będą ją
        oglądać,chociaż zagorzałą fanką raczej nie zostanę.
      • Gość: papryczka Re: TVN Style IP: 212.160.106.* 06.09.04, 13:01
        Dla mnie koszmarek TV... A Horodyńska jest dla mnie poniżej wszelkiej krytyki.
        Nie dość, że intelektu brakuje to urody też - owszem zgrabna ale twarz
        wyjątkowo mi nie pasuje. Poziom inteligencji prowadzonych tam rozmów
        doprowadził mnie do paroksyzmów rozpaczy..
        • miska_malcova Re: TVN Style 10.09.04, 21:03
          tak rozreklamowałyście tę cudowną stację ;-) że wczoraj całą godzine oglądałam!
          I chyba wystarczy mi to do końca życia :-))))
          • Gość: kizia Re: TVN Style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 14:52
            Wypowiadałam się już na ten temat na forum uroda(tam również jest podobny
            wątek).Według mnie Horodyńska jest najbardziej inteligentną prowadzacą spośród
            trzech Pań.Jej pytania i wypowiedzi są przemyślane,czego nie można powiedzieć
            np.o Marzenie Rogalskiej,która to wtrąca się w kwestie innych i nierzadko
            przerywa wypowiedzi gości w sposób,który raczej trudno nazwać eleganckim(w
            dodatku robi baaardzo dziwne rzeczy z ustami).Poza tym wybaczcie drogie
            Dziewczyny,ale gdyby Horodyńska rzeczywiście była takim potworkiem jak to tutaj
            przedstawiacie,to kariery modelki by raczej nie zrobiła.A co do inteligencji?Z
            tego co wiem jest absolwentką socjologii UJ w trakcie doktoryzacji,a do tego
            pewne predyspozycje intelektualne są potrzebne,prawda?Sądzę,że większość
            obraźliwych opinii na jej temat jest wynikiem Waszej kobiecej zawiści i
            zazdrości,bo dlaczego najwięcej dostaje się najładniejszej i najzgrabniejszej z
            pań prowadzących?:)Poza tym zalecam Wam troszeczkę pomyśleć nad doborem słów
            jakich tu używacie do opisu Horodyńskiej,bo jest to jednak forum publiczne i
            ona również może to czytać.
            • blinski Re: TVN Style 11.09.04, 15:02
              to że zrobiła (jako taką) karierę modelki wskazuje właśnie na to, że nie może
              być zbyt piękna. przecież jakie są modelki każdy widzi - można wiele o nich
              powiedzić, ale na pewno nie to że są ładne.
              tak w ogóle to twój post wydaje mi się prowokacją - w końcu co to za argumenty
              że ona to forum może czytać? albo powtarzający się do usranej śmierci motyw
              zazdrośći i zawiśći; tak jakby był jedynym możliwym powodem wygłaszania
              niepochlebnych opinii. już mnie to irytuje, zmieńcie płytę i wrzućcie jakieś
              sensowniejsze argumenty.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka