Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    07.04.15, 16:24
    ktoś ma?
    warte sa takiej kasy?
    podobaja mi się na zdjęciu, ale czy warto kupić gumową siatkę za grubą forsę?
    Obserwuj wątek
      • taki-sobie-nick Re: O bag 07.04.15, 19:03
        wiotka_trzpiotka napisała:

> ktoś ma?
        > warte sa takiej kasy?

Z pewnością nie, zważywszy koszty produkcji.

> podobaja mi się na zdjęciu, ale czy warto kupić gumową siatkę za grubą forsę?

A można je gdzieś obejrzeć stacjonarnie?
      • rock-1 Re: O bag 07.04.15, 20:41
        Po mieście chodzi już mnóstwo podróbek, za sto ileś. Wszystkie z uszami ze sznurka.
        • wiotka_trzpiotka Re: O bag 08.04.15, 11:44
          ale podróbki nie chcę :(
      • kati792 Re: O bag 08.04.15, 15:24
        W Silesii w K-cach otworzyło się stoisko,macałam,dotykałam i prawdę powiedziawszy wolę Candy z Furli.Wiem,że mają zupełnie inny kształt,ale w dotyku lepsze,fason na zamek zapinany,no i na przecenach można ją kupić za taką samą kasę;-)
      • colorowa2000 Re: O bag 27.04.15, 17:04
        Moim zdaniem są śliczne :)
      • pani.truskawka Re: O bag 27.04.15, 22:02
        Wygląda to fajnie, ale za taką kasę jednak bym się zastanowiła.
      • kika.1986 Re: O bag 29.04.15, 23:47
        to jak z hunterami - kompletnie nie warte swej ceny, ale kto nigdy nie wzdychał niech pierwszy rzuci kamieniem ;)
        odpowiadając na pytanie: NA PEWNO NIE SĄ WARTE SWOJEJ CENY.
        ale niestety są śliczne. i można ich pożądać i na nie odkładać. chciałabym powiedzieć, że jest inaczej.

kika
        szafa-kiki.pl/
        • aqua48 Re: O bag 01.05.15, 15:47
          kika.1986 napisała:

> to jak z hunterami - kompletnie nie warte swej ceny, ale kto nigdy nie wzdychał
          > niech pierwszy rzuci kamieniem ;)

Ja. Zwyczajnie nie podobają mi się huntery, obagi ani meliski i nie rozumiem mody na nie. Być może to praktyczne na deszczową plażę, błotnistą wieś czy do zajęć w ogródku. Ale uważam że nie dość, że są brzydkie i nieeleganckie to jeszcze właśnie nie warte swojej ceny.
        • nata-li-a Re: O bag 30.09.15, 12:40
          potwierdzam, kosztują zbyt dużo, nie proporcjonalnie do ceny wykonania.
      • sabriel Re: O bag 30.04.15, 18:36
        Mam 3 -2 w wersji standard w kolorze białym i szarym oraz 1 mini w kolorze lila. Do tego mam sznurki czarne, naturalne i rączki ze skóry naturalnej. Wg mnie warto. Nie są tanie co prawda, ale widzę sporo plusów. Torebki są ładne, mimo że z tworzywa, przyjemne w noszeniu, praktyczne, dają możliwości różnych kombinacji poprzez zmianę organizera i typów rączek.
        Ktoś je porównał do candy Furli. Mam 2 candy i leżą w szafie. Są śliczne, ale zupełnie niepraktyczne. Torebki do podziwiania głównie. No i cenowo sporo droższe.
        • kati792 Re: O bag 01.05.15, 14:37
          Nie zgodzę się,że sporo droższe...Na wyprzedaży lub np.w outlecie fajną Candy można kupić już za 299,399 zł...we wszystkich kolorach tęczy!:-)
      • nata-li-a Re: O bag 30.09.15, 12:40
        Poza tym teraz każdy ją nosi :O
      • logor Re: O bag 07.10.15, 19:08
        Ceny swojej nie warte, ale czy my kobiety coś sobie z tego robimy? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka