Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    13.09.04, 16:04
    Mam pytanie: Gdzie dokładnie jest Mrówka w Katowicach? Chodzi mi o adres...
    Proszę o odpowiedź, bo chciałbym tam zajrzeć :)
    Z góry dzienx:)
    Obserwuj wątek
      • inezja21 Re: MRÓWKA 13.09.04, 16:06
        www.mrowka.com.pl/index.php
        • avarja Re: MRÓWKA 13.09.04, 16:17
          Taaa... Na stronie piszą, że Mrówka na staromiejskiej jest! A BYŁA!!! Raz byłam
          tam (nie wchodziłam do środka). Za drugim razem poszłam na staromiejską...
          szukałam... szukałam...(Dodam, że to krótka ulica)i nie znalazłam jej! Złą
          byłam... To moze ktoś mi powie, gdzie TERAZ jest Mrówka? Pliiiiiiiiiiiiiis!
          • el_lo Re: MRÓWKA 13.09.04, 22:31
            avarja napisała:

> Taaa... Na stronie piszą, że Mrówka na staromiejskiej jest! A BYŁA!!! Raz
            byłam
            >
            > tam (nie wchodziłam do środka). Za drugim razem poszłam na staromiejską...
            > szukałam... szukałam...(Dodam, że to krótka ulica)i nie znalazłam jej! Złą
            > byłam... To moze ktoś mi powie, gdzie TERAZ jest Mrówka? Pliiiiiiiiiiiiiis!

istotnie jest na staromiejskiej: mniej więcej naprzeciw yves rocher, trzeba
            przejść przez sklep z butami (aligator, czy coś takiego). W drugim
            pomieszczeniu jest mrówka
            • el_lo Re: MRÓWKA 13.09.04, 22:32
              zapomniałam dodać: ta ulica, na której sklep mrowki był poprzednio to
              mielęckiego
              pozdr;)
            • avarja Re: MRÓWKA 14.09.04, 13:22
              Nie no! Ja zaraz padnę... Wszystko wskazuje na to, że... Jestem tępa...
              (Uprasza sie nie wykorzystywać przeciwko mnie mojego nagłego napadu
              samokrytyki, dziękuję...)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka