avarja 13.09.04, 16:04 Mam pytanie: Gdzie dokładnie jest Mrówka w Katowicach? Chodzi mi o adres... Proszę o odpowiedź, bo chciałbym tam zajrzeć :) Z góry dzienx:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avarja Re: MRÓWKA 13.09.04, 16:17 Taaa... Na stronie piszą, że Mrówka na staromiejskiej jest! A BYŁA!!! Raz byłam tam (nie wchodziłam do środka). Za drugim razem poszłam na staromiejską... szukałam... szukałam...(Dodam, że to krótka ulica)i nie znalazłam jej! Złą byłam... To moze ktoś mi powie, gdzie TERAZ jest Mrówka? Pliiiiiiiiiiiiiis! Odpowiedz Link Zgłoś
el_lo Re: MRÓWKA 13.09.04, 22:31 avarja napisała: > Taaa... Na stronie piszą, że Mrówka na staromiejskiej jest! A BYŁA!!! Raz byłam > > tam (nie wchodziłam do środka). Za drugim razem poszłam na staromiejską... > szukałam... szukałam...(Dodam, że to krótka ulica)i nie znalazłam jej! Złą > byłam... To moze ktoś mi powie, gdzie TERAZ jest Mrówka? Pliiiiiiiiiiiiiis! istotnie jest na staromiejskiej: mniej więcej naprzeciw yves rocher, trzeba przejść przez sklep z butami (aligator, czy coś takiego). W drugim pomieszczeniu jest mrówka Odpowiedz Link Zgłoś
el_lo Re: MRÓWKA 13.09.04, 22:32 zapomniałam dodać: ta ulica, na której sklep mrowki był poprzednio to mielęckiego pozdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: MRÓWKA 14.09.04, 13:22 Nie no! Ja zaraz padnę... Wszystko wskazuje na to, że... Jestem tępa... (Uprasza sie nie wykorzystywać przeciwko mnie mojego nagłego napadu samokrytyki, dziękuję...) Odpowiedz Link Zgłoś