Gość: Beata Wrocław IP: *.b-m.pl 23.09.04, 08:40 Fajny sklep,miła obsługa,częste promocje,duży wybór towaru!POZDRAWIAM PERSONEL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pata Tychy Re: Big Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:32 >Tak,tak.Doskonale miejsce,jest w czym wybierać,nigdy nie wychodzę ze sklepu z pustymi rękami. Każdy znajdzie coś dla siebie!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Big Star 11.10.04, 18:17 Nie sądziłam że tak tanio można tu kupić markowe t-shirty męskie! Wczoraj kupiłam ukochanemu za 35zł extra koszulkę z logo Big S... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATARINA Re: Big Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:27 BARDZO LUBIĘ, MAM DUŻO CIUCHÓW, JEST W CZYM WYBIERAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Big Star 11.10.04, 20:18 kupuje tam tylko dżinsy dla mojego męża, bo mają takie, w których nie wygląda jak palant. Od razu 3 pary kupujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Big Star IP: *.ct.com.pl 12.10.04, 11:25 Kilka lat nie byłam w ich sklepie, te ubrania zawsze kojarzyły mi się z buractwem i panienkami co to nie maja ze soba co począć i wystaja godzinami pod klatkami bloków. Nie byłam parę lat ale jak widze na ulicy ludzi w tych ciuchach to nie zmieniam zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: Big Star 12.10.04, 12:30 te ciuchy błagaja o litosc porozciągane swetry i koszulki przed pępek koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: Big Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 13:37 nie trawie tego sklepu, nie ma w czym wybierac ceby tez do dupy Odpowiedz Link Zgłoś