Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kozaki za kolana

IP: 195.187.67.* 23.09.04, 12:26
    czy moda na nie wraca??? ja chodziałam w takich w 1988-92, ale wtedy nosiło
    sie je na płaskim. i praktycznie do wszystkiego, nawet dzinsy w takie
    zrulowane sie wkładało
    a teraz??? czy tylko na wyjscia czy tak ogolnie jak kiedyś???
    pzdr
    podobaja mi sie ale wtedy miałam 18 lat i nosiłam wszystko a teraz jestem
    styarza i bardziej ostrozna (choć nie stara) ha ha
    Obserwuj wątek
      • marika11 Re: kozaki za kolana 23.09.04, 12:51
        Moda na nie już wróciła;-) Kupiłam takie kozaki w tamtym roku (średni obcas)i
        nosze je na co dzień do spódnic o "normalnej", jak dla mnie długości, czyli tuż
        za kolana. Wygląda to super.
        • Gość: Kelis Re: kozaki za kolana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:58
          Ja polowałam na nie w ubiegłym roku, pomna również tej mody z poczatku
          poprzedniej dekady...niestety trafiłam tylko na takie w ekskluzywnym, jak dla
          mnie sklepie, w cenie ponad 2 tys zł. W innych sklepach, dla przecietnych ludzi
          w ogole takich nie widzialam. Ciekawe czy w tym roku jeszzce się pojawią?
          • marika11 Re: kozaki za kolana 23.09.04, 13:01
            Kupiłam w Ryłko za około 650 zł. - skóra, dobrze, odpukać, się noszą. Ostatnio
            widziałam kozaki za kolana, ale na płaskiej podeszwie, w Bacie.
          • Gość: Ewa Re: kozaki za kolana IP: 81.168.185.* 27.09.04, 20:31
            I w zeszlym i w tym roku takie dlugie kozaczki miala i ma w swojej ofercie
            Bata, teraz sa w przecenie po sto pare zlotych. W Rylko tez je widzialam. Przez
            caly sezon "staly" tez takie kozaki mniej markowych firm. Oczywiscie drozsze
            tez sa, pamietam Apia za ponad 2 tys. I na pewno w tym roku tez beda na topie.
      • sitc Re: kozaki za kolana 23.09.04, 14:27
        W tym roku napewno jeszcze będzie się je nosić, ja sądze że w następnym też.
        Mnie się bardzo podobają i też zamierzam sobie takie kupić z tym że absolutnie
        nie na płaskiej podeszwie!!
      • Gość: Ewa Re: kozaki za kolana IP: 81.168.185.* 27.09.04, 20:33
        .
        • Gość: e Re: kozaki za kolana IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.10.04, 21:13
          Robiłam rekonesans, w sklepach jest jednak wybór długich kozaków.
          • sitc Re: kozaki za kolana 20.10.04, 23:45
            Są ale każde jakie przymierzałam są na mnie zaszerokie :(
      • zettrzy Re: kozaki za kolana 21.10.04, 03:34
        takie kozaki powinny byc tylko na wysokim obcasie, inaczej wygladaja niezdarnie
        • Gość: JULITA30 Re: kozaki za kolana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 08:50
          MODNE SA ZAMSZOWE KOZAKI ,długość do kolana, na płaściutkim obcasie-kaczuszce;-)
          lekkko szeroka i wywijana cholewa...Cos takiego jak nosił kot w butach;-)to
          moje pierwsze skojarzenie;-))Kolory-blady,brudny róz oraz czarne.Niestety b
          drogie, te co ogladałam kosztowały 200euro.
          • krysia_laska Re: kozaki za kolana 21.10.04, 10:29
            Kozaki za kolana są STRASZNIE seksowne, pod warunkiem, że są na wysokiej
            szpilce. W poprzednim sezonie w sklepach było ich pełno, teraz jest trochę
            gorzej, ale widziałam w sklepach niezłe kozaki z materiału a'la zamsz, lekko
            rozciągliwe. Ale i tak nic nie pobije czarnych, z licowej skóry, na
            dziesięciocentymetrowym cienkim obcasie.
            Przeczytaj inny wątek o kozakach z moim udziałem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=16793817
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka