Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    24.09.04, 09:21
    Muszę powiedzieć, że nie przepadam za kratką. A juz na dodatkach, a zwłaszcza
    na butach, wyjątkowo mi się nie podoba. W dodatku teraz kratka jest w tak
    okropnych kolorach, że czasem aż mnie oczy bolą.
    A co Wy myślicie o kratce?
    Obserwuj wątek
      • Gość: MgiełkA Re: Kratka IP: *.rolskiego.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 23:03
        przyznam że ja też nie mam wyjątkowego sentymentu do kratki ale ten paseczek w
        czarno-białą krateczke jest fajny :)
      • b_bb Re: Kratka 24.09.04, 23:17
        Lubię kratkę na spódnicach, żakietach i płaszczach. Szczególnie podobają mi się
        krótkie spódniczki w szkocką kratkę. Na butach i rajstopach kraciaste wzory nie
        zachwycają mnie. Wolę kratki mniejsze, delikatniejsze, w kolorach niezbyt
        kontrastowych (jeśli czerń i biel- to tylko pepitka)
      • tralalumpek Re: Kratka 25.09.04, 10:32
        z kratek mam jedna spodnice szkocka zielono czarna i buty w cos, co mozna
        nazwac kratka ale sa to raczej +-kwadratowe plamy w roznych odciniach ciemnego
        rozu, buty sa jajcarskie i fantastyczne do jeansow, oczywiscie sa czubate z
        bordowym obcasem
        dla czepliwych powiem ze nie nosze tych dwoch wyzej wymienionych rzeczy w
        jednym zestawieniu

nie znosze spodni w drobna krateczke, marynarek w kratke, czasem sa jeszcze
        znosne kostiumy w b. drobniutka prawie plamkowa pepitke (tak sie to chyba
        nazywa) ale wtedy tylko czarno-biale
        nie lubie kratkowych szalikow, buty z tej szanownej strony avanti sa koszmarne,
        dla starej citki, podobnie jak koszmarna jest cala reszta na tej stronce ale to
        przeciez standard
        • miska_malcova Re: Kratka 25.09.04, 14:36
          Lubię wełniane marynarki w kratkę w kolorystyce brąz, czerń i ciemna zieleń lub
          bordo. Lubie bluzki koszulowe w kratkę
          • szafa.bojowa Re: Kratka 25.09.04, 14:39
            ja rowniez lubie bluzki koszulowe w kratke, ale i tak najfajniejsze sa te skarpetki na koncu :))))
            • tralalumpek Re: Kratka 25.09.04, 15:29
              ja mam naprawde skleroze!
              mam jeszcze 3 koszule w kratke sportowe!
      • Gość: Karolina Re: Kratka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 15:47
        Kratkajest super i wogóle ale jest ona niestety tylko dla szczupłych osób.
      • zettrzy Re: Kratka 25.09.04, 16:49
        uwielbiam kratki Vivienne Westwood ... moja prawie cala garderoba robocza na
        sezon wiosenno-wczesno-letni jest w takie kratki, mowimy tu o jakichs 10
        kostiumikach i kazdy w innych kolorach ...
        teraz akurat duzo sie widzi kratek Vichy, skutkiem mody na lata 50te ... tez
        fajne, choc nie w moim stylu
        • miska_malcova Re: Kratka 26.09.04, 19:44
          miałam kiedyś spodnie wizytowe w piękną ciemnozieloną kratkę
          • Gość: go Re: Kratka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 08:13
            spódnice, spodnie i podkolanówki do eleganckich spodni
            nie lubię kratek na bluzkach
      • Gość: athinka Re: Kratka IP: *.rene.com.pl 27.09.04, 13:08
        mysle ze najwazniejszy, jak we wszystkim ;-) jest umiar Co do kratki-moim
        zadaniem ladnie wyglada zestawienie szpodniczka w kratke, a do tego biala
        koszula..najlepiej z krawatem-stylowo, grzecznie, a jednoczesnie z fantazja Tak
        lubie ;-)
        • miska_malcova Re: Kratka 27.09.04, 19:20
          ja przepadam za marynarkami w kratkę
          • inezja21 Re: Kratka 27.09.04, 19:24
            a ja całe życie powtarzam za mamą:kratka pogrubia!!! no i nie mam nic w
            kratkę...
            • miska_malcova Re: Kratka 27.09.04, 19:26
              oj, to mnie kratka nie zaszkodzi :-D
              • inezja21 Re: Kratka 27.09.04, 19:29
                a co,posiadasz jeden wymiar:chudość?
      • Gość: agata Re: Kratka IP: *.dmbsk.pl 02.10.04, 08:05
        uwielbiam ciuszki w kratkę, ale te prezentowane, są okropne!!! fuj...te buty...
      • Gość: agata Re: Kratka IP: *.upc-a.chello.nl 03.10.04, 16:35
        zawsze podobaly mi sie rzeczy w kratke,niezaleznie od tego czy byly modne czy
        nie.to przecierz klasyka!!!!!!
      • Gość: miu.miu Re: Kratka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:42
        Najbardziej lubie kratke na torbach,kurtkach,marynarkach i
        plaszczykach,natomiast spodnie i buty w krate sa szczerze mowiac do kitu!!!!
      • martahelena Re: Kratka 04.10.04, 21:35
        a mnie się podoba, spódniczki uszyte w trapez do tego welurki i fajny sweter
        zrobiony na drutach...
      • Gość: Lei@hopsex.net Re: Kratka IP: *.surpasshosting.com 06.10.04, 14:27
        W kratke na butach faktycznie sie nie sprawdza...
      • Gość: Amelia :) nic dla dZieci IP: *.gorzow.mm.pl 06.10.04, 15:00
        CZEMU NIC W TYM KATALOGU NIE MA DLA DZIECI AN ROZMIAR 140 146 150 ITP. I MALO
        SKLEPOW W GORZOWIE WIEC CHCE DLA DZIECI I WIECEJ W GORZOWEIE WLKPL . WIEC GDYBY
        SIE DALO TO BARDZO PROSZE ALE NIE TYLKO W GW TEZ W POZNANIU JA MAM 12 LAT I TEZ
        CCE LADNIE I MODNIE SIE UBIERAC DZIEKUJE
        • miska_malcova Re: nic dla dZieci 30.10.04, 20:35
          serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2299353.html?x=2

niestyty z tych brzydactw przyszło mi ino paskiem sie zadowolić :-)
      • sol_bianca własnie, gdzie ta kratka? 30.10.04, 21:50
        Słuchajcie, czy ktoś wie gdzie można kupić spódnicę wełnianą kopertówkę, w
        kratkę oczywiście, długość tak ciut za kolana, wiecie o co chodzi? Pół Londynu w
        tym chodzi, do tego kozaczki - super kobieco wygląda. Pojechałam do Anglii z
        facetem i OBOJE gapiliśmy się jak głupi na wszystkie laski w tych spódnicach, ja
        chcę taką samą!!!! Tylko nie pytajcie czemu sobie tam nie kupiłam - drogo
        wrrrr... a myślałam że w Polsce też znajdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka