Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jesienne płaszcze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:25
    Wiecie co? Te płszcze są do bani............wogóle jak przeglądam to
    zastanawim sie kto je kupi. Ceny tez sa odrażajace. Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ewa Re: Jesienne płaszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 16:52
        a gdzie w Warszawie kupic ubrania Tiffi ??
        • papryczka_ag Re: Jesienne płaszcze 26.09.04, 16:56
          na dworcu centralnym
      • Gość: go Re: Jesienne płaszcze IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.09.04, 17:52
        z tego wszystkiego podoba mi sie jedynie Pabia, ale cena mnie powaliła...
      • inezja21 Re: Jesienne płaszcze 26.09.04, 17:59
        mi się podoba tylko ten c&a ale jest za drogi:(
      • Gość: ALA&JOLA Re: Jesienne płaszcze IP: 212.160.128.* 27.09.04, 12:56
        Ta kolekcja naszym zdaniem jest poprostu "nie ciekawa". Nie widzimy w nich
        zadnych pięknych ubrań tylko jakieś pozszywane ścinki materiału. I w dodatku
        pomyślmy który normalnie zarabiający polak zapłaci za jakiś płaszcz 1500zł.
      • Gość: anka w. Re: Jesienne płaszcze IP: *.comel / 193.19.212.* 27.09.04, 15:51
        bardzo fajnie że jakaś gazeta a zresztą nie jakaś tylko avanti zajeła sie
        wreszcie modą dla ludzi jesteście super pozdrowionka dla redakcji
        avantii .płaszcze są super w moim guście takie stylowe czy wszystkie muszą być
        adidas alb tp. żeby się tym ludziom coś podobał.Są naprawde super rubcie dalej
        co robicie.
        • Gość: bebe Re: Jesienne płaszcze IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 27.09.04, 16:16
          Najbardziej podoba mi się Aryton - cena trochę za wysoka, ale to z powodu
          jakości materiału(lekkie i miękkie). Wystarczy wziąć do ręki ten drogi płaszcz
          i te tańsze za 500 zł.
          • Gość: Anula Re: Jesienne płaszcze IP: *.szeptel.net.pl 27.09.04, 23:40
            Kiedys podobaly mi sie ciuchy H&M. Gdzie ja mialam oczy. Te plaszcze nie sa ani
            troche kobiece a poza tym wygladaja jak z workow. Za to Royal Collection 5+
            • Gość: ole Re: Jesienne płaszcze IP: 213.17.133.* 28.09.04, 09:10
              zastanawiam się jaki jest "klucz" wyboru tego a nie innego modelu w monnari
              mają super płaszczyki a do Avanti dali jakiegoś paszkwila i to w
              cennnnnie????? antyreklama cz jak
            • Gość: Divided Re: Jesienne płaszcze IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 18:36
              Pewien płaszcz z kolekcji divided - H&M jest wręcz właśnie idealny. Czarny,
              lekki o idealnym fasonie, bardzo zgrabnie wygląda. Marze o takim. Z racji tego
              ze o gustach sie nie dyskutuje na tym zakończę. Pozdr.
      • Gość: to ja dla ciebie jest kurteczka dzinsowa, wiem wiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:04
        a na nogach adidasy.
        Oto twoja moda
      • Gość: Ka Re: Jesienne płaszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:23
        Kasiu,masz absolutną rację..Te płaszcze są po prostu nieciekawe..Za takie ceny
        oczekiwałabym czegoś lepszego niż kiepskiej jakości material,kilka guziczków i
        kiepski krój...Wszystkim ,którzy szukają płaszczy polecam poszperanie w szafie
        mamy czy babci-tam można znależć prawdziwe skarby :)
      • Gość: marta Re: Jesienne płaszcze IP: *.necik.pl 28.09.04, 16:57
        te płaszcze to totalny niewypał i to ma być gazeta z modnymi ciuchami .to chyba
        jakiś żart
      • marichuana19 Re: Jesienne płaszcze 28.09.04, 20:01
        Płaszcze są bardzo eleganckie i modne .Tylko ,że troche za drogie i kto je kupi
        w tych czasach
      • agnen Re: Jesienne płaszcze 29.09.04, 09:42
        dochodzę do wniosku że jestem całkowicie poza modą. Lubię długie czarne
        płaszcze z kapturem i niewielką ilością guzików... w tym roku nie będę modna ;)
      • oka5 Re: Jesienne płaszcze 29.09.04, 11:47
        Nie tylko płaszcze są do bani. Do bani są również, a może przede wszystkim,
        zdjęcia. Do tego sfotografowane na manekinie zamiast na modelkach.
      • Gość: Kate Re: Jesienne płaszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:01
        jeden mi się spodobał ale kosztuje tyle że SZOKKKK:) znowu wracam do puchówki i
        przedłużam sobie młodość... na płaszczyki i buty na obcasie poczekam kolejny
        sezon...
      • Gość: huarietta Re: Jesienne płaszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:35
        ee, nie przesadzaj, ten bordowy, Essenza jest całkiem spoko, ale 590zł.....no
        ja na pewno nie kupię
        • schaetzchen Re: Jesienne płaszcze 30.09.04, 19:44
          A czy któraś z Was miała w ręce papierowe wydanie Avanti? Chodzi mi o to, czy na
          normalnych zdjęciach też tak nic nie widać, czy to tylko wina komputera? I
          faktycznie, mogliby zainwestować troche więcej w sesje zdjęciowe i pokazywać
          stroje na modelkach - tak to trudno nawet sobie wyobrazić długość tego płaszcza.
          A jeśli chodzi o jesienne zakupy, to kupiłam sobie sztruksowy, jasnobrązowy
          płaszczyk do kolan, Kmitex (Galeria Centrum), dopasowany, baaardzo mi się podoba
          :) Natomiast z przerażeniem stwierdzam, że co druga dziewczyna na ulicy jest
          odziana w sztruksowy płaszcz/kurtkę... Na swój model nie trafiłam, ale to chyba
          kwestia czasu :)
      • Gość: beata Re: Jesienne płaszcze IP: 212.244.250.* 01.10.04, 11:35
        czy ktoś może mi zlokalizowac sklep "deep" ' a w Gdyni !!!!??????????
      • adeladeotero Re: Jesienne płaszcze 02.10.04, 11:54
        Moim zdaniem sa dla jakichś niewolnic mody. Kto przy zdrowych zmysłach kupi
        płaszcz za 3000 pln? Za tyle można wyżyć przez miesiąc!! Ja będę chodzić w moim
        szarym dwurzędowym płaszczu kupionym 4 lata temu za 230 pln (pół roku
        oszczedzania)! Lub w kurtce wełnianej kupionej 8 lat temu. A moda i jej
        kreatorzy będą musieli sie z tym pogodzić! :)))
      • Gość: loopi Re: Jesienne płaszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:34
        To płaszcze dla starszych.Nie znalazlam nic dla młodej dziewczyny(18lat). Wygladam bardzo mlodo, ale nie chce plaszcza, ktory by mnie postarzal. Musze szukac dalej.
      • Gość: myslenie-szkodzi Re: Jesienne płaszcze IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 03.10.04, 13:22
        hyh nie podobają mi się te płaszcze! zostaje przy tym już pełnoletnim (:P),
        który nosiła moja mama będąc panną. przetarty to przetary, ale nie wyobrażam
        sobie niczego lepszego :)
      • andzia13 Re: Jesienne płaszcze 03.10.04, 18:19
        A mnie się marzy płaszcz z katalogu Quelle. Niestety, kosztuje 445 zł (i
        nieocieplany!), więc tylko na marzeniach się skończy. Może sobie podobny
        uszyję... Muszę się rozejrzeć za odpowiednim wykrojem i materiałem.
      • Gość: aa Re: Jesienne płaszcze IP: *.icpnet.pl 03.10.04, 21:49
        Zgadzam się. Raz- są okropne, dwa - co to są za ceny ?!?!?!?!, a trzy-
        czemuniepojwiają się tu płaszcze sztruksowe, ani skórzane ???
      • mariisa Re: Jesienne płaszcze 04.10.04, 14:04
        Ja sobie kupilam swietny plaszcz. Sztruksowy kolor oliwkowo szary wiazany w
        talii. Lezy naprawde swietnie . Uwazam ze aby znalesc cos naprawde fajnego i
        wczym bedzie nam dobrze trzeba sie niezle nachodzic... Ale dla chcacego nic
        trudnego

POZDRWAIM;-)
        • Gość: kiwi Re:Jesienne płaszcze IP: *.neutron-it.com 05.10.04, 11:37
          Próbowałam kupić jakiś płaszczyk (dyplomatkę do kolan) w Factory, ale raczej w
          stylu eleganckim i niestety, nie było nic ciekawego. W Monnari same dugaśne i
          jakieą takie nieforemne, w Tatuum brak ciepłyhc bezowych kolorów, w Montonie
          szmaty za 600 zł. NIie wiem juz, gdzie szukac płaszcz. Może popatrzę w
          mniejszych sklepikach na Woli, na Pradze, może w dawnej Corze na Terespolskiej.
      • Gość: tez kasia Re: Jesienne płaszcze IP: 212.160.182.* 07.10.04, 20:39
        • Gość: kiwi Re: Jesienne płaszcze FAMA IP: *.neutron-it.com 08.10.04, 11:57
          Byłam wczoraj przy okazji wyjazdu do Mamy w krakowskiej FAMIE i były ładne
          wełniane płaszczyki, dopasowane, fajnie odszyte, z kolano, z tkanin typu tweed-
          jodełka (ok. 450 zł) - i tylko ze względu na ten kolor i rodzaj tkaniny nie
          kupiłam (chcęjednility beż). Ale fasony - świetne. Był za to w Zarze piękny
          wełniany płaszczyk ze skórzaną klamerką na stójce, dopasowany, ale cena 750 zł
          totalnie powaliła mnie na kolana. Cóż, szukam dalej... Może ktoś podzieli się
          wiedzą...
      • szczurbiurowy Płaszcz uniwersalny 12.10.04, 23:55
        Najlepszy jest szynel. Do wszystkiego pasuje...:)
      • Gość: Lukasz Re: Jesienne płaszcze IP: *.lib.vt.edu / *.lib.vt.edu 13.10.04, 04:32
        Kilka nawet mi sie spodobalo, szczegolnie ten za 1150 zlotych... niestety mnie
        sie zawsze podobaja te drogie ciuchy i dlatego nigdy nas z bratem nie stac
        rzeby cos tej naszej mamie fajnego na urodziny kupic
      • Gość: Eulalia Re: Jesienne płaszcze IP: *.ferrosan.dk 13.10.04, 09:35
        Wiesz co, chyba jestes bardzo rozkapryszona, bo ja uwazam, ze zaprezentowano
        naprawde fajne plaszczyki, kazdy moze wybrac cos dla siebie... Poza tym ceny
        rowniez sa przystepne, wiec moze Ty jestes do BANI...
        • Gość: Ulala Re: Jesienne płaszcze IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 14.10.04, 10:14
          płaszczyki da radę, najbardziej podobał mi się ten z Pabii, tylko dlaczego taki
          drogi? Jakoś serce mnie boli kiedy mam wywalić prawie całą pensję na jedną
          rzecz, która w przyszłym sezonie będzie już niemodna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka