Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kompleksy papryczki

30.09.04, 13:39
    droga papryczko jezeli masz kompleksy i jestes nadzwyczaj złośliwa to
    proponuje ci zmianę forum to najlepsze wyjście
    Obserwuj wątek
      • Gość: krysia_laska Re: kompleksy papryczki IP: 82.160.57.* 30.09.04, 13:50
        Droga Papryczko!

Jeśli masz kompleksy, to opisz je tu na forum, postaramy ci się pomóc
        • papryczka_ag Re: kompleksy papryczki 30.09.04, 13:55
          Dziewczęta - nie mam kompleksów. Mam duży stopień nietolerancji na bezmyślność
          i głupotę. Ale to wasz problem a nie mój :)
          Zarówno w necie jak i w realu wymagam od ludzi myślenia i precyzji w
          formułowaniu wypowiedzi. Wiem że to skandalicznie wysokie wymaganie więc
          zlekceważcie mnie i starajcie się ze mną nie rozmawiać.
        • Gość: marta nie dostrzgasz jakie jesteśmy "zajeb..."=kompleksy IP: 193.111.166.* 30.09.04, 14:01
          oj, dziewusz, dziewuszki - dorośnijcie lepiej.
          fakt, że ktoś wam powie, że nie jesteście takie fajne jak Wam się uprzednio
          wydawało nie oznacza, że ma ta osoba kompleksy. Czasem warto zastanowić sie nad
          słowami krytyki - a nóż kryje sie w nich jakiś sens?
          Papryczka rzeczywiście ma dośc wysoką samoocene, która innych może drażnić, do
          tego jest wygadana i inteligentna i ma poglądy odniemme od ogólnie przyjetych -
          i to juz do Ciebie apostrofa, papryczko - to jaest największy grzech jaki
          forumowicz może popełnić. Juz widzę, że zaczyna sie akcja zaszczuwania i
          opluwania Cię. Ale to dopiero poczatek. Naraziłaś się, bo jestes jakaś -
          kolorowa, nieschematyczna, masz odwage powiedzieć komus, że robi głupoty - tego
          szara masa nie wybacza.
          Nie zawsze się z Toba zgadzam (np pożarłyśmy się kiedys okrutnie za tatuaża, o
          ile dobrze pamiętam), ale nie przeszkadza mi to doceniac Cie i szanować. Tak
          trzymaj - wbrew wszytkiemu:)
          • papryczka_ag Re: nie dostrzgasz jakie jesteśmy "zajeb..."=komp 30.09.04, 14:08
            Forum traktuję jako miłą rozrywkę - nie przeszkadza mi opluwanie bo to norma w
            internecie. To też bywa zabawne.
            Wiem, że jestem pewna siebie i to mocno - tylko ja to uważam za zaletę a inni
            mogą z tym robic co chcą. Jeśli za własne dobre samopoczucie mam zapłacić
            obmywaniem sie z pomyj wylanych przez jakieś "zajebiste laski" to... opłaca
            się :))
            Nie widziały mnie, nie rozmawiały ze mną - czym mam się przejmować? Przejęłabym
            sie gdybym musiała z nimi przebywać częściej i na żywo.
            Co do konfliktów - zawsze takich wiele, ale z czasem wszystko się zmienia
            ( vide Tralalumpek i ja ). A tatuażu nie pamiętam :((
            Pozdrawiam :)
        • miska_malcova Re: kompleksy papryczki 30.09.04, 21:28
          hm... i kto tu właściwie ma kompleksy???? To chyba od razu widać :-)
      • lulka77 Re: kompleksy papryczki 30.09.04, 14:19
        kto tu ma kompleksy?
        chyba najwięcej kompleksów mają ci, co bez przerwy o nich mówią.
        aha i ci oczysiście, którzy tak bardzo powaznie biorą sobie jakieś
        komentarze "przystankowe".
        L.
      • facecja Re: kompleksy papryczki 30.09.04, 14:36

droga laurko jeżeli masz lęki i jestes nadzwrażliwa to proponuję ci
        zrezygnowanie z internetu w ogóle to najlepsze wyjście
      • tralalumpek Re: kompleksy papryczki 30.09.04, 15:03
        masz u mnie zółtą kartę za założenie tego wątku
        ja nie należę do tych co pozwalają się boksować, oddaję kiedy trzeba ale nie
        zakładam wątków imiennych
        uważam takie wpisy za brak kultury i właśnie kompleksy
        a zatem u mnie to ty masz komplksowy problem laurka
        • inezja21 WARA OD PAPRYCZKI!!!! 30.09.04, 17:51
          Kurczę,zawsze cięgi zbiera ten,co ma po prostu swoje zdanie.
          Wiecie,jak nudno by było,gdybyśmy tu wszystkie na forum miały takie samo zdanie
          i grzecznie sobie przytakiwały?O,rany.
          A poza tym-nie wycierajcie sobie ust wyrażeniem "kompleksy". Kompleksy to nie
          jest przyczyna,że ktos się z wami w jakiejś sprawie nie zgadza.Przyczyną innej
          opinii na jakiś temat jest po prostu inny gust.
          Czy naprawdę ktoś uwaza,że jeśli papryczka nie lubi tego czy tamtego lub że
          drażni ją niepoprawne gramatycznie sformułowanie to znaczy,że ma kompleksy?
          Ludzie!!!Czego to wy nie wymyślicie.
          Ja też się już doczekałam krytyki na swój temat nie raz,i pewnie jeszcze na
          mnie spadnie,ale wiecie co?
          "Teraz to mi to lotto".
      • r.richelieu papryczko 30.09.04, 18:05
        po prostu nie gadaj z osobami, którym jedynym celem jest ośmieszanie. Uczepi
        się taka jedna obiektu jak rzep i nie oderwiesz. Ty dyskutujesz a to im w graj
        • papryczka_ag Re: papryczko 30.09.04, 18:11
          No niby tak... ale mnie to strasznie bawi :))) Sytuacja jak z podręczników do
          psychologii :)

Dzięki Dziewczęta za wsparcie - miło było je zobaczyć choćby w tak idiotycznej
          sytuacji :)
          • lunalovelight Re: papryczko 30.09.04, 18:18
            pamietaj o wspolnym lezeniu krzyzem i noszeniu wlosienicy! :)
            • papryczka_ag Re: papryczko 30.09.04, 18:23
              O cholera - już 18.30 prawie, a ja taka niegotowa :)
              Ale chyba jednak na piwo pójdę... Wybacz :)
              • lunalovelight Re: papryczko 30.09.04, 18:29
                to nie jestes sama, bo i ja sie 'wybieram' [po czesci, bo znajomi maja przyjsc
                do mnie, ale w tym samym celu :D].
      • lunalovelight laurko 30.09.04, 18:09
        laurko. tym watpliwej jakosci watkiem sama sobie wystawilas...laurke ;). ale
        chyba nienajlepsza, mam wrazenie [wiecej: jestem pewna ;)].
      • b_bb Re: kompleksy papryczki 30.09.04, 21:54
        laurka-1 napisała:

> droga papryczko jezeli masz kompleksy i jestes nadzwyczaj złośliwa to
        > proponuje ci zmianę forum to najlepsze wyjście

Laurko, jakaś Ty nieoryginalna!
        Kompleksy i zazdrość to najczęściej występujące na tym forum argumenty. Jak ktoś
        ma inne zdanie, to powodem tego mogą być wyłącznie kompleksy, zazdrość i bycie
        paszczurem.
        Papryczka jest na tym forum dosyć długo, Ciebie widzę pierwszy dzień, więc skoro
        Tobie nie podobają się ludzie, którzy współtworzą to forum, to sama je zmień.
        Niestety dla Ciebie, tutaj głupota, brak własnego zdania i chamstwo są tępione
        bezpardonowo.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka