laurka-1 30.09.04, 13:39 droga papryczko jezeli masz kompleksy i jestes nadzwyczaj złośliwa to proponuje ci zmianę forum to najlepsze wyjście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krysia_laska Re: kompleksy papryczki IP: 82.160.57.* 30.09.04, 13:50 Droga Papryczko! Jeśli masz kompleksy, to opisz je tu na forum, postaramy ci się pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: kompleksy papryczki 30.09.04, 13:55 Dziewczęta - nie mam kompleksów. Mam duży stopień nietolerancji na bezmyślność i głupotę. Ale to wasz problem a nie mój :) Zarówno w necie jak i w realu wymagam od ludzi myślenia i precyzji w formułowaniu wypowiedzi. Wiem że to skandalicznie wysokie wymaganie więc zlekceważcie mnie i starajcie się ze mną nie rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta nie dostrzgasz jakie jesteśmy "zajeb..."=kompleksy IP: 193.111.166.* 30.09.04, 14:01 oj, dziewusz, dziewuszki - dorośnijcie lepiej. fakt, że ktoś wam powie, że nie jesteście takie fajne jak Wam się uprzednio wydawało nie oznacza, że ma ta osoba kompleksy. Czasem warto zastanowić sie nad słowami krytyki - a nóż kryje sie w nich jakiś sens? Papryczka rzeczywiście ma dośc wysoką samoocene, która innych może drażnić, do tego jest wygadana i inteligentna i ma poglądy odniemme od ogólnie przyjetych - i to juz do Ciebie apostrofa, papryczko - to jaest największy grzech jaki forumowicz może popełnić. Juz widzę, że zaczyna sie akcja zaszczuwania i opluwania Cię. Ale to dopiero poczatek. Naraziłaś się, bo jestes jakaś - kolorowa, nieschematyczna, masz odwage powiedzieć komus, że robi głupoty - tego szara masa nie wybacza. Nie zawsze się z Toba zgadzam (np pożarłyśmy się kiedys okrutnie za tatuaża, o ile dobrze pamiętam), ale nie przeszkadza mi to doceniac Cie i szanować. Tak trzymaj - wbrew wszytkiemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: nie dostrzgasz jakie jesteśmy "zajeb..."=komp 30.09.04, 14:08 Forum traktuję jako miłą rozrywkę - nie przeszkadza mi opluwanie bo to norma w internecie. To też bywa zabawne. Wiem, że jestem pewna siebie i to mocno - tylko ja to uważam za zaletę a inni mogą z tym robic co chcą. Jeśli za własne dobre samopoczucie mam zapłacić obmywaniem sie z pomyj wylanych przez jakieś "zajebiste laski" to... opłaca się :)) Nie widziały mnie, nie rozmawiały ze mną - czym mam się przejmować? Przejęłabym sie gdybym musiała z nimi przebywać częściej i na żywo. Co do konfliktów - zawsze takich wiele, ale z czasem wszystko się zmienia ( vide Tralalumpek i ja ). A tatuażu nie pamiętam :(( Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: kompleksy papryczki 30.09.04, 21:28 hm... i kto tu właściwie ma kompleksy???? To chyba od razu widać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lulka77 Re: kompleksy papryczki 30.09.04, 14:19 kto tu ma kompleksy? chyba najwięcej kompleksów mają ci, co bez przerwy o nich mówią. aha i ci oczysiście, którzy tak bardzo powaznie biorą sobie jakieś komentarze "przystankowe". L. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: kompleksy papryczki 30.09.04, 14:36 droga laurko jeżeli masz lęki i jestes nadzwrażliwa to proponuję ci zrezygnowanie z internetu w ogóle to najlepsze wyjście Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kompleksy papryczki 30.09.04, 15:03 masz u mnie zółtą kartę za założenie tego wątku ja nie należę do tych co pozwalają się boksować, oddaję kiedy trzeba ale nie zakładam wątków imiennych uważam takie wpisy za brak kultury i właśnie kompleksy a zatem u mnie to ty masz komplksowy problem laurka Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 WARA OD PAPRYCZKI!!!! 30.09.04, 17:51 Kurczę,zawsze cięgi zbiera ten,co ma po prostu swoje zdanie. Wiecie,jak nudno by było,gdybyśmy tu wszystkie na forum miały takie samo zdanie i grzecznie sobie przytakiwały?O,rany. A poza tym-nie wycierajcie sobie ust wyrażeniem "kompleksy". Kompleksy to nie jest przyczyna,że ktos się z wami w jakiejś sprawie nie zgadza.Przyczyną innej opinii na jakiś temat jest po prostu inny gust. Czy naprawdę ktoś uwaza,że jeśli papryczka nie lubi tego czy tamtego lub że drażni ją niepoprawne gramatycznie sformułowanie to znaczy,że ma kompleksy? Ludzie!!!Czego to wy nie wymyślicie. Ja też się już doczekałam krytyki na swój temat nie raz,i pewnie jeszcze na mnie spadnie,ale wiecie co? "Teraz to mi to lotto". Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu papryczko 30.09.04, 18:05 po prostu nie gadaj z osobami, którym jedynym celem jest ośmieszanie. Uczepi się taka jedna obiektu jak rzep i nie oderwiesz. Ty dyskutujesz a to im w graj Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: papryczko 30.09.04, 18:11 No niby tak... ale mnie to strasznie bawi :))) Sytuacja jak z podręczników do psychologii :) Dzięki Dziewczęta za wsparcie - miło było je zobaczyć choćby w tak idiotycznej sytuacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: papryczko 30.09.04, 18:18 pamietaj o wspolnym lezeniu krzyzem i noszeniu wlosienicy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: papryczko 30.09.04, 18:23 O cholera - już 18.30 prawie, a ja taka niegotowa :) Ale chyba jednak na piwo pójdę... Wybacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: papryczko 30.09.04, 18:29 to nie jestes sama, bo i ja sie 'wybieram' [po czesci, bo znajomi maja przyjsc do mnie, ale w tym samym celu :D]. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight laurko 30.09.04, 18:09 laurko. tym watpliwej jakosci watkiem sama sobie wystawilas...laurke ;). ale chyba nienajlepsza, mam wrazenie [wiecej: jestem pewna ;)]. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: kompleksy papryczki 30.09.04, 21:54 laurka-1 napisała: > droga papryczko jezeli masz kompleksy i jestes nadzwyczaj złośliwa to > proponuje ci zmianę forum to najlepsze wyjście Laurko, jakaś Ty nieoryginalna! Kompleksy i zazdrość to najczęściej występujące na tym forum argumenty. Jak ktoś ma inne zdanie, to powodem tego mogą być wyłącznie kompleksy, zazdrość i bycie paszczurem. Papryczka jest na tym forum dosyć długo, Ciebie widzę pierwszy dzień, więc skoro Tobie nie podobają się ludzie, którzy współtworzą to forum, to sama je zmień. Niestety dla Ciebie, tutaj głupota, brak własnego zdania i chamstwo są tępione bezpardonowo. Odpowiedz Link Zgłoś