m0nalisa 09.07.09, 17:44 dziewczyny ogladacie Supernatural? warto? znalazlam jeszcze jeden angielski w tej tematyce Torchwood nie mam juz co ogladac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: serialowe pytanie 14.07.09, 09:19 supernatural taki w klimacie Buffy postrach wampirów ale bardziej dla dorosłych.. ja bardziej Si-fi lubie i skończyłam battlestar galactica i tez już nie mam co oglądać.. a maużonek wieczorową porą pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
aintha Re: serialowe pytanie 14.07.09, 23:11 Supernatural jest świetny!! Zwłaszcza od 3 sezonu Jestem na bieżąco i serdecznie polecam! Z sci-fi serialami trudno jest. Herosi niby tacy, ale potencjał mają większy niż to co z nim robią. Niby True Blood również (mnie ne przypadł do gustu). Torchwood też nie... Jakby co to pytaj - jam Ci jest serialowy maniak --------------------------- | Dzieciaczkowo|Filmowo|Piosenki i wierszyki dlaDziecióf Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: serialowe pytanie 15.07.09, 17:08 ja wprawdzie tego serialu nie znam, ale jeśli mogę Wam polecić coś z seriali s-f to polecam Kyle XY, jak dla mnie rewelacja!!! 4400, Wybrańcy obcych, Czynnik PSI, Inwazja (ten jest super)!! Na powierzchni!!! Treshold. I polecam stronę www.filmweb.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś