Gość: to ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:39 bo myśłałem już, że faceci zupełnie nie dostrzegają tego, jak młode Polki z reguły się badziewiasto ubierają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_bb Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor 01.10.04, 13:47 Gość portalu: to ja napisał(a): > bo myśłałem już, że faceci zupełnie nie dostrzegają tego, jak młode Polki z > reguły się badziewiasto ubierają. Jesteś monotematyczny/a. W każdym wątku piszesz to samo. Generalizujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo.def Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor IP: *.toya.net.pl 01.10.04, 13:53 Nie jest wcale monotematyczny. Wcześniej pisał o "wsiórach", teraz tylko o "badziewiarskich Polkach. To jest różnica. :) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor 01.10.04, 14:17 znaczy się: rozwija się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:20 delikatna jesteś, spodziewałem się znacznie gorszych opinii. No dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor 01.10.04, 14:22 nie chce mi się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor 01.10.04, 14:37 Wszystko bzdura. Nie wiem jak można tak generalizować. Nie wiem gdzie autor przebywa codziennie skoro takie rzeczy widuje, i wolę w to nie wnikać. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor 01.10.04, 14:58 papryczka_ag napisała: > Wszystko bzdura. Nie wiem jak można tak generalizować. Nie wiem gdzie autor > przebywa codziennie skoro takie rzeczy widuje, i wolę w to nie wnikać. Gdzie widuje? Na Rynku Glownym w Grodzie Kraka, niestety. To osiedlowe talatajstwo coraz bardziej zalewa ulice tego pieknego miasta:((( I o dziwo - sytuacja znacznie sie poprawia, gdy przyjezdzaja studentki. Choc pochodza najczesciej z malych osrodkow, maja chlonniejsze umysly, lepszy gust (wyuczony w Kraku) i wieksza fantazje niz wiekszosc dresiar. Zreszta jezdzac po kraju, widze, ze problem „pokemonow” czyli jednakowo ubranych dziewczyn wystepuje tak samo w innych miastach. Szczytem dresiarstwa jest chyba Trojmiasto :( Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor 01.10.04, 15:00 Bzdura jest używanie słowa WSZYSTKIE. Poza tym sądzę, że nadmiar uwagi poświęcanej wypacykowanym paszczurom przeszkadza rozejrzeć się za czymś lepszym. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor 01.10.04, 15:03 papryczka_ag napisała: > Bzdura jest używanie słowa WSZYSTKIE. Poza tym sądzę, że nadmiar uwagi > poświęcanej wypacykowanym paszczurom przeszkadza rozejrzeć się za czymś > lepszym. I tyle. Nie moja wina, ze wypacykowane praszczury codziennie w hurtowych ilosciach wlaza mi przed oczy, hihraja w kolejkach itp. Sa wszedzie, nie da sie ich uniknac, choc bardzo sie staram :(( Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor 01.10.04, 15:17 Ale można wypatrywać tych lepszych modeli... Poza tym człowiek sie podobno do wszystkiego z czasem przyzwyczaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor 01.10.04, 15:21 Zgadzam się. Tandeta jest bardziej zauważalna, ale kiedy jest jej dużo, przestaje się na nią zwracać uwagę. Dla mnie panny dresiary stanowią masę, na której nie zawieszam oka. W społecześtwach zawsze były różne warstwy społeczne, pozwólmy im istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor 01.10.04, 15:23 b_bb napisała: > Zgadzam się. Tandeta jest bardziej zauważalna, ale kiedy jest jej dużo, > przestaje się na nią zwracać uwagę. Dla mnie panny dresiary stanowią masę, na > której nie zawieszam oka. Dla mnie nie. Widocznie mam inna percepcje. W społecześtwach zawsze były różne warstwy społeczne, > pozwólmy im istnieć. Tak. Niech se zyja w swoim plastikowym swiatku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:33 wlaza mi przed oczy, hihraja w kolejkach itp a moze Ty mówisz o pannicach - podlotkach ze szkoły, które jeszcze nie potrafią dobrze się ubrać? zacznij może zwracać uwagę na trochę starsze dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: fajnie, że słysze takie głosy jak kohinor 01.10.04, 14:47 ja - na miejscu kobiet - widząc, jak dziecinni i sfrustrowani są ci, którzy wygłąszają takie opinie, wręcz utwierdzałbym się w przekonaniu że to co krytykujesz jest dobre. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Słyszysz głosy????????????? 01.10.04, 17:07 O,to fajnie-zaczątki schizofrenii.Polecam udac się do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś