Gość: minkair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:14 Marzą mi się takie : granitowe z fioletem ,,,kryjące.Widziałyście gdzieś w Wawie ? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dalila Re: rajstopy w rąby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:28 Romby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minkair Re: rajstopy w romby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:24 przepraszam za błąd , jakoś nie pomyślłam :-( pisząc Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: rajstopy w romby 14.10.04, 14:42 :)) nie wiem gdzie mozna znalezc ale przepraszam Cie minkair:) usmialam sie bo w pierwszej sekundzie myslalam ze ktos WRABAL rajstopy skoro sa w rąby :)) czepiam sie czepiam ale mnie rozbawilo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minkair Re: rajstopy w romby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:49 Cieszę się że rozbawiłam Cię i może nawet innych ..tym bardziej,że mam dziś "wisielczy" humor i prawdę mówiąc nawet samej z siebie jakoś nie mogę się śmiać :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmm Re: rajstopy w rąby IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.04, 15:03 nie podobaja mi sie rajstopy z duzymi wzorami - z malymi zreszta tez mi sie wiekszosc nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: rajstopy w rąby IP: 157.25.161.* 14.10.04, 15:15 a jaki to jest kolor granitowy? nie chodziło przypadkiem o grafitowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wink Re: rajstopy w rąby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:24 yyyy,nie znosze takich odpowiedzi!!!to nie jest pytanie "czy podobaja Ci sie takowe rajstopy" ale "czy WIDZIALAS takie rajstopy"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmm Re: rajstopy w rąby IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.04, 15:31 ale chyba moge wypowiedziec swoje zdanie na temat takowych, ale zeby ci ulzyc: nie, nie widzialam takich nigdzie a to chyba dlatego ze sie za takimi nie rozgladalam, bo moim zdaniem sa nieladne. zadowolony(a)? ps. ten post nie dotyczyl tego czy ci sie podobaja wypowiedzi innych forumowiczow tylko czy widziales(asz) gdzies rajstopy w romby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wink Re: rajstopy w rąby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:54 chodzi mi o to,ze oslabiaja mnie pewne sytuacje na tym forum,po co pisac o tym,ze Ci sie te rajstopy nie podobaja jesli o to osoba zakladajaca temat nie pyta?Teraz mi zarzucasz rozmydlanie watku,ale nie ja to zaczelam.Bez sensu jest takie postepowanie,nie rozumiem tego. a na temat: z Wawy nie jestem,ale sprawdz w Calzedonii,tam powinno cos takiego byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: rajstopy w rąby 14.10.04, 15:57 widziałam w Calzendonii i w 2 sklepach w podziemiach Dw.Centralnego. duży wybór rajstop Odpowiedz Link Zgłoś
kosiaw Re: rajstopy w rąby 15.10.04, 09:18 Widziałam różne rajstopy w romby w Forcie Wola (sklep z rajstopami-nie pamietam nazwy). Może w takim kolorze jak chcesz też są. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minkair Re: rajstopy w romby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:30 dzięki wszystkim za namiary :-) Odpowiedz Link Zgłoś