Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rajstopy w rąby

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:14
    Marzą mi się takie : granitowe z fioletem ,,,kryjące.Widziałyście gdzieś w
    Wawie ? Z góry dziękuję
    Obserwuj wątek
      • Gość: Dalila Re: rajstopy w rąby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:28
        Romby.
      • Gość: minkair Re: rajstopy w romby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:24
        przepraszam za błąd , jakoś nie pomyślłam :-( pisząc
        • dc22 Re: rajstopy w romby 14.10.04, 14:42
          :)) nie wiem gdzie mozna znalezc ale przepraszam Cie minkair:) usmialam sie bo
          w pierwszej sekundzie myslalam ze ktos WRABAL rajstopy skoro sa w rąby :))

czepiam sie czepiam ale mnie rozbawilo:)))
          • Gość: minkair Re: rajstopy w romby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:49
            Cieszę się że rozbawiłam Cię i może nawet innych ..tym bardziej,że mam
            dziś "wisielczy" humor i prawdę mówiąc nawet samej z siebie jakoś nie mogę się
            śmiać :-((
      • Gość: hmmmmmm Re: rajstopy w rąby IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.04, 15:03
        nie podobaja mi sie rajstopy z duzymi wzorami - z malymi zreszta tez mi sie
        wiekszosc nie podoba.
        • Gość: ola Re: rajstopy w rąby IP: 157.25.161.* 14.10.04, 15:15
          a jaki to jest kolor granitowy?
          nie chodziło przypadkiem o grafitowy?
        • Gość: wink Re: rajstopy w rąby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:24
          yyyy,nie znosze takich odpowiedzi!!!to nie jest pytanie "czy podobaja Ci sie
          takowe rajstopy" ale "czy WIDZIALAS takie rajstopy"!
          • Gość: hmmmmmm Re: rajstopy w rąby IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.04, 15:31
            ale chyba moge wypowiedziec swoje zdanie na temat takowych, ale zeby ci ulzyc:

nie, nie widzialam takich nigdzie a to chyba dlatego ze sie za takimi nie
            rozgladalam, bo moim zdaniem sa nieladne.

zadowolony(a)?

ps. ten post nie dotyczyl tego czy ci sie podobaja wypowiedzi innych
            forumowiczow tylko czy widziales(asz) gdzies rajstopy w romby.
            • Gość: wink Re: rajstopy w rąby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:54
              chodzi mi o to,ze oslabiaja mnie pewne sytuacje na tym forum,po co pisac o
              tym,ze Ci sie te rajstopy nie podobaja jesli o to osoba zakladajaca temat nie
              pyta?Teraz mi zarzucasz rozmydlanie watku,ale nie ja to zaczelam.Bez sensu jest
              takie postepowanie,nie rozumiem tego.

a na temat: z Wawy nie jestem,ale sprawdz w Calzedonii,tam powinno cos takiego
              byc:)
              • katija1 Re: rajstopy w rąby 14.10.04, 15:57
                widziałam w Calzendonii i w 2 sklepach w podziemiach Dw.Centralnego. duży wybór
                rajstop
      • kosiaw Re: rajstopy w rąby 15.10.04, 09:18
        Widziałam różne rajstopy w romby w Forcie Wola (sklep z rajstopami-nie pamietam
        nazwy). Może w takim kolorze jak chcesz też są.
        K.
      • Gość: minkair Re: rajstopy w romby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:30
        dzięki wszystkim za namiary :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka